Udstyr til effektiv hjemmetræning

Sidste chance!

Få et komplet træningssæt med elastikker, håndtag, ankelremme og døranker, så du har alt, hvad du behøver til en effektiv hjemmetræning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner
 • Komplet træningssæt

 

SPOTpris 199 kr. Normalpris 499 kr. Spar 60 % 

 

Det komplette træningssæt består af:

 • 5 elastikker - alle med forskellig styrke og modstand
 • 2 håndtag, der nemt kan skiftes rundt mellem elastikkerne
 • 2 ankelremme
 • 1 døranker
 • 1 opbevaringspose

 

Prisen er ekskl. fragt på 29 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 4. april 2023.


Kom hele vejen rundt

Håndtagene er beklædt med blødt skummateriale, som gør, at de er behagelige og lette at træne med, mens grebene giver dig god kontrol over elastikken. Håndtagene er desuden roterbare, så du ikke skal tænke over placeringen af dine hænder under øvelserne, men blot fokusere på at yde dit bedste.

 

En træningselastik med håndtag er god til styrke, mobilitets- og fleksibilitetstræning. Derudover er den et praktisk og fleksibelt træningsredskab, der let kan medbringes overalt. Tube-elastikkerne er lange elastikker med et håndtag i hver ende og kan både anvendes til fitness/aerobic, styrketræning og genoptræning - og alt sammen kan foregå derhjemme, når det passer dig.

 

Med træningselastikker kan du træne samme muskler, som du træner med vægte, og samtidig træne hele kroppen. Træningselastikker giver belastning gennem hele øvelsen, mens vægttræning kun belaster musklerne i én retning af øvelsen. Træningselastikker er desuden mindre belastende og mindsker dermed risiko for skader.

 

God træning!

Prisen er ekskl. fragt på 29 kr. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 4. april 2023.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for ét komplet træningssæt. 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Modane ApS. 

 

Returadresse:
Modane ApS
Strandgyden 1
5466 Asperup

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Modane ApS.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Modane

  Strandgyden 1, 5466 Asperup
  Kundeservice: support@modane.dk
  Tlf.: 41 40 30 90 - telefontid alle hverdage kl. 10-12
  CVR: 34562938
  Hjemmeside |

  Sidste chance: 28. marts 2023 kl. 23:59

  Komplet træningssæt til hjemmet