Rundrejse i Vietnam med dansk rejseleder

Sidste chance!

EKSTRA DATO! Oplev alle de mest spektakulære steder fra nord til syd. Vietnam er essensen af Asien med smilende folk, flot varieret natur og de orientalske træk med pagoder, templer og kejserpaladser. Der er altså nok at se - og glæde sig til.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev Østens mystik i Vietnam med en 12 dages rundrejse, der tager jer med fra nord til syd, til spektakulære seværdigheder, overvældende natur og med en overnatning i båd i Halong-bugten. På rejsen ledsages I af Over Alle Bjerges rejseleder, Mai Noesgaard, som vil guide jer godt gennem det fascinerende land.

 

Over Alle Bjerge får lutter 5-stjernede anmeldelser for deres rundrejser, og flere har allerede været med SPOTdeal og Over Alle Bjerge i Vietnam. Læs blot disse rosende ord, som en Over Alle Bjerge-gæst kvitterer med: 

 

"Lige kommet hjem fra en fantastisk tur i Vietnam. Fantastisk god guide Mai, som viste os meget og en fantastisk gruppe, kan klart anbefale denne rejse."

 

Særligt for denne rejse:

 

 • 12 dages rejseprogram med masser af udflugter og eventyrer
 • Rejsen er en god blanding af kultur-, historie- og naturoplevelser
 • Erfaren og dansktalende rejseleder

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Ho Chi Minh t/r 
 • 2 måltider ombord på flyet
 • Overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Minicruise på Halong-bugten (inkl. overnatning)
 • Aftensmad på båden (dag 4)
 • Brunch på båden (dag 5)
 • 3 frokoster (i forbindelse med udflugter)
 • 12 dages program med masser af spændende udflugter
 • Alle entréer på nævnte udflugter - se program nedenfor
 • Dansk rejseleder: Mai Noesgaard
 • Vietnamesisk lokalguide

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

EKSTRA DATO! Afrejse fra København den 30. oktober - 10. november 2023.

 

 • Dobbeltværelse: SPOTpris 15.995 kr.
 • Enkeltværelse: SPOTpris 17.995 kr.

 

Afrejse fra København den 12. - 23. november 2023.

 

 • Dobbeltværelse: SPOTpris 15.995 kr.
 • Enkeltværelse: SPOTpris 17.995 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling:

 

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. 

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge: Beregn ca. 250 kr.
 • Udflugt til Cu Chi tunnelerne: 250 kr.

Dagsprogram

 

Dag 1: Danmark til Vietnam

I flyver fra København om eftermiddagen med Emirates. I deler flyrejsen op i to dele og mellemlander i Dubai, hvor man kan strække benene, få lidt at spise og gøre et par gode handler i taxfree.

 

Dag 2: Ankomst til Hanoi

I ankommer til Hanoi om eftermiddagen og kører direkte til hotellet. Byen har knap 8 millioner indbyggere og har været landets hovedstad siden 1976 og var tilmed hovedstad i Fransk Indokina i en periode. Den ligger flot på den højre bred af den Røde flod. Byen huser et hav af museer fra frihedskrigene 1940-1976 samt en stor del arkitektur fra kolonitiden.

 

Dag 3: Rundt i Hanoi

I starter en fuld dags sightseeing i Hanoi fra morgenstunden og lægger ud med Ho Chi Minhs mausoleum. Landsfaderens sidste hvilested har arkitektoniske træk fra Lenins mausoleum i Moskva. Om eftermiddagen skal I se Litteraturtemplet Van Mieu. Det står på stedet, hvor Vietnams første universitet blev oprettet i 1070. Med sine altre, gårdhaver og svungne tage er Van Mieu et strålende eksempel på traditionel vietnamesisk arkitektur. Herefter skal I stifte bekendtskab med det gamle Hanoi, når I kører en tur i rickshaw. Sidst på turen skal I overvære det meget traditionelle vanddukketeater. 

 

Dag 4: Halong-bugten båd cruise

I kører fra morgenstunden mod Halong-bugten, hvor I ankommer midt på dagen. I skal ud på et 2-dages minicruise og se det berømte landskab ved bugten, der er en af Vietnams største attraktioner. Der er knap 2000 små øer og kalkstensformationer, og dette syn er spektakulært - lige meget hvilket vejr man oplever det i. Det unikke marine landskab er ofte på forsiden af brochurer om Vietnam, og stedet kom på UNESCOS liste i 1984. Der vil blive serveret både frokost og aftensmad på båden. Om aftenen er der mulighed for at fiske fra jeres båd, som I overnatter på.

