Fortryllende naturoplevelser

Sidste chance!

Få naturoplevelser i verdensklasse på denne tur til charmerende Stavanger, der er omgivet af bjergtagende landskaber med fjorde og fjelde. I kommer bl.a. på tur til top-attraktionen Prædikestolen, hvorfra I har en vidunderlig udsigt over Lysefjorden.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Omgivet af vand ligger Stavanger smukt placeret ved porten til Norges mest fabelagtige natur. Byen i sig selv er fyldt med kolorit og en livlig stemning, men det er naturen rundt om byen, som får en til at tabe pusten.

 

Kun et stenkast fra Stavanger ligger to af Norges absolutte top-attraktioner, nemlig Prædikestolen og Kjeragbolten. Begge naturfænomener er ikoniske og tegner et betagende billede af Norge. Vandreture hertil giver minder for livet, og dertil kommer den direkte adgang til den 42 km lange Lysefjord, som er omkranset af 1000 meter stejle klippevægge og det flotte, dybblå hav. Kort sagt, en af Norges smukkeste fjorde. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Enestående oplevelser i de bjergtagende landskaber omkring Stavanger - inkl. udflugt til Prædikestolen
 • Oplev byliv, restauranter, shopping og kultur i den hyggelige handelsby Stavanger
 • Bo på elegant, 4-stjernet hotel centralt i byen

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København eller Billund til Stavanger t/r
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 3-5 overnatninger på 4* Clarion Hotel Stavanger eller 4* Radisson Blu Atlantic Stavanger
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Heldagsudflugt til Prædikestolen
 • Fri wi-fi på hotellet

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

Den 2. marts 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 5.290 kr.

 

Den 12. marts 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 6.590 kr.

 

Den 20. marts 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 6.590 kr.

 

Den 11. april 2023 (5 overnatninger)
SPOTpris 6.390 kr.

 

Den 24. april 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 6.790 kr.

 

Den 1. maj 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 7.890 kr.

 

Den 11. maj 2023 (3 overnatninger)
SPOTpris 5.190 kr.

 

Den 22. maj 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 7.190 kr.

 

Den 8. juni 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 7.390 kr.

 

Den 22. juni 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 6.590 kr.

 

 

Billund:

Den 14. april 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 6.690 kr.

 

Den 20. april 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 6.790 kr.

 

Den 27. april 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 7.290 kr.

 

Den 8. maj 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 8.790 kr.

 

Den 11. maj 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 7.990 kr.

 

Den 22. maj 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 8.890 kr.

 

Den 5. juni 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 8.790 kr.

 

Den 22. juni 2023 (4 overnatninger)
SPOTpris 7.990 kr.

 

Den 4. juli 2023 (5 overnatninger)
SPOTpris 9.090 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

 • Eneværelsestillæg: 790 kr. pr. nat
 • Udflugt til Kjeragbolten: 925 kr. 
 • Udflugt med RIB-safari på Lysefjorden: 1.100 kr.
 • Børn (6-11 år): 20 % rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne (max 2 børn pr. værelse og med forbehold for ledige 3-sengsværelser på ønskede dato)
 • Opgradering til superiorværelse: Forespørg hos Øster Lindet

 

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

 

Se flyinformation længere nede.


4* hotel i centrum af Stavanger

Under opholdet i Stavanger skal I enten bo på 4* Clarion Hotel Stavanger eller på 4* Radisson Blu Atlantic Stavanger. Begge hoteller ligger i centrum af byen og har blot 100 meter mellem sig. Både Clarion og Raddison Blu er skandinavisk indrettet og er af international standard med både restaurant, bar, fitnesscenter osv.

 

På Clarion er der en dejlig rooftop-restaurant med smuk udsigt på 14. etage, som er åben for alle, og på Radisson Blu byder en del af værelserne på en smuk udsigt over fjorden.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et standardværelse, der er ca. 20 m2 og har aircondition, safebox, tv, hårføn og fri wi-fi. Der er mulighed for at opgradere til superiorværelser på begge hoteller.

