Umbrien med Michelinmiddag

Sidste chance!

Blandt bølgende bakker, uendelige vinmarker, smukke olivenlunde og frodige skove ligger det 4-stjernede Palazzo Seneca i middelalderbyen Norcia. Her kan I se frem til nogle begivenhedsrige dage, der bl.a. byder på en middag i hotellets Michelinrestaurant.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Palazzo Seneca er et prisbelønnet 4-stjernet hotel i middelalderbyen Norcia i Umbrien. Efter en god og begivenhedsrig dag i det historiske område, kan I se frem til et velfortjent hvil i hotellets smukke gemakker, og to af aftenerne kan I sågar se frem til gastronomiske lækkerier, bl.a. på Michelinrestauranten Vespasia.

 

Umbrien ligger i det centrale Italien og er en region, der byder på en dyb historisk og kulturel arv. Byerne i Umbrien er rige på kunst, historie, gamle mure, historiske bygninger, arkæologiske parker, kirker og uvurderlige malerier, som alle fortjener at blive beundret. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • 2 middage inkluderet, bl.a. på Michelinrestauranten Vespasia
 • Bo på et prisbelønnet 4-stjernet hotel, der er et af de smukkeste monumenter i middelalderbyen Norcia
 • Umbrien er en billedskøn region med smukke bjerglandskaber, fascinerende middelalderbyer og en fantastisk madscene

Rejsen inkluderer:

 

 • 2-3 overnatninger i Romantica-værelse på Palazzo Seneca
 • Morgenmad alle dage
 • 5-retters middag på den 1-stjernede Michelinrestaurant, Vespasia
 • Middag på hotellets anden restaurant, Granaro del Monte
 • Tilkøb: Billeje alle dage – Opel Corsa eller lignende med fri kilometer og lovpligtige forsikringer (afhentes og afleveres i lufthavnen)

 

Vælg mellem følgende antal overnatninger og billeje:

 

2 overnatninger uden billeje
SPOTpris 4.495 kr.

 

2 overnatninger inkl. billeje
SPOTpris 5.495 kr.

 

3 overnatninger uden billeje
SPOTpris 4.995 kr.

 

3 overnatninger inkl. billeje
SPOTpris 5.995 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 1. april til og med den 31. oktober 2023.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer på hotellet. Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 

 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn): 350 kr.

 

Vær opmærksom på, at flybilletter ikke er inkluderet. Har I brug for hjælp til at finde flybilletter, er I velkomne til at kontakte Vindrose Rejser.


Palazzo Seneca

Palazzo Seneca blev bygget i det 16. århundrede af en familie fra den lille by Piedivalle. Da hotellet slog dørene op for gæster i begyndelsen af 1900-tallet, var det Norcias første hotel - og ligeledes et af Umbriens første.

 

Det er meget tydeligt, at den lille familie fra Piedivalle var dygtige snedkere. Hotellet er bygget med kyndig hånd, og flere steder går de smukke træudskæringer igen. Hotellets stueetage står stadig nogenlunde intakt med hvælvede værelser, som er tidstypiske for det 16. århundrede, og her finder I også en stor stenpejs, der kan dateres tilbage til det samme århundrede.

 

Hotellet gennemgik en større restaurering efter jordskælvet i 1997, og i 2008 kunne hotellet igen slå dørene op som et af de smukkeste monumenter i Norcia.

 

Michelinrestauranten Vespasia

På Palazzo Seneca finder I gourmetrestauranten Vespasia, som er præmieret med en Michelinstjerne. Vespasia serverer lokale produkter, herunder Norcia-pølser, sorte trøfler og linser, og siden 2014 har restauranten modtaget en Michelinstjerne som vidne om den høje kvalitet og service. Dette kvalitetscertifikat gør restauranten til en af de to vigtigste gastronomiske destinationer i Umbrien.

 

Wellness

Palazzo Seneca har eget wellnesscenter, hvor I kan slappe af og nyde stilheden. Her er hvælvede lofter og gamle stengulve. I kan også booke jer ind i wellnessområdet Sala Sabilla, hvor I blandt andet kan nyde massage med urter fra Sibillini National Park. Her er også mulighed for at nyde varmen fra boblebad, tyrkisk bad og sauna.

