Herskabeligt ophold med vingårdsbesøg

Sidste chance!

Med sit hjemlige herregårdsmiljø tilsat himmelsk gastronomi og smukke omgivelser inviterer Villa Brunnby indenfor til et ophold i luksusklassen. Villaen ligger ved den prisvindende Kullabergs Vingård, hvor I kan se frem til en rundvisning med vinsmagning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Idyllisk beliggende på Kullahalvøen i Sydsverige, midt mellem Arild og Mölle, finder I det familieejede Villa Brunnby. Fra det herskabelige hus har I en fantastisk udsigt over bølgende græsgange, århundreder gamle ege og en af ​​Sveriges største vinmarker, hvis gyldne dråber indbragte Kullabergs Vingård en stjerne i AWC, verdens største vinkonkurrence, i 2021. 

 

Netop Kullabergs Vingård får I mulighed for at besøge, når I efter en dejlig nat på Villa Brunnby skal på rundvisning i markerne og til vinsmagning i den lækre vinbar.

 

Udover de charmerende vinmarker byder Kullahalvøen på en særledes spektakulær natur med hyggelige fiskerlejer, salte bade, lokale fødevareproducenter, fine golfbaner, fantastiske solnedgange og meget, meget mere. Faktisk har rejsebloggen @svenskadestinationer erklæret Kullaberg som et af de bedste rejsemål i Sverige - og dét med god grund.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Vinsmagning inkluderet på Kullabergs Vingård, der som den første svenske vingård nogensinde modtog en stjerne i vinkonkurrencen AWC i 2021
 • Området er kendt som Sveriges Toscana på grund af den utroligt smukke natur med bakkede landskaber, åbne marker og æbleplantager 
 • Bo på et nyrenoveret, familieejet hotel med en personlig og hjemlig stemning

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i "small" dobbeltværelse 
 • Oplevelsesmiddag med 5 serveringer
 • Dejlig skandinavisk morgenbuffet fra kl. 9-11
 • Vingårdsbesøg med prøvesmagning hos Kullabergs Vingård kl. 14 om lørdagen

 

SPOTpris 998 kr. Normalpris 1.555 kr. Spar 35 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fredage og lørdage til og med den 1. oktober 2023.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Villa Brunnby.

 

 • Tillæg ved ankomst lørdag: 800 SEK pr. ophold
 • Højsæsontillæg i juni, juli, august og september: 440 SEK pr. person pr. nat
 • Opgradering til superiorværelse: 400 SEK pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Villa Brunnby

Villa Brunnby ligger på Kullahalvøen i det nordvestlige Skåne, ca. 30 minutter fra Helsingborg og med cirka en times kørsel til Malmø og 2 timer til Gøteborg.

 

Den historiske bygning, der oprindeligt er fra slutningen af 1800-tallet, kom i Lavré-familiens eje, efter at de på en udflugt i foråret 2018 faldt pladask for det herskabelige hus. De gik straks i gang med renoveringsarbejdet, og efter tre års totalrenovering står Villa Brunnby i dag som en herskabelig perle midt i den fantastiske, svenske natur. Her er der både højt til himlen og loftet og ikke mindst rum til total fordybelse.

 

Restaurant Amber

I køkkenet hos Villa Brunnby kreerer kokkene smagfulde retter, som altid laves helt fra bunden og med årstidens bedste råvarer fra lokale producenter.

 

Menuen varierer baseret på dagens høst eller fangst, og I er altid garanterede en velkomponeret, gennemtænkt og velsmagende aften indrammet af miljøet i Villa Brunnbys smukke spisestue.

 

Ønsker I vin til maden, har stedets sommerlier i samråd med køkkenet sammensat forskellige vinpakker, som vil tilføje endnu en dimension til madoplevelsen.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et dobbeltværelse, der er indrettet med en dejlig blanding af ældre charme og mere moderne designdetaljer. Værelset rummer blandt andet en komfortabel, svensklavet seng, en mindre arbejdsplads med skrivebord, strygejern, safety-box og kedel samt badeværelse med hårtørrer.

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på alle værelser.


Vinsmagning hos Kullabergs Vingård

Efter et veloverstået ophold på Villa Brunnby runder I oplevelsen af med et vingårdsbesøg hos medaljevindende Kullabergs Vingård. 

 

Som den første svenske vingård nogensinde modtog Kullabergs Vingård i 2021 en stjerne, da de deltog i vinkonkurrencen AWC, som er verdens største og en af ​​de mest anerkendte. Udmærkelsen fik de på baggrund af de syv medaljer, de vandt i konkurrencen, og som har givet dem den prestigefyldte titel som Star Winery.

 

Med et vingårdsbesøg hos Kullabergs Vingård bliver I klogere på udfordringerne og fordelene ved at dyrke vin i Sverige, og efter den spændende rundvisning skal I naturligvis smage vingårdens egne vine og destillater i den lækre vinbar.


Sveriges Toscana

Lige uden for Villa Brunnby finder I en af de smukkeste dele af Skåne. Kullaberg byder på en næsten uvirkeligt smuk udsigt over havet og Nordvestskåne med sine bakker, klipper og varierede skov- og græsgange. Omgivelserne minder om dem i Toscana, og området kaldes derfor også i folkemunde for "Sveriges Toscana". Det eneste, der umiddelbart adskiller Kullahalvøen fra Italiens Toscana, er, at halvøen er omgivet af vand.

 

Denne særlige beliggenhed med Øresund mod syd og Skälderviken mod nord giver gode muligheder for naturskønne gåture og hyggelige timer i den friske havbrise. 

 

Er I interesserede i at lære mere om Kullaberg og den betagende halvø, bør I lægge vejen forbi det nærliggende Krapperup Slot, hvor de i det tilstødende museum har en permanent udstilling om slottet og den kulturhistoriske udvikling fra istid til nutid. Ved slottet kan I også gå en tur i den smukke slotspark, der stammer helt tilbage fra 1600-tallets barokhaver og er åben for offentligheden, eller I kan sætte jer og nyde lidt varmt at drikke i slotscaféen, som er indrettet i slottets gamle stald.

 

Vi kan også varmt anbefale at tage en tur ind til Mölle, der ligger ca. 5 km nordøst for Villa Brunnby og er en hyggelig lille by med den fineste svenske idyl og fortryllende panoramaer.


Villa-Brunnby.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos Villa Brunnby på mail til reception@villabrunnby.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, at du har købt dealen med "vingårdsbesøg", ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fredage og lørdage til og med den 1. oktober 2023.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i "small" dobbeltværelse 
 • Oplevelsesmiddag med 5 serveringer
 • Dejlig skandinavisk morgenbuffet fra kl. 9-11
 • Vingårdsbesøg med prøvesmagning hos Kullabergs Vingård kl. 14 om lørdagen

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Villa Brunnby.

 • Tillæg ved ankomst lørdag: 800 SEK pr. ophold
 • Højsæsontillæg i juni, juli, august og september: 440 SEK pr. person pr. nat
 • Opgradering til superiorværelse: 400 SEK pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Villa Brunnby.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Villa Brunnby

Bränneslyckevägen 40, 26041 Nyhamnsläge
Tlf.: 00 00 00 00 | CVR: SE556957052501 | reception@villabrunnby.se | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. februar 2023 kl. 23:59

Ophold på Villa Brunnby