Ophold ved Ystads riviera

Sidste chance!

Tag til vidunderlige Sydsverige, og tilbring nogle dejlige dage i Ystad, hvor Fritiden Hotell & Kongress byder indenfor i historiske rammer tæt på både strand og by. Her kan I bl.a. besøge Ystads eneste rooftop-bar, hvorfra I har en smuk udsigt over byen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Fritiden Hotell & Kongress ligger i Ystads gamle badehus fra 60'erne, som i juni 2020 blev genfødt som et unikt hotel. Her valgte man at bevare og genbruge flere elementer fra det gamle badehus, hvor eksempelvis facaderne med vinduespartierne af teaktræ forblev intakte. Dette har givet stedet en historisk charme og atmosfære, som støtter godt op om de ellers nyrenoverede rammer.

 

Fritiden Hotell & Kongress ligger kun to minutters gang fra hovedbanegård i Ystad og har desuden en perfekt beliggenhed tæt på både strand, natur, lystbådehavn og de historiske gader, så I nemt kan tage på opdagelse i charmerende Ystad.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Fra hotellets 7. etage har I en fantastisk udsigt over Ystad og Østersøen
 • Hotellet ligger på en af Sydsveriges absolut smukkeste kyststrækninger
 • Inklusiv 3-retters middag i hotellets restaurant, der ligger under bygningens gamle, bevarede hoppetårn

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag
 • Morgenmad

 

SPOTpris 1.198 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage i følgende perioder: 

 • Fra den 4. januar til den 1. april 2023
 • Fra den 1. oktober til den 30. december 2023

Opholdet kan derudover indløses alle søndage i april, maj og september.


OBS: Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag.

 

Tillæg 

Aftales og afregnes direkte med Fritiden Hotell & Kongress.

 

 • Opgradering af værelse: 100 SEK pr. person
 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad: 1.170 SEK
 • Parkering udendørs: 100 SEK pr. døgn
 • Parkering i garage: 275 SEK pr. døgn

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Fritiden