 

Aktiviteter

Der er mange ting at tage sig til på hotellet. I restauranten tilbydes et utal af madlavningskurser samt vin- og ølsmagning, og det er også muligt at tage med på trøffeljagt i de umbriske bakker. Landskabet omkring Palazzo Seneca lægger op til mange vandreture, trekking og cykelture for den aktive gæst, og Nationalparken Monti Sibilini er lige i nærheden. Derudover finder I nogle af Appenninernes højeste tinder findes i området.

 

Sådan skal I bo

Romantica værelserne er 18 m2 store og er indrettet med en king size-seng med memory foam. I har derudover privat badeværelse med brus, wi-fi, tv, minibar, aircondition, hårtørrer, skrivebord samt te- og kaffefaciliteter. Nogle af værelserne har en lille balkon.


Umbrien

Umbrien er en bjergrig region, beliggende midt i Italien. Mange sammenligner regionens skønne vidder med dem, der ligger i Toscana, hvorfor Umbrien ofte bliver omtalt som ”Toscanas lillebror”.

 

Umbrien er dog meget mere end det og byder bl.a. på usædvanligt grønne vidder, Italiens fjerdestørste sø og blomstrende marker. Faktisk er der så grønt, at Umbrien også har fået kælenavnet ”Il cuore verde d'Italia” - ”Italiens grønne hjerte”.

 

Vendingen optrådte første gang i et digt af Giosuè Carducci, da han malende beskrev Clittuno-floden i Umbrien. Herefter blev kaldenavnet hurtigt optaget i den italienske kultur - og man skal ikke opholde sig længe i regionen for at forstå hvorfor. Umbrien ligger nemlig midt i landet og gemmer på et landskab, der bugner af uendelige vinmarker, fantastiske olivenlunde og frodige skove – det kan da få ethvert hjerte til at banke lidt hurtigere.

 

Umbriens historie

Umbrien er opkaldt efter umbrerne, der er de første kendte indbyggere, som bosatte sig i området. De slog sig ned omkring 600 f.v.t. men fik ikke lov til at være i fred særligt længe. Snart blev området besat af etruskerne, som jog umbrerne på flugt i bjergene, hvor de gemte sig i klipperne.

 

I år 298 f.v.t. rejste der sig dog en større trussel – Romerriget. Umbrerne indgik forbund med samnitterne og etruskerne for at gå imod den dominerende stormagt. Det havde de dog ikke det store held med, og da Rom kunne kalde sig sejrsherre efter slaget ved Sentinum, gik der ikke længe, før Umbrien blev indlemmet i Romerriget.

 

Herefter fulgte en lang periode med skiftende herredømmer, hvor særligt middelalderen var fyldt med forskellige forsøg på invasioner – succesfulde såvel som forfejlede. Her er det især værd at bemærke, hvordan hertugdømmet Spoleto indtog Umbriens sydlige del – et træk, der har haft stor betydning for området.

 

I 1377 blev Umbrien indlemmet i kirkestaten, og i 1861 blev regionen en del af den nye italienske stat, der ligger til grund for, hvordan landet ser ud i dag.


 

Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

OBS: Har du tilkøbt billeje, bedes du desuden oplyse Vindrose Rejser om, hvor bilen skal afhentes og afleveres samt flytider og flynummer.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for det købte antal overnatninger for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 2-3 overnatninger i Romantica-værelse på Palazzo Seneca
 • Morgenmad alle dage
 • 5-retters middag på den 1-stjernede Michelinrestaurant, Vespasia
 • Middag på hotellets anden restaurant, Granaro del Monte

 

Hvis tilkøbt: Billeje alle dage – Opel Corsa eller lignende med fri kilometer og lovpligtige forsikringer (afhentes og afleveres i lufthavnen).

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn): 350 kr.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. marts 2023 kl. 23:59

Rejse til Umbrien med Michelinmiddag