Gastronomisk ophold på Langeland

Sidste chance!

I Rudkøbing, ved det sydfynske øhav, ligger det charmerende og historiske Skrøbelev Gods, der er kendt for sin spændende rundvisning og for sit gode a la carte-køkken. Her forkæles I bl.a. med en 4-retters middag og en rundvisning i de smukkeste rammer.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det er ikke nogen tilfældighed, at Skrøbelev Gods er ét af de længst sælgende ophold på SPOTdeal, og at Skrøbelev Gods er et sted, som folk vender tilbage til igen og igen. Med en unik beliggenhed tæt på skøn natur og dejlige gåruter, indbyder området omkring godset til ægte livsnydelse uanset årstid - og i de lune sommermåneder kan I nemt komme til stranden ved bl.a. Hesselbjerg og Ristinge, som er kåret som to af Danmarks bedste sandstrande.

 

Skrøbelev Gods ligger i smuk natur i de omgivelser, som digteren H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'. Godset blev grundlagt i 1669 og gennemgik i 2007-2010 en totalrenovering, så stedet i dag fremstår som en historisk velbevaret perle.

 

Godset i sig selv rummer en hyggelig, romantisk og uhøjtidelig atmosfære - og dem, der for alvor skaber den gode stemning, er personalet. I receptionen, i restauranten eller hvor end I møder dem, vil I altid blive mødt med et stort smil og spørgsmålet "Hvad kan jeg hjælpe Dem med?".

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Gastronomisk a la carte-middag, der er sammensat af årstidens friske råvarer og specialiteter
 • Rundvisning på det smukke gods inkluderet
 • Langeland byder både på fortryllende natur, fantastiske strande og mulighed for at opleve bl.a. vilde heste

Vælg mellem disse ophold: 

 

1 overnatning:

 

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Spændende rundvisning på godset
 • 4-retters a la carte-middag
 • Fri adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

 

SPOTpris 899 kr. Normalpris 1.668 kr. Spar 46 %

 

 

2 overnatninger:

 

 • 2 overnatninger i lækkert dobbeltværelse
 • Spændende rundvisning på godset
 • 4-retters a la carte-middag på ankomstdagen
 • Middag med 1 hovedret på andendagen
 • Fri adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

 

SPOTpris 1.498 kr. Normalpris 3.160 kr. Spar 52 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 20. december 2023.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Skrøbelev Gods.

 

 • Tillæg ved ophold fredage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage, mærkedage* og helligdage: 500 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg ved ophold i maj, juni, juli, august og september: 200 kr. pr. værelse pr. overnatning. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg
 • Vin- eller ginsmagning: 295 kr. pr. person
 • Opgradering til suite med jacuzzi: 495 kr. pr. overnatning

 

* Mærkedage er valentinsdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag og fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, sankt hans aften, mortensaften og halloween.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Der er dog mulighed for at komme fra kl. 12.30, hvis I ønsker at nyde en dejlig frokost inden indtjekning.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Skrøbelev Gods

Et ophold på Skrøbelev Gods er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage, men stadig få den fulde luksusoplevelse. Her kan I nyde et glas hvidvin under det over 350 år gamle kastanjetræ i haven, opleve total stilhed på en bænk ved voldgraven og drikke kaffe i den smukke atriumgård. Godset ligger knap 2,5 timer fra København. Nogenlunde den samme afstand er der fra Aarhus.

 

I godsets rustikke kælder findes en hyggelig, stemningsfyldt vinkælder med pejsestue. Her kan I begynde aftenen med et lille glas i de rette rammer. Og i godsets imponerende riddersal, som også fungerer som godsets restaurant, får I en aften, I sent vil glemme. Her er åben pejs i begge ender, brede egetræsplankegulve, stuklofter og antikke krystallysekroner.

 

Glæd jer til at opleve et gods, der inde som ude er en oplevelse at gå på opdagelse i. Her finder I mange skønne oaser, og I vil med garanti lade jer både betage og imponere, når I går rundt på det historiske gods med de mange fine detaljer og spændende historiske artefakter. Stilen er gennemført herskabelig, og fra det øjeblik I træder ind på godset, vil I blive henført til en helt særlig, romantisk tidlomme, hvor tiden er helt jeres egen, og roen er i højsædet.

 

Hos Skrøbelev Gods vægtes den gode, personlige service højt, og personalet sætter en ære i, at alle gæster ikke bare skal føle sig velkomne, men også mærke, at personalet har glædet sig til at tage imod dem. Derfor er nøgleord som rum, tid og ro også gennemgribende for den opholdsoplevelse, I kan forvente på godset, og I vil hurtigt mærke, hvordan skuldrene sænker sig, og roen indtræffer, når I ankommer til stedet.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af godsets romantisk indrettede dobbeltværelser, hvor I kan trække jer tilbage og nyde et velfortjent hvil efter en god og oplevelsesrig dag, eller måske inden godset byder på middag. Værelserne er alle unikt indretterede og indbyder til skønne stunder i en afslappet omend charmerende og herskabelig atmosfære.

 

Der er ikke fjernsyn på værelserne, så I kan fokusere på tosomheden, tiden og roen - men der er en tv-stue, hvor I kan nyde samværet og gode snakke med andre gæster, hvis I ønsker dette.


Gastronomisk oplevelse og økologi

Gastronomi og service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og lækre, lokale specialiteter. 

