Krydstogt fra Nord- til Sydeuropa

Sidste chance!

Forlæng sommeren med dette fantastiske All Inclusive krydstogt fra Nordeuropa til Sydeuropa. MSC Fantasia sørger for masser af fantastiske faciliteter og fuld forplejning ombord, og undervejs besøger i både Portugal, Spanien og Frankrig.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Når sommeren går på hæld herhjemme, sejler MSC Fantasia sydpå mod varmere vande og lande - og I kan komme med.

 

I starter rejsen med en bustur til Hamborg, hvor I går ombord på det imponerende skib den 12. september. Det flydende resort vil være jeres hjem på hele rejsen, indtil I ankommer til Genova den 23. september, hvorfra I flyver hjem.

 

Undervejs anløbes flere hyggelige og spændende byer, så der er garanti for gode oplevelser både til lands og til vands.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Det er kun én gang hvert år, at skibet sejler denne populære rute fra Nordeuropa til Sydeuropa, så det er et unikt krydstogt, der venter forude
 • Der er All Inclusive på hele turen
 • Oplev byer i både Portugal, Spanien og Frankrig

Rejsen inkluderer:

 

 • Bus fra Danmark til Hamborg
 • Fly fra Milano til København
 • Transfer fra skib til lufthavn 
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 11 overnatninger ombord på MSC Fantasia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Easy All Inclusive drikkepakke
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 12. - 23. september 2023:

Indvendig kahyt Bella, IB, uspecificeret: SPOTpris 8.490 kr.
Indvendig kahyt Fantastica, IR1, dæk 5-9: SPOTpris 9.490 kr.
Udvendig kahyt Bella, OB, uspecificeret: SPOTpris 10.990 kr.
Udvendig kahyt Fantastica, OL1, dæk 5: SPOTpris 11.490 kr.
Balkonkahyt Bella, BB, uspecificeret: SPOTpris 11.990 kr.
Balkonkahyt Fantastica, BL1, dæk 8-9: SPOTpris 13.990 kr.
Balkonkahyt Aurea, BA, dæk 11-13: SPOTpris 16.490 kr.

     

    Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

     

    Bestilling og betaling

    Ved bestilling hos SPOTdeal betales kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring v. sygdom.

     

    Ikke inkluderet i prisen

    Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

     

    • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
    • Udflugter
    • Forsikringer

     

    Kahytstyper Bella, Fantastica og Aurea

    Alle kahytskategorier er med All Inclusive og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får I følgende ekstra ydelser:

     

    • De bedst beliggende kahytter på skibet
    • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
    • Fri servering af morgenmad i kahytten
    • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling 

     

    Ved tilkøb af Aurea får I samme ydelser som i Fantastica samt:

    • ”My Choice Dining” med fleksible spisetider
    • Fri adgang til Aurea Spa og eksklusivt soldæk
    • Gratis udbringning af roomservice
    • Priority boarding
    • Badekåbe og tøfler i kahytten
    • Velkomstpakke med prosecco og chokolade

    Rejserute

     

    Untitled-1.jpg


     
    Dag 1: Bus til Hamborg for ombordstigning. 19:00 Afgang fra Hamborg

    Dag 2-4: På havet

    Dag 5: 08:00 – 17:00 Lissabon, Portugal 

    Dag 6: 11:00 – 21:00 Cadiz, Spanien

    Dag 7: På havet

    Dag 8: 08:00 – 18:00 Alicante, Spanien

    Dag 9: 08:00 – 20:00 Palma de Mallorca, Spanien

    Dag 10: På havet

    Dag 11: 07:00 – 17:00 Marseille, Frankrig

    Dag 12: 08:00 Ankomst Genova. Transfer til lufthavnen og hjemrejse

     

    Bustransport

    Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Hamborg t/r.