 

Dag 5: Halong-bugten og Danang

I oplever det flotte syn af solen, der står op over Halong-bugten. I løbet af formiddagen spiser I brunch på båden, inden I går i land. Nu går turen mod lufthavnen i Hanoi, og ruten fra Halong-bugten bringer jer gennem den flotte ”Red River Delta”. Her kan man se det typiske landskab med risterrasser langs vejen. I vil gøre et stop i en traditionel landsby, hvor tiden nærmest har stået stille. Her vil I møde det traditionelle Vietnam, når I går på de små snoede gader og ser på de små værksteder, der laver krukker og anden keramik. Her er færdighederne gået i arv fra generation til generation, så man sikrer den håndværksmæssige tradition. Om aftenen flyver I til Danang. 

 

Dag 6: Hoian

Efter en dejlig morgenmad tager I ud og oplever den gamle, smukke by Hoian. Byen er anerkendt af UNESCO for dens meget velbevarede gamle gader og huse. I vil tage en let cykeltur ud for at se sceneriet på landet omkring den gamle by. Her skal I bl.a. se en landsby, som er kendt for aromatiske urter. I kan observere landmændene i deres daglige arbejde med at plante og plukke grøntsager. Til  frokost skal I smage på en lokal specialitet ”Tam Huu”, som er små stegte grillspyd med svinekød og rejer. I skal også smage andre af områdets lækre specialiteter. I tager tilbage om eftermiddagen, hvor I har frihed til at gå rundt i de gamle gader eller slappe af ved stranden.

 

Dag 7: Hoian og Hue

I sætter kursen mod Hue via det smukke ”Hai Van” bjergpas, hvor I gør et stop for at nyde det smukke panorama af kystlinjen langs det centrale Vietnam. Hue var den gamle kejserlige hovedstad og er et must på en tur til Vietnam. Her ses tydeligt den magt og vælde, der kendetegnede det kejserlige Vietnam med pagoder, grave og monumenter. Det mest imponerende er Citadellet. Vietnam skelede i perioden meget til Kina og Kejseren ønskede at skabe sin egen udgave af den Forbudte by i Kina. I tager også en gåtur ved Dong ba-markedet, som ligger langs floden.

 

Dag 8: Hue og Ho Chi Minh City

I vil besøge ”Thien Mu Pagoden” fra morgenstunden. Det betyder Himmelske dame og denne pagode, der er den højeste i Vietnam, er bygget helt tilbage i 1601. Herefter fortsætter I dagens oplevelser med Kejser Minh Mangs grav, der er et yderst charmerende område. Her kan I beundre den helt specielle arkitektur med 40 bygninger arrangeret på en 700 meter lang akse omgivet af bakker, søer og duftende fyrretræer. Om aftenen tager I flyet videre til Ho Chi Minh City.

 

Dag 9: Ho Chi Minh City (Saigon)

Om formiddagen skal I ud og se på de gamle bygninger fra Kolonitiden under Fransk Indokina. Det bringer jer til posthuset, Cha Tam kirken og Dong Khoi-gaden, som er en bred boulevard med luksuøse butikker og hoteller. På denne tur skal I også se museet for Vietnamkrigen, som er en stærk påmindelse om krigens ødelæggelser og følger. I kan se det militære isenkram som amerikanerne efterlod herunder våben, kampvogne og de store karakteristiske Chinook-helikoptere. I runder turen af med et besøg på Ben Thanh-markedet, hvor I helt sikkert kan gøre en god handel. Husk at handle om prisen, når der købes tøj, sko eller andre souvenirs.

 

Eftermiddagen er til fri disposition, eller I kan deltage i en ekstra udflugt til Cu Chi-tunnelerne. De er egentlig udgravet under krigen mod Fransk Indokina af Viet Minh (frihedsbevægelsen), men blev udvidet under Vietnamkrigen. På sit højeste var de 200 kilometer lange, 3-4 meter dybe og meget veludrustede med bl.a. mødelokaler, sovesale, køkkener og små hospitaler. Man kan selv komme ned i tunnelerne, men det er bestemt ikke anbefalet for folk med klaustrofobi.

 

Dag 10: Ho Chi Minh og Mekong-deltaet

Efter morgenmaden tager I ud til Mekong-deltaget, nærmere bestemt ”Ben Tre”, også kendt som ”Det grønne Venedig”. I besøger en murstensfabrik med gamle traditioner og stiger herefter ombord på en båd for at cruise langs Chet Say-floden, en af Mekong-flodens mange bifloder. I gør en række interessante stop med båden ved forskellige traditionelle værksteder langs floden. Endelig vil båden stoppe i en lille landsby, hvor I har mulighed for at køre rundt og se byen i en ”Xe Loi”: en slags motoriseret rickshaw. På denne tur vil I se traditionelt landbrug, rismarker og grøntsagsdyrkning og til sidst stoppe ved en lokal restaurant, hvor I kan smage de lokale specialiteter, herunder ”Elefantøre-fisken” og ferskvandsrejser. Om eftermiddagen er I tilbage på jeres Sampan, hvor I slapper af og nyder sejlturen ad de små kanaler. 

