Færøerne med dansktalende rejseleder

Sidste chance!

I får en unik oplevelse af dette fantastiske hjørne af kongeriget, der hæver sig op fra sin plads i den nordøstlige del af Atlanterhavet, og som byder ind med natur og omgivelser meget ulig det, vi omgiver os med til hverdag.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

BBC, CNN, The Times, Bild, El Mundo, Lonely planet, The Independent og mange flere internationale medier er alle betaget af Færøernes egenart. De introducerer øerne med overskrifter som "verdens mest uspolerede øer", "Morgendagens verden" og "Hjerteland for de venlige vikinger".  

 

Nu får I mulighed for at opleve den verdenskendte øgruppe med denne skræddersyede rejse, der er arrangeret af Vilholdt Rejser. 

 

Oplev spændende udflugter til Gjógv, Kirkjubøur og meget mere i selskab med en dansktalende rejseleder, alt imens nætterne tilbringes på det 4-stjernede Hotel Brandan eller Hotel Hafnia.

 

Hver dag på rejsen er der udflugter til nogen af øgruppens største seværdigheder. I kommer bl.a. til at opleve Gásadalur og Bøur med fantastisk udsigt over fugleparadiserne Mykines og Tindholmar. I kan også glæde jer til en køretur langs Færøernes største indsø Sörvågsvatn, til at opleve populære Saksun og til at komme på byrundtur i den lille og charmerende hovedstad Tórshavn. Den måske største oplevelse vil være køreturene rundt, da I her kommer til at opleve øgruppens alsidige og storslåede natur.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Færøerne har uden tvivl noget af verdens smukkeste natur
 • Sammen med jeres færøske, dansktalende rejseleder oplever I færøsk kultur, de unikke færøske bygder, vandfald og storslået natur 
 • Bo på dejligt 4-stjernet hotel

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København - Færøerne t/r 
 • 1 stk. håndbagage á max 8 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max 23 kg pr. person
 • Bustransfer lufthavnen - hotellet t/r
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Brandan (maj) eller Hotel Hafnia (september og oktober)
 • Morgenmad alle dage
 • Heldagsudflugt til det nordlige Eysturoy, Streymoy og Saksun
 • Udflugt - Kirkjubøur og Torshavn
 • Udflugt Vagar – Gåsedalur på afrejsedagen
 • Dansktalende rejseleder på alle udflugter

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

 

Billund: 

 

Den 1. maj - 4. maj 2023 - SPOTpris 6.595 kr. 

 

Den 18. september - 21. september 2023 - SPOTpris 6.595 kr. 

 

Den 25. september - 28. september 2023 - SPOTpris 6.495 kr. 

 

Den 23. oktober - 26. oktober 2023 - SPOTpris 5.995 kr. 

 

 

København: 

 

Den 1. maj - 4. maj 2023 - SPOTpris 6.495 kr. 

 

Den 18. september - 21. september 2023 - SPOTpris 6.495 kr. 

 

Den 25. september - 28. september 2023 - SPOTpris 6.495 kr. 

 

Den 23. oktober - 26. oktober 2023 - SPOTpris 5.995 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Vilholdt Rejser.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 1.200 kr. 
 • Afbestillings- og rejseforsikringer: Forhør dig hos Vilholdt Rejser

Program

 

Dag 1 – Ankomst Færøerne

Når I ankommer på Færøerne, bliver I modtaget af den færøske, dansktalende guide i lufthavnen, som tager jer med til jeres hotel.

 

Dag 2 – Torshavn og Kirkjubøur

Efter morgenmad bliver I hentet på hotellet med afgang kl. 10.00. Turen går til Kirkjubøur, som er en af de ældste bygder på Færøerne og har ca. 80 indbyggere. Som bispesæde var bygden i middelalderen Færøernes kulturelle og åndelige højborg.