 

Godt at vide

Hotelnavn oplyses, når rejsebevis fremsendes fra Øster Lindet.

 

Hotelværelser er til rådighed fra kl. 14.00 på ankomstdagen og skal forlades senest kl.11.00 på afrejsedagen.


Om Stavanger

Stavanger er en lille storby midt i fjordriget med sine blot 135.000 indbyggere. Den livlige handelsby emmer af charme og byder på farverige gader og ”cool” kunst. I postkortsmukke ”Gamle Stavanger” ligger de karakteristiske hvidmalede træhuse omgivet af blomster og små gallerier, og i Øvre Holmgate midt i byen ligger kulørte huse i alle regnbuens farver omgivet af butikker, caféer og flere gallerier.

 

Overalt i byen findes vægmalerier med kreativ gadekunst, som giver en flot variation i bybilledet, og I finder desuden et stort udbud af restauranter. Skal det være ekstraordinært, kan I overveje at bestille bord på en af byens to Michelin-restauranter. 

 

Området omkring Stavanger

Rundt om byen ligger små grønne øer, såsom Finnøy, Rennesøy og perlen over dem alle: Kvitsøy. Mange af øerne er beboede og landfaste via broen, men der er også end del mindre, ubeboede øer, som kan udforskes på egen hånd.

 

Lidt syd for byen ligger Jæren strand og Scenic route, som er et 25 km langt naturområde, der er velegnet til vandring og fotografering. Lyset er konstant skiftende og har inspireret kunstnere i mere end hundrede år. Om sommeren er der en vild aktivitet fra badegæster, kitesurfere, surfere og friluftsmennesker.

 

Kun et stenkast længere væk ligger Månelandskabet Magma UNESCO Global Geopark med sine majestætiske vandfald, bjerge og klipper.

 

I det hele taget må det siges at Stavanger har alt. Og er ovenstående ikke nok, så kan vi tilføje byens vidunderlige fisketorv, de mange højkvalitets-baristaer, som både i Stavanger og Sandnes rister efter stolte kaffetraditioner, måske et adrenalin-kick i forlystelsesparken Kongeparken eller en tur på Flørli 4444-hiken med verdens længste trætrappe... Og vi kunne blive ved.


Inkluderet: Udflugt til Prædikestolen

Uanset årstid er en vandretur til Prædikestolen en uforglemmelig oplevelse. Hvert år lægger mere end 300.000 vandrere vejen forbi denne helt specielle klippeformation, der troner 604 meter op over fjorden og belønner en med en fantastisk udsigt - og ikke mindst eventyrlige billeder.

 

Turen er en heldagsudflugt i små grupper og med en lokal engelsktalende guide. I bliver hentet på jeres hotel og kører de 45 minutter til BaseCamp, hvorfra turen starter. Vandreturen er på ca. 4,5 km hver vej og kategoriseres som en middelkrævende tur. Det vil sige, at de fleste sunde og raske mennesker kan gennemføre turen. Der er 3 stigninger undervejs, hvor pulsen kommer op. Forvent at gåturen tager 2 timer hver vej om sommeren og små 2,5 timer om vinteren. Det er en lidt hård tur, men den er alle anstrengelserne værd.

 

Turen starter fra Stavanger kl. 07.00 og varer ca. 8-9 timer. Turen ligger dagen efter ankomst.

 

Minimum 6 år.

 

Medbring vandrestøvler (ikke sneakers), lille rygsæk til ekstra sokker samt drikkevarer, lidt varmt tøj, snack, sandwich eller lignende til frokost.