     

    Afrejse - vælg mellem følgende påstigningssteder:

    København, DGI byen

    • Afgang kl. 06:30

     

    Slagelse, Stop 39    

    • Afgang kl. 07:45    

     

    Odense, Park & Ride, Søndre Hospitalsvej    

    • Afgang kl. 08:45    

     

    Kolding, Godset bag banegården

    • Afgang kl. 10:00    

     

    Padborg, Cirkel K, Industrivej

    • Afgang kl. 11:30

     

    Hjemrejse - flytider:

    • Afgang Milano kl. 18.35
    • Ankomst København kl. 20.35

     

    Der må forventes ventetid i lufthavnen på hjemrejsen.

    Alle tidspunkter er forventede tider.

     

    Der tages forbehold for ændringer frem mod afrejse.


    Rejsebeskrivelse

    Efter afgang fra Hamborg har I et par dage på havet, hvor I bare kan slappe af og nyde livet ombord på skibet. Her er der rig mulighed for at benytte skibets mange faciliteter, deltage i nogle af de mange aktiviteter, lade jer underholde med flotte forestillinger og nyde gode middage og skønne drinks.

     

    Det første anløb bliver i Portugal, hvor I kommer til en overset perle: Den portugisiske hovedstad Lissabon. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Indsejlingen til byen giver jer det bedste udsyn til tre prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Jeronimus-klosteret og Triumfbuen er et par af de andre store seværdigheder, og lidt uden for byen finder I desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

     

    Spanien byder herefter ind med skønne Cádiz på sydkysten. Byen anses for at være den ældste i Europa, og den har været beboet i over 3.000 år. Det var herfra Columbus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Både San Sebastian-borgen og katedralen med den gyldne kuppel er et besøg værd. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. særprægede Gibraltar med Europas eneste vildtlevende aber og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion. Jeres lugtesans vil helt sikkert ikke være i tvivl om dette, når I begiver jer rundt i Jerez.

     

    Nu passeres Gibraltarstrædet og skibet sejler ind i Middelhavet, hvor der lægges til i Alicante på Costa Blanca. Alicante er en populær ferieby, der ligger ved kilometerlange strande med de majestætiske bjerge i baggrunden. Her er mulighed for shopping, afslapning og en gåtur i byen, hvor I finder nogle af de bedste eksempler på spansk barokarkitektur. De imponerende rester af Santa Barbara-borgen ligger højt over byen, men nås enkelt med elevator. Herfra får I en exceptionel udsigt over byen og Middelhavet. Væk fra kysten kan I besøge de bizarre geologiske stenformationer ved Kandelaber Grotterne, hvis iøjnefaldende stalaktitter og stalagmitter minder om alt fra finurlige gopler, til vandfald og en kæmpemæssig lysestage. Elche har den højeste koncentration af palmer i Europa, og byens fredfyldte palmelund er så betagende, at den er med på UNESCO’s Verdensarvsliste.

     

    På Mallorca lægger skibet til i gåafstand fra Palma by, hvor den imponerende La Seu-katedral tårner sig op og byder jer velkommen. Bag denne begynder den gamle bydel – Palmas hjerte – hvor I finder museer, paladser og smukke patioer i de snævre, atmosfærefyldte gader, der også gemmer på små markeder, sjove og finurlige butikker samt fristende tapasbarer. Langs havnefronten, hvor fiskere stadig reparerer deres net i hånden, mens de solbeskinnede både vugger blidt i marinaen, finder I det majestætiske Almudaina-palads, der oprindeligt var et maurisk fort. Løvefontænen fra det 11. århundrede er et af de få arabiske levn i komplekset ud over søjler og buegange, men det er stadig et fascinerende bygningsværk. Også med udsigt over havnen ligger Bellver Castle fra 1300-tallet med det eneste runde tårn i Spanien. Slottet blev bygget som kongelig residens og blev senere konverteret til et militærfængsel, der bl.a. blev brugt under Napoleonskrigene og Den Spanske Borgerkrig. I dag kan I stadig se fangernes ”graffiti” på murene.

     

    Det sidste reelle stop bliver i den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by, Marseille. Byen er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring i og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles, pavernes gamle by Avignon samt Provences skønne landskaber med de kulørte og velduftende lavendelmarker, som er blevet foreviget på Van Gogh, Matisse og Picassos kanvasser.

     

    Den 23. september ankommer MSC Fantasia til Genova. Herfra er der transport til lufthavnen og hjemrejse til København efter en både afslappende og begivenhedsrig rejse.


