Malmø med 9-retters middag

Sidste chance!

Tag til vidunderlige Malmø, og oplev byens hyggelige stemning og mange muligheder. Med base på det 4-stjernede Elite Hotel Savoy er I tæt på det meste, og I kan desuden se frem til en 9-retters middag på den asiatisk inspirerede Restaurant Lemongrass.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Få en 4-stjernet overnatning på det smukke, historiske Hotel Elite Savoy i centrum af Malmø, og nyd en sublim 9-retters middag på den asiatisk inspirerede Restaurant Lemongrass.

 

I Malmø finder I det meste, og den sydsvenske by byder alt lige fra lækre hoteller og gode butikker til hæderkronede restauranter og hyggelige caféer. Malmø er dog meget mere end det og kaldes blandt andet for 'Parkernes by' på grund af de mange parker og grønne områder. Den smukke by er desuden fyldt med enestående legepladser og interessante museer.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Inklusiv 9-retters tastingmenu på Restaurant Lemongrass 
 • Oplev Skånes største by med spændende seværdigheder, gode shoppingmuligheder og masser af grønne oaser
 • Gyldig helt fra maj 2023 til januar 2024

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning på Elite Hotel Savoy
 • Morgenmad på hotellet
 • 9-retters middag efter køkkenchefens anbefaling på Restaurant Lemongrass 

 

Vælg mellem følgende ankomstdage:

 • Tirsdag og onsdag
  SPOTpris 1.245 kr.
 • Torsdag
  SPOTpris 1.095 kr.
 • Fredag og lørdag
  SPOTpris 995 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 1. maj 2022 til og med den 31. januar 2024.

 

Vær opmærksom på, at restauranten holder lukket fra den 16. juli til og med den 16. august 2023. Opholdet kan derfor ikke benyttes der.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Elite Hotel Savoy

Det 4-stjernede Elite Hotel Savoy ligger i en historisk bygning i centrum af Malmø, lige overfor hovedbanegården og blot et par minutters gang fra butiksstrøjet Södergatan.

 

På hotellet er der gratis wi-fi, adgang til sauna og ikke mindst en lækker morgenmadsbuffet, så I kan komme godt i gang med dagen og få tanket energi til fantastiske oplevelser.

 

Sådan skal I bo

Værelserne på Elite Hotel Savoy har kabel-tv, te- og kaffefaciliteter samt luksuriøse toiletartikler.


Restaurant Lemongrass

Om aftenen er der inkluderet en 9-retters tastingmenu hos Restaurant Lemongrass, der siden foråret 1998 har fortolket retter fra den sydøstlige del af Asien. De henter især deres inspiration fra Kina, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia og Singapore, og stemningen i restauranten er atmosfærisk og afslappet.


Mere om Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by og byder på alt fra moderne kunst og arkitektur til spændende restauranter og barer. I Malmø finder I også masser af gode shoppingmuligheder - og med mere end 200 butikker og et stort shoppingcenter er der noget for enhver smag.

 

Byens vartegn, Turning Torso, er et absolut must at se, når I besøger Malmø. Torsoen er et spektakulært, 190 meter højt lejlighedskompleks, som er tegnet af arkitekten Santiago Calatravas, og som vrider sig 90° fra base til top. Torsoen kan bedst beundres udefra, hvor man virkelig kan se den usædvanlige form, men det kan også lade sig gøre at få en guidet rundvisning. Turning Torso er en del af bydelen Västra Hamnen, og vi anbefaler, at I går en tur i det lækre område, nu I er der. Især promenaden nede ved vandet er et populært og hyggeligt sted til en gåtur, når vejret er godt.

 

Centralt i Malmø ligger Malmøhus Slot, der er Nordens ældste bevarede renæssanceslot, og som i dag rummer Malmø Museer, hvor I bl.a. kan få spændende fortællinger om handelsveje og magt i datidens Øresundsregion. Museet har flere forskellige afdelinger, hvor hele familien let kan få flere timer til at gå. Fra kælder til kvist gemmer slottet på spændende udstillinger, og favoritten for museets yngste gæster er uden tvivl museets nyrenoverede afdeling, Akvariet. Her kommer I både tæt på Nemo og alle hans venner i de flotte akvarier, og kan derudover se tykke frøer, mærkværdige reptiler og slangen med verdens længste hugtænder.

 

Malmøhus Slotshave er også et besøg værd. Den 12.000 kvm store, økologiske have er omgivet af Malmøs kanaler, og den huser både køkkenhave, frugthave, staudebed og urtehave, hvor man kan købe afgrøder.


Hotel-Noble-House.jpg

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Vindrose Rejser.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på de(n) valgte dag(e) fra den 1. maj 2022 til og med den 31. januar 2024.

 

Vær opmærksom på, at restauranten holder lukket fra den 16. juli til og med den 16. august 2023. Opholdet kan derfor ikke benyttes der.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning på Elite Hotel Savoy
 • Morgenmad på hotellet
 • 9-retters middag efter køkkenchefens anbefaling på Restaurant Lemongrass 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. februar 2023 kl. 23:59

Ophold på Elite Hotel Savoy