 

I Kirkjubøur er der mulighed for at besøge Roykstovan, der er et af de ældste, beboede huse i verden. Siden 1557 har generationer af familien Patursson levet og drevet denne gård.

 

Efter dette kulturelle højdepunkt bliver I kørt til Tórshavn. Her har I mulighed for at tage på byvandring på egen hånd. Tórshavn er en af verdens mindste og mest unikke hovedstæder, beliggende ved vandet med udsigt til de omkringliggende bjerge. Tórshavn blev første gang nævnt på skrift i år 1075 og betragtes dermed som en af Nordeuropas ældste hovedstæder. Oplev for eksempel de gamle bydele, hvor smalle stræder, trapper og klippegrund blander sig med de små, sorttjærede huse med hvide vinduer og grønne græstage.

 

Seværdigheder: Kirkjubøur, Magnus Katedralen, Roykstovan, Tórshavn.

 

Dag 3 - Heldagsudflugt Streymoy, Eysturoy og Saksun

Efter en dejlig morgenbuffet i hotellets restaurant er der heldagsudflugt til nordlige Streymoy, Saksun, og til sydlige Eysturoy, Eystnes. Broen over Atlanterhavet mellem Streymoy og Eysturoy krydses, og på turen ser I Skálafjorden; Færøernes længste fjord, og oplever Runavík. Herefter besøges Toftir og den største uldvarebutik på Færøerne. Ude på Eystnes ved vindmølleparken har I en fantastisk udsigt til Tórshavn, Nólsoy og Nordøerne.

 

Seværdigheder: Eiði, Gjógv, Saksun.

 

Dag 4 – Gåsedalur og hjem til Danmark

Morgenmad og tjek ud. På vej til lufthavnen kører I til Gåsedalur og bygden Bøur. 

 

I Gásadalur kan I opleve det fantastiske vandfald Mulafossur og den lille landsby, hvor der bor omkring 10 mennesker. I Gåsedal har I en billedskøn udsigt til Tindholm og Drangarnir med øen Mykines i baggrunden. I 2004 blev der lavet en tunnel til Gásedalur - inden var forbindelsen til byen kun med helikopter eller på ben over det 400 m høje bjerg. Gåsedalur har nok været den mest isolerede bygd på Færøerne inden tunnelen.

 

Efter nogle oplevelsesrige dage er det nu tid til at drage hjem igen - med minder for livet.

 

Seværdigheder: Gásadalur, Mulafossur, Tindholm, Drangarnir, Bøur.


Hotel Brandan

Tager I afsted i maj, kommer I til at bo på det 4-stjernede Hotel Brandan, der har 124 miljøvenlige dobbeltværelser. På Hotel Brandan er hensynet til miljøet en kerneværdi, og hotellet vil være med til at skubbe til den bæredygtige udvikling. I september 2020 blev Hotel Brandan certificeret med Green Key, som er turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

 

Sådan skal I bo

På værelset har I kaffemaskine, fjernsyn med Chromecast og brede senge samt andet inventar af høj kvalitet. Hvert værelse er indrettet med inddragelse af færøsk kultur, arkitektur, historie og produkter. Den berømte færøske maler Edward Fuglø har prydet alle hotelværelserne med det specielle værk ”Landmark”.


Hotel Hafnia

Tager I afsted i september eller oktober, kommer I til at bo på Hotel Hafnia, der er beliggende i Tórshavns hyggelige, gamle bydel og med kort gåafstand til butikker, gallerier og museer. Fra tagterrassen kan I beundre den smukkeste panoramaudsigt, inden I sætter jer til bords i hotellets populære restaurant, hvor de serverer lækre, lokale retter (ikke inkluderet). I restauranten kan I nyde lette og velsmagende frokoster, en international à la carte-menu samt et bredt udvalg af fiskeretter og færøske specialiteter.

 

Der ligger en swimmingpool og et fitnesscenter i nærheden af hotellet, og med gratis offentlig transport har I nem adgang til både det historiske museum og Nordens Hus (Norðurlandahúsið).