 

Særligt for vinteren (indtil 1. april)

Vinterturen er lidt sværere, da stien kan være glat, og guide er påkrævet. Til gengæld får man lov at opleve Prædikestolen på en helt anden måde med langt færre turister og væsentlig mere autentisk oplevelse. Vinterturen kræver endvidere, at man sørger for at være ekstra varmt klædt i vand- og vindtæt tøj, handsker og hat. Der kan være sne på stien og toppen. Afhængigt af vejret er der snesko/spikes inkluderet i prisen.

 

Tillæg: Premium-udgave af sommerudflugten (efter 1. maj)

Sommeren byder på mange mennesker – og nogle dage rigtig mange mennesker. Derfor er der mulighed for at ændre jeres inkluderede tur til Prædikestolen til en ”Hidden Trail” for at få en endnu større naturoplevelse. Ved ankomsten til BaseCamp starter I med at sejle et lille stykke i kano for at finde frem til den gamle glemte rute, som kun de lokale guider kender. Herfra er vandreturen cirka en halv time længere gennem et idyllisk og smukt område. Her er stille og roligt, så man kan nyde udsigten, og først på toppen møder man de mange øvrige gæster, som går på den klassiske rute. 

 

Tillæg: 250 kr. 


Tilkøbsudflugter

Se priser under "Tillæg og tilkøb".

 

Udflugt til Kjeragbolten

Endnu en højprofileret vandretur - denne gang til det unikke spot Kjeragbolten. Kjeragbolten er et naturfænomen uden lige, hvor en kæmpe sten for mere end 1000 år siden har sat sig fast mellem 2 klipper. Turen er lidt mere krævende end Prædikestolen – og med den hårdeste del i starten. Undervejs er der opsat reb og gelænder, så man kan gribe fat her på de stejleste passager. Vi anbefaler, at man er i god form, og igen gennemføres turen i små grupper med engelsktalende guide. Turen op tager godt 2,5 time, hvorefter I ankommer til et højt plateau med en skøn udsigt til Lysefjorden, 1100 meter længere nede.

 

Måske nogle har modet til at klatre ud på stenen og få et særligt billede med hjem? Sommetider ses også Basejumpers i området.

 

Vandreturen er ca. 10 km t/r, og køreturen til start tager godt 2 timer. Turen starter fra Stavanger kl. 07.15 (nogle gange tidligere) og varer ca. 10-11 timer. 

 

Medbring vandrestøvler (ikke sneakers), lille rygsæk til ekstra sokker samt drikkevarer, lidt varmt tøj, snack, sandwich eller lignende til frokost.

 

Turen er mulig hver dag fra den 20. maj 2023, undtagen lørdage.

 

Udflugt med RIB-safari på Lysefjorden

Er I til lidt action kombineret med smuk, smuk natur? Så er en af de mest populære måder at opleve Lysefjorden med de små, hurtige RIB-speedbåde.

 

I forlader Stavanger og sejler ud - og snart er I fremme ved en af de smukkeste norske fjorde. Kaptajnen beretter undervejs om de mest kendte steder, og I kommer bl.a. forbi Prædikestolen, som I ser fra fjorden, samt Whisky-vandfaldet og Fantahla. Safarituren er en betagende, adrenalinfremkaldende og sjov oplevelse.

 

Turen tager knap 2 timer.  Mødested Strandakien 37 i Stavanger. Afgang enten kl. 10.00 eller kl. 12.00. Vær klar 10 minutter før afgang. Turen er med engelsktalende guide, og der kan være op til 18 gæster ombord.

 

Turen er mulig hver dag fra  den 5. juni og frem.

 

Sørg for at have varmt tøj på, da det kan blive koldt ude på fjorden i fuld fart. Alle får udleveret redningsvest.


Der tages forbehold for...

Generelt gælder det, at alle vandreture i Norge kan blive aflyst pga. dårligt vejr. Dette tages meget alvorligt på disse kanter og handler om jeres sikkerhed. I vil få besked om dette på SMS eller mail sammen med et forslag til at ændre dato.