 

På Skrøbelev Gods ønsker de at give dig en gastronomisk oplevelse med spændende økologiske produkter, som I ikke finder mange andre steder. Gæsterne prioriteres højt, og skulle der være nogle allergier, specielle ønsker eller behov, så imødekommes disse gerne.

 

Alt efter sæson er de fleste af råvarerne fra stedets egen køkkenhave - en køkkenhave, der overrasker i omfang og variation. Maden er af høj kvalitet, og serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Syltede frugter fra egen have og spændende økologiske produkter fra skov og strand hjælper med til, at alle sanser bliver aktiveret til fulde. 

 

Ønsker I at få jeres middag akkompagneret af vin, anbefaler personalet gerne nogle gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Italien, Spanien og Frankrig.

 

Efter middagen kan I slappe af med en kaffe og cognac foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler eller i godsets vinkælder med tilhørende pejsestue.

 

Opholdet er med rundvisning på godset, hvor I får det gamle gods’ spændende og finurlige historie fortalt - bl.a. fortællingen om den sidste halshugning på Langeland i 1834.


Glæd jer til...

Det sydfynske øhav byder på smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Fra Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad Rudkøbing med fine bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader.

 

Langeland rummer derudover masser af fornem natur, og I kan f.eks. opleve de vilde heste på den sydlige del af øen. Kør også gerne ud til vandet ved Ristinge, oplev koldkrigsmuseet på det gamle Langelandsfort, eller kør op til Lohals og nyd udsigten til Lundeborg, hvorfra der i de gode, gamle dage sejlede færge til Lohals. Uanset, hvor I kører hen, vil I kunne nyde en køretur i naturrige omgivelser.

 

I kan også besøge Valdemars Slot, Egeskov Slot, Holckenhavn Slot eller nogle af de andre nærliggende herregårde på Fyn og Langeland. Mulighederne for mindeværdige oplevelser under jeres ophold på godset er mange.

 

Spil golf på Langeland

Der er mulighed for at spille golf på Langelands- eller Svendborgs Golfklub. 

 

Besøg en vingård

Der findes flere interessante vingårde på Fyn og Langeland, som er et besøg værd, og hvor I med udsigt over vinmarkerne kan smage på gårdens høst. Er der noget, der falder i jeres smag, kan flasker købes, mens flere af gårdene også tilbyder vinsmagninger og rundvisninger - et par eksempler er Skaarupøre Vingård, Søbanke Vingård, Langedil Vin, Frørup Vingård og Vejstrupvin. Ønsker I i stedet at lade Skrøbelev Gods danne ramme om jeres smagning, er der mulighed for at tilkøbe både vin- og ginsmagning direkte på godset. Et populært valg blandt godsets gæster.


Gode anmeldelser

Tidligere gæster har givet Skrøbelev Gods flotte ord med på vejen på Trustpilot.

 

"Vi har haft den dejligste overnatning på Skrøbelev Gods! Værelset var fantastisk! Vi blev budt på et virkeligt lækkert og meget personligt ophold. Maden og vinen var helt i top. Det samme var servicen. Personalet er meget professionelt, men helt nede på jorden. Det er bestemt ikke sidste gang vi booker et ophold der."

Anmeldt december 2022.

 

"En helt fantastisk oplevelse, skønt personale, alt foregår på gæsternes præmisser, total afslappende ophold."

Anmeldt december 2022.

 

"Vi havde et meget fint ophold med 2 overnatninger i september - skøn beliggenhed - rolige omgivelser i en skøn natur - gode værelser - imødekommende personale - gode menuer og betjening. Vi var meget tilfredse - også med vejret."

Anmeldt september 2022.

 

"Vi fik en fin modtagelse på Skrøbelev Gods. Værelset var godt, og rundvisningen var interessant. Måltiderne var helt i top, og det skyldtes ikke mindst den søde og opmærksomme betjening. Det ekstra døgn i suiten med spa satte kronen på værket for nogle dejlige dage."

Anmeldt juni 2022.

 

Trustpilot Review - December 2022.jpg


Skrøbelev-Gods.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold på Skrøbelev Gods på info@skrobelevgods.dk, på tlf.: 62 51 45 31 eller på https://www.skrobelevgods.dk/book-ophold/. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der er gældende.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Skrøbelev Gods kontaktes på tlf.: 62 51 45 31.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 20. december 2023.

Én unik kode gælder for det købte antal overnatninger for 1 person.

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Spændende rundvisning på godset
 • 4-retters a la carte-middag
 • Fri adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i lækkert dobbeltværelse
 • Spændende rundvisning på godset
 • 4-retters a la carte-middag på ankomstdagen
 • Middag med 1 hovedret på andendagen
 • Fri adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Skrøbelev Gods.

 • Tillæg ved ophold fredage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage, mærkedage* og helligdage: 500 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg ved ophold i maj, juni, juli, august og september: 200 kr. pr. værelse pr. overnatning. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg
 • Vin- eller ginsmagning: 295 kr. pr. person
 • Opgradering til suite med jacuzzi: 495 kr. pr. overnatning

 

* Mærkedage er valentinsdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag og fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, sankt hans aften, mortensaften og halloween.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Der er dog mulighed for at komme fra kl. 12.30, hvis I ønsker at nyde en dejlig frokost inden indtjekning.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Skrøbelev Gods' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Skrøbelev Gods ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Skrøbelev Gods

Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing - Denmark
Tlf.: 62 51 45 31 | CVR: 36021403 | info@skrobelevgods.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 05. april 2023 kl. 23:59

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods