Forrygende oplevelser i Lissabon

Sidste chance!

Tag med til Portugals hovedstad, Lissabon, og få en stjernerække af oplevelser i en overflod af solskin og smukke områder. Lissabon har meget at byde på i alt fra arkitektur til mad og kulturliv, og solen skinner intet mindre end 290 dage om året.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I Lissabon skinner solen 290 dage om året, og det er sjældent, at temperaturen falder under 15 grader celsius. Her får I altså en god mulighed for at undslippe mørket i Danmark og få noget tiltrængt D-vitamin. 

 

Arkitekturen i byen strækker sig helt fra det romanske til det postmoderne, og langs de større gader ses de kendte gule sporvogne, der gør transporten op og ned ad de stejle gader nem. 

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Nyd dejlige solskinsdage i Portugals hovedstad
 • Lissabon er kendt for sin gæstfrihed, så I skal ikke være generte for at spørge en lokal
 • Oplev de ikoniske røde tage, de charmerende sporvogne, Skt. George Slottet og andre af Lissabons seværdighedsperler

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Lissabon t/r 
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • 4 overnatninger på Hotel 3 K Madrid
 • Morgenmad alle dage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

Den 6. marts 2023 - SPOTpris 5.795 kr.

Den 13. marts 2023 - SPOTpris 4.795 kr.

Den 20. marts 2023 - SPOTpris 5.295 kr.

Den 9. april 2023 - SPOTpris 4.695 kr.

Den 23. april 2023 - SPOTpris 4.695 kr.

Den 30. april 2023 - SPOTpris 4.895 kr.

Den 7. maj 2023 - SPOTpris 4.495 kr.

Den 14. maj 2023 - SPOTpris 4.695 kr.

Den 21. maj 2023 - SPOTpris 4.695 kr.

Den 28. maj 2023 - SPOTpris 3.995 kr.

Den 4. juni 2023 - SPOTpris 4.995 kr.

Den 18. juni 2023 - SPOTpris 5.495 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel 3 K Madrid

Hotel 3 K Madrid ligger på Avenida da Liberdade, som byder på et udvalg af restauranter, mærkevarebutikker og museer. Lissabons historiske centrum ligger desuden blot 20 minutters gang fra hotellet. 

 

Hver morgen kan I se frem til en lokal og international morgenbuffet, der er tilberedt af årstidens friske råvarer. Derudover er der en døgnåben selvbetjeningsbar i lobbyen, mens baren tilbyder et udvalg af drikkevarer og forfriskninger. 

 

Personalet i receptionen står altid klar til at give jer gode råd om seværdigheder i Lissabon og hjælper også gerne med at bestille bord på restauranter samt at arrangere biludlejning, valutaveksling samt flyoplysninger.

 

Hotellet har en lille pool med liggestole på tagterrassen.

 

Sådan skal I bo

Hotel 3 K Madrid byder på værelser med fladskærms-tv og minibar. Værelserne er indrettet i varme farver og har aircondition, træmøbler og parketgulv. Alle værelserne har hårtørrer, eget badeværelse og værdiboks til bærbar computer.

 

Godt at vide

I finder den nærmeste metrostation, Picoas, 400 meter fra hotellet. Metrostationen Marquês de Pombal ligger 500 meter fra hotellet.


Om Lissabon

Lissabon er opdelt i flere kendte kvarterer såsom Baixa, Chaido & Bairro Alto, Belém, Parque das Nacoes og Alfama. Netop det gamle kvarter Alfama er bestemt værd at besøge. Her kan I høre Fadosang (traditionel portugisisk musik) fra restauranterne, mens I udforsker butikker og spisesteder i området.

 

Når I har set de smalle, hyggelige gader, er det oplagt at tage til bydelen Baxia, som er det luftige handelscentrum med brede boulevarder og store pladser. Her kan I slå jer ned og spise en ”bifana”, som er en bolle med et stykke svinekød indeni. Derefter kan I tage et shot ginjinha, som er en traditionel portugisisk kirsebærlikør, så I har fornyet energi til at shoppe på Rossio-pladsen, blandt de farverige blomsterboder.

 

En af de mest kendte ting fra det lokale køkken er portugisernes elskede bacalhau, saltet torsk. Og man finder ikke en by i Portugal, der er bedre til at tilberede bacalhau end Lissabon.

 

Lissabon er også kendt for sin gæstfrihed, så I skal ikke være generte for at spørge en lokal, om et godt sted at spise eller det bedste sted at lytte til Fado. Hvis man er i det kulturelle hjørne, har Lissabon også rigeligt at tilbyde. Byen har nemlig museer til enhver smag: kunst, historie, musik, arkæologi, og meget mere. F.eks. Abbey of Alcobaca, der er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er et af Europas vigtigste cistercienserklostre på grund af arkitekturen, der er symbolsk for ordenen.


Flyinformationer

Der flyves med Norwegian.

   

  Flytider København:

  Afrejse i marts 2023:

  • Afgang København kl. 07.55
   Ankomst Lissabon kl. 10.35
  • Afgang Lissabon kl. 11.25
   Ankomst København kl. 16.05

   

  Afrejse i april, maj og juni 2023:

  • Afgang København kl. 06.55
   Ankomst Lissabon kl. 09.35
  • Afgang Lissabon kl. 11.00
   Ankomst København kl. 15.30

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


  Om Vindrose Rejser

  SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

   

  Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

   

  Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

   

  Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

   

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

   

  Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Der tages forbehold, at rejsen annulleres ved for få tilmeldte.

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Lissabon t/r 
  • 10 kg håndbagage pr. person
  • 4 overnatninger på Hotel 3 K Madrid
  • Morgenmad alle dage

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Købet kan ikke fortrydes.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

   

  Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Vindrose Rejser

  Vester Voldgade 90, 1552 København V
  Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 15. februar 2023 kl. 23:59

  Rejse til Lissabon