Transport i Stavanger

Der er 16 km fra Stavangers internationale lufthavn til begge hoteller. Prisen for en taxi ligger på ca. 350-400 Nkr. Ca. hver halve time går der bus fra lufthavnen til centrum af Stavanger. Busnummeret er FB40 og nærmeste stop er Olav Vs Gate. Køretid er ca. 25 minutter og prisen er under 50 Nkr. 


Flyinformationer

Der flyves med Norwegian.

 

Flyver I fra Billund, mellemlandes der i Oslo.

 

Flytider København:

3 og 5 overnatninger:

 • Afgang København kl. 17.40
  Ankomst Stavanger kl. 18.50
 • Afgang Stavanger kl. 13.30
  Ankomst København kl. 14.40

 

Afrejse den 2. marts til den 20. marts 2023 - 4 overnatninger:

 • Afgang København kl. 17.25
  Ankomst Stavanger kl. 18.45
 • Afgang Stavanger kl. 15.35
  Ankomst København kl. 16.55

 

Afrejse fra den 24. april til 22. juni 2023 - 4 overnatninger:

 • Afgang København kl. 17.40
  Ankomst Stavanger kl. 18.50
 • Afgang Stavanger kl. 16.00
  Ankomst København kl. 17.10

 

Flytider Billund:

Afrejse fra den 14. april til den 5. juni - 4 overnatninger:

 • Afgang Billund kl. 16.35
  Ankomst Oslo kl. 17.45
 • Afgang Oslo kl. 19.00
  Ankomst Stavanger kl. 19.50

 • Afgang Stavanger kl. 12.00
  Ankomst Oslo kl. 12.50
 • Afgang Oslo kl. 14.55
  Ankomst Billund kl. 16.05

 

Afrejse den 22. juni - 4 overnatninger:

 • Afgang Billund kl. 15.10
  Ankomst Oslo kl. 16.20
 • Afgang Oslo kl. 17.40
  Ankomst Stavanger kl. 18.30

 • Afgang Stavanger kl. 10.10
  Ankomst Oslo kl. 11.00
 • Afgang Oslo kl. 13.00
  Ankomst Billund kl. 14.10

 

5 overnatninger:

 • Afgang Billund kl. 15.10
  Ankomst Oslo kl. 16.20
 • Afgang Oslo kl. 17.40
  Ankomst Stavanger kl. 18.30

 • Afgang Stavanger kl. 11.45
  Ankomst Oslo kl. 12.35
 • Afgang Oslo kl. 15.00
  Ankomst Billund kl. 16.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


COVID-19

Der er i øjeblikket ingen indrejserestriktioner til Norge. Vi anbefaler dog, at man er færdigvaccineret, da disse regler kan ændres med kort varsel. Der er ikke refusion for rejsen, hvis man ikke er vaccineret, og dette bliver obligatorisk for indrejse. 


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Straks efter du har modtaget dit værdibevis, skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Du kan også sende dine personlige oplysninger til info@osterlindet.dk inkl.:

 • Navne som i pas på alle rejsende
 • Fødselsdato
 • Pasnr. og udløbsdato på pas 
 • Oplysninger om evt. tilkøb

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Stavanger t/r
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 4 overnatninger på 4* Clarion Hotel Stavanger eller 4* Radisson Blu Atlantic Stavanger
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Heldagsudflugt til Prædikestolen
 • Fri wi-fi på hotellet

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Eneværelsestillæg: 790 kr. pr. nat
 • Udflugt til Kjeragbolten: 925 kr. 
 • Udflugt med RIB-safari på Lysefjorden: 1.100 kr.
 • Børn (6-11 år): 20 % rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne (max 2 børn pr. værelse og med forbehold for ledige 3-sengsværelser på ønskede dato)
 • Opgradering til superiorværelse: Forespørg hos Øster Lindet

 

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytider og hotelkapacitet. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Øster Lindet

   Sønderalle 1, 6630 Rødding
   Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 17. februar 2023 kl. 23:59

   Rejse til Stavanger