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et nyligt renoveret og moderne værelse med eget badeværelse og trådløst internet. Derudover er der kaffe- og tefaciliteter, et lille køleskab og tv.


Flyinformation

Der flyves med Atlantic Airways.

 

Alle de angivne tider er lokale tider. Danmark er 1 time foran Færøerne.

 

Når I ankommer til lufthavnen på Færøerne, skal I holde øje med Vilholdt Rejsers logo ved udgangen. Her vil jeres rejseleder stå og tage imod jer.

 

Flytider Billund: 

Afrejse i maj 2023:

 • Afgang Billund kl. 19.40
  Ankomst Vagar kl. 20.40
 • Afgang Vagar kl. 17.10
  Ankomst Billund kl. 20.00

 

Afrejse i september eller oktober 2023:

 • Afgang Billund kl. 19.40
  Ankomst Vagar kl. 20.40
 • Afgang Vagar kl. 07.45
  Ankomst Billund kl. 10.35

 

Flytider København:

 

Afrejse i maj 2023:

 • Afgang København kl. 18.35
  Ankomst Vagar kl. 19.50
 • Afgang Vagar kl. 17.35
  Ankomst København kl. 20.40

 

Afrejse i september eller oktober 2023:

 • Afgang København kl. 08.25
  Ankomst Vagar kl. 09.40
 • Afgang Vagar kl. 08.20
  Ankomst København kl. 11.25

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vilholdt Rejser

Vilholdt Rejser blev etableret i juni 2015 og specialiserer sig i rejseoplevelser til Island, Færøerne og Grønland. I 2017 åbnede de en filial i Island, og de er derfor det eneste rejsebureau i Danmark, der retmæssigt kan kalde sig turoperatører i Island.

 

Hos Vilholdt Rejser er de meget stolte af deres kvalificerede chauffører, guides og hele det professionelle team, som har stor erfaring i rejsebranchen. De lægger stor vægt på, at deres dansktalende guider har en humoristisk sans, har erfaring med at arbejde sammen med mennesker, og at de foruden et stort lokalt kendskab til Island, befolkningen og naturen, også har et godt kendskab til dansk kultur.

 

Vilholdt Rejser har sendt rigtig mange mennesker af sted mod eventyrer, og det har ført stor tilfredshed og 5-stjernede anmeldelser med sig. Det kan du læse mere om på nedenstående link. 

 

Læs alle anmeldelserne på Trustpilot.

 

Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Reservation skal ske til Vilholdt Rejser senest 72 timer efter køb på info@vilholdt.dk - ved bestilling af rejsen skal oplyses rejsedato, lufthavn, fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato på alle rejsende (ddmmåååå), eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vilholdt Rejser på tlf.: 61 71 52 06.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Færøerne t/r 
 • 1 stk. håndbagage á max 8 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max 23 kg pr. person
 • Bustransfer lufthavnen - hotellet t/r
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Brandan (maj) eller Hotel Hafnia (september og oktober)
 • Morgenmad alle dage
 • Heldagsudflugt til det nordlige Eysturoy, Streymoy og Saksun
 • Udflugt - Kirkjubøur og Torshavn
 • Udflugt Vagar – Gåsedalur på afrejsedagen
 • Dansktalende rejseleder på alle udflugter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Vilholdt Rejser.

 • Enkeltværelsestillæg: 1.200 kr. 
 • Afbestillings- og rejseforsikringer: Forhør dig hos Vilholdt Rejser

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

  

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vilholdt Rejser.

 

Det er Vilholdt Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://vilholdt.dk/generelle-betingelser/.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Vilholdt Rejser

  Gunnar Clausens Vej 68, 8260 Viby J
  Tlf.: 61 71 52 06 | CVR: 36965118 | info@vilholdt.dk
  Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.
  Hjemmeside |

  Sidste chance: 17. februar 2023 kl. 23:59

  Rejse til Færøerne