    Skibet

    I skal sejle med MSC Fantasia, der medtager godt 4.300 passagerer og har et stort udbud af aktiviteter både udendørs og indendørs. Skibet har indendørs 9 forskellige lounger med hvert sit tema lige fra vinbar, sportsbar, jazzbar og engelsk pub til musikbar. Så alt efter interesse og humør kan I frit gå omkring. 

     

    Til de aktive bydes på daglig animation, eller I kan tage en tur på joggingbanen, et besøg i sportscenteret, et slag squash eller tennis eller en tur i de udendørs jacuzzis - mulighederne er mange. Der er også en shopping-arkade, ligesom Aurea Spa området på dette store skib er noget helt unikt. Her kan I tilkøbe diverse behandlinger eller adgang til thermalbade og sauna. 

     

    Om aftenen kan I indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge jeres frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. Skibet byder også hver aften på forestilling i det imponerende teater, og så har kasinoet naturligvis åben til ud på de små timer hver dag. 

     

    Interiøret på skibet er varmt, indbydende og elegant, og det samme gør sig gældende i kahytten, uanset hvilken kahytstype I vælger. Der er et højt serviceniveau i kahytten, som bliver tjekket 2 gange i døgnet, og der sørges for rengøring og håndklæder, ligesom I kan låne håndklæder til pool og spa.

     

     

    Helpension

    Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften, hvor der tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

     

    Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

     

    Drikkepakker

    Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker. På denne tur er Easy-drikkepakken inkluderet i prisen.

     

    Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller ved roomservice.

     

    EASY-pakken dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. 

    Pakken er inkluderet.

     

    EASY PLUS-pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas, op til 8 €. Pakken inkluderer favoritterne blandt frosne og klassiske cocktails, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10 % rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter. 

    Opgradering til denne pakke: 1.210 kr. person

     

    Premium EXTRA-pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas, op til 13 €. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

    Opgradering til denne pakke: 2.860 kr. person

     

    MINORS-pakken er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

    Pakken er inkluderet i prisen.

     

    Børn og ekstra opredninger

    Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

     

    Børn u/18 år: 4.990 kr.

     

    Udflugter

    Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.


    Om Øster Lindet

    Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

     

    Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

     

    Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


    Tryghed på rejsen

    Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

    Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

     

    Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

    • Fulde navne på alle rejsende som i passet
    • Privatadresse
    • Fødselsdato
    • Pasnummer
    • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
    • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
    • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

     

    Bestilling og betaling

    Ved bestilling hos SPOTdeal betales kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring v. sygdom.

     

    Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Der tages forbehold for annullering ved for få tilmeldte.

     

    Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

    Én unik kode gælder for 1 person.

     

    Rejsen inkluderer:

    • Bus fra Danmark til Hamborg
    • Fly fra Milano til København
    • Transfer fra skib til lufthavn 
    • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
    • 11 overnatninger ombord på MSC Fantasia i den valgte kahytskategori
    • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
    • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
    • Easy All Inclusive drikkepakke
    • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
    • Kahytsservice og daglig rengøring 
    • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

     

    Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

     

    Ikke inkluderet i prisen

    Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

    • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
    • Udflugter
    • Forsikringer

     

    Vigtig information

    Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori.

     

    Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

     

    Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

     

    Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

     

    Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

     

    Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

     

    BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

     

    Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

     

    Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

     

    Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

     

    Covid-19

    På nuværende tidspunkt er der ikke krav om hverken vaccine eller negative tests for at komme ombord på skibet. I kan frit gå i land ved de forskellige anløb, medmindre lokale myndigheder indfører restriktioner, som forhindrer dette.

     

    Der tages forbehold for, at ovennævnte regler kan blive strammet frem mod afrejse. Man må derfor være indforstået med dette, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land. 

     

    Købet kan ikke fortrydes.

     

    Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

     

    Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

     

    Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

     

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Øster Lindet

    Sønderalle 1, 6630 Rødding
    Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

    Sidste chance: 23. marts 2023 kl. 23:59

    Krydstogt fra Nord- til Sydeuropa