 

Dag 11: Ho Chi Minh City

Dagen er til fri disposition til afslapning eller flere oplevelser. I kan besøge et af de mange spændende museer, de sprudlende markeder eller bare gå en tur, hvor I iagttager livet på gaden. Der er et overflødighedshorn af spændende arkitektur lige fra traditionelle pagoder og templer til Fransk Kolonistil. Først på aftenen kører I mod lufthavnen.

 

Dag 12: Vietnam til Danmark

12 dages eventyr er ved at være til ende, og I har fået oplevelser for livet. I flyver retur til Danmark, hvor I lander om omkring middagstid.

 

 

I videoen nedenfor kan du høre Kasper Bøndergaard fra Over Alle Bjerge fortælle om rejsen til Vietnam. Bemærk, at det starter 18 minutter inde i videoen. 

 


Om rejseleder Mai Noesgaard

Mai forelskede sig i at rejse allerede efter sin første rejse. Herefter har hendes passion for at rejse kun vokset sig større, og hun finder en af sine største glæder i at dele disse oplevelser med sine gæster. At dykke ned i samfundet, dens kultur og historie og formidle det videre. 

 

Mai har har blandt andet kørt rundrejser i Cuba, Israel, Dubai, Thailand, Cambodia og Vietnam og er de seneste år faldet særligt for Østen grundet den smukke natur, kulturen og ikke mindst den venlige befolkning, som altid står klar til at hjælpe med et smil. Mai nyder at finde uspolerede steder at besøge, at lære lokalbefolkningen at kende og at høre om deres forskellige skikke og levemåder.

 

Oprindelig kommer Mai fra Torsted, en lille perle i det vestjyske.


Hoteller

Hanoi: 3* Larosa eller 3* TQT Tran Quoc Toan 
Halong-bugten: Junk Victory 
Hoi An: 3* Mulberry Collection Silk Eco Hotel Hoi An 
Hue: 4* Park View  eller 4* Romance
Ho Chi Minh City: 3* Elios Hotel


Flyinformation

Der flyves med Emirates via Dubai. 

 

Flytider København:

 

Afrejse fra København den 30. oktober - 10. november 2023.

 

Udrejse den 30. oktober 2023:

 • Afgang København kl. 14.20 
  Ankomst Dubai kl. 23.45
 • Afgang Dubai kl. 03.40 (den 31. oktober)
  Ankomst Ho Chi Minh City kl. 12.40 (den 31. oktober)

 

Hjemrejse den 9. november 2023:

 • Afgang Ho Chi Minh City kl. 23.55
  Ankomst Dubai kl. 04.25 (den 10. november)
 • Afgang Dubai kl. 08.30 (den 10. november)
  Ankomst København kl. 12.30 (den 10. november)

 

 

Afrejse fra København den 12. - 23. november 2023.

 

Udrejse den 12. november 2023:

 • Afgang København kl. 14.20 
  Ankomst Dubai kl. 23.45
 • Afgang Dubai kl. 03.40 (den 13. november)
  Ankomst Hanoi kl. 12.40 (den 13. november)

 

Hjemrejse den 22. november 2023:

 • Afgang Ho Chi Minh City kl. 23.55
  Ankomst Dubai kl. 04.25 (den 23. november)
 • Afgang Dubai kl. 08.30 (den 23. november)
  Ankomst København kl. 12.30 (den 23. november)

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr.

 

Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du kan læse på nedenstående links.

 

Se alle anmeldelserne på Trustpilot
Se alle anmeldelserne på Facebook

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

 

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kasper@overallebjerge.dk.

 

I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. 

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Når kampagnen afsluttes den 22. marts 2023, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kasper@overallebjerge.dk

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Ho Chi Minh t/r 
 • 2 måltider ombord på flyet
 • Overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Minicruise på Halong-bugten (inkl. overnatning)
 • Aftensmad på båden (dag 4)
 • Brunch på båden (dag 5)
 • 3 frokoster (i forbindelse med udflugter)
 • 12 dages program med masser af spændende udflugter
 • Alle entréer på nævnte udflugter - se program i selve beskrivelsen
 • Dansk rejseleder: Mai Noesgaard
 • Vietnamesisk lokalguide

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge: Beregn ca. 250 kr.
 • Udflugt til Cu Chi tunnelerne: 250 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Der er garanteret afgang på denne rejse.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge.

 

Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Over Alle Bjerge

    Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
    Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

    Sidste chance: 22. marts 2023 kl. 23:59

    Rundrejse i Vietnam