Azorerne med udflugter

Sidste chance!

Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Rejsen inkluderer byrundtur og heldagstur til Lagos de Furnas.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Azorerne har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø, hvor Ponta Delgada ligger, som også er den største by på øen. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Populært 4* hotel centralt i Ponta Delgada
 • Inklusive udflugter
 • Hotellet har høj standard og god service

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt på Hotel Sao Miguel Park (kategori 4)
 • Morgenmad
 • Udflugt – Byrundtur i Ponta Delgada
 • Udflugt – Heldagstur til Lagos de Furnas
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 

Den 27. april 2023 - SPOTpris 5.499 kr.

 

Den 4. maj 2023 - SPOTpris 5.999 kr.

 

Den 11. maj 2023 - SPOTpris 5.999 kr.

 

Den 18. maj 2023 - SPOTpris 5.999 kr. (UDSOLGT)

 

Den 25. maj 2023 - SPOTpris 5.999 kr.

 

Den 1. juni 2023 - SPOTpris 6.199 kr.

 

Den 8. juni 2023 - SPOTpris 6.199 kr.

 

 

København:

 

Den 4. maj 2023 - SPOTpris 5.999 kr.

 

Den 11. maj 2023 - SPOTpris 5.999 kr.

 

Den 18. maj 2023 - SPOTpris 5.999 kr. (UDSOLGT)

 

Den 25. maj 2023 - SPOTpris 5.999 kr.

 

Den 1. juni 2023 - SPOTpris 6.199 kr.

 

Den 8. juni 2023 - SPOTpris 6.199 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 

 • Opredning barn (2-12,99 år)
  SPOTpris 4.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 279 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (20 kg t/r): 240 kr.

Hotel Sao Miguel Park

São Miguel Park beliggende i Ponta Delgada er et meget moderne og tiltalende hotel. En tidligere skole for unge præstestuderende er totalt ombygget og fremstår i dag som et meget lækkert og velfungerende hotel i en super god standard. Der, hvor de præstestuderende tidligere havde kapel, ligger nu en wellness-afdeling. Tæt på hotellet har I både fine indkøbsmuligheder og lækre restauranter.

 

På hotellet finder I en skøn og indbydende solterrasse med swimmingpool, solsenge og parasoller, hvorfra I har en flot udsigt over byen. I kan gratis benytte dig af liggestole, madrasser og parasoller. Håndklæder kan lånes til brug ved poolen.

 

På São Miguel Park kan I også pleje jer selv i det indendørs wellness-område med swimmingpool og sauna. 

 

São Miguel Park ligger kun 600 meter fra centrum af Ponto Delgada og tæt på gode shoppingmuligheder. Det velassorterede indkøbscenter Parque Atlântico ligger meget nær ved hotellet.  

 

Sådan skal I bo

På São Miguel Park bor I i lyse velindrettede dobbeltværelser med eget badeværelse, aircondition, køleskab, centralvarme, telefon, hårtørrer, kabel-tv og balkon. Værelserne er møbleret med bekvemme senge, lænestole og skrivebord.

 

Godt at vide

Du bør være opmærksom på, at hotellet er røgfrit. Hotellet har frisør, vaskeservice og massage - mod gebyr.


Mere om området og udflugter

Ponta Delgada er en hyggelig by, som byder på et spændene lokalliv og masser af oplevelser. Mens I er i byen, må I endelig ikke snyde jer selv for et besøg på det lokale marked, Mercado da Graça, hvor trækasserne bugner med solmodne appelsiner, og hvor duften af de søde ananas og friskfangede fisk snor sig op i næsen.

 

Udflugt – Byrundtur i Ponta Delgada med dansktalende rejseleder

Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer I Ponta Delgada at kende, idet I bl.a. besøger to af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken, er en af Portugals rigeste.

 

I ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens I går på de dekorative fortove, bliver I fortalt om de små ting, der igennem tiden har formet byen til det, den er i dag.

 

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko.

 

Udflugt – Heldagstur til Lagos de Furnas med dansktalende rejseleder

På denne heldagstur besøger I øens største vulkankrater, Furnas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Caldeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Varmen i jorden bliver udnytter i geotermiske anlæg, som ligger nord for Furnas. Gennem mange år har indbyggerne i Furnas brugt varmen til at tilbedere den traditionelle Furnas-ret ’Cozido’. Gryderetten indeholder alt godt fra køkkenhaven samt gode kødudskæringer, der sænkes to meter ned i den vulkanske jord, hvor den koger ved 100 grader i ca. fire timer. Retten er selvfølgelig på menuen til frokost.

 

I Furnas by besøger I desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra parken, som yderligere er Azorernes største botaniske have på 12 hektar. Der er en guidet rundtur i parken, hvor vi hører mere om den fauna og historie, parken rummer. Terra Nosta er også kendt for ungdommens kilde, som er et termisk bad med 36 grader varmt vand. Der er mulighed for at bade og nyde varmen i de bedste omgivelser (husk badetøj og håndklæde).

 

I runder Furnas af ved udsigtspunktet Pico do Ferro, som byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø i ét billede.

 

På tilbageturen til Ponta Delgada kommer I forbi en af de sidste te-plantager i Europa Chá Gorreana fra 1883, hvor de bruger de traditionelle maskiner til deres te-produktion.

 

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, badetøj, håndklæder, vand, snacks og evt. gode sko.


Flyinformationer

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 08.30
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst Billund kl. 19.20

 

Flytider København*:

 • Afgang fra København kl. 06.55
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst København kl. 20.45

 

*Bemærk venligst, at der er mellemlanding i Billund på ud- og hjemrejse.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. pr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt på Hotel Sao Miguel Park (kategori 4)
 • Morgenmad
 • Udflugt – Byrundtur i Ponta Delgada
 • Udflugt – Heldagstur til Lagos de Furnas
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år)
  SPOTpris 4.499 kr.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 279 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (20 kg t/r): 240 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Bravo Tours 1998

   Bethaniagade 40, 7400 Herning
   Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 10. februar 2023 kl. 23:59

   Rejse til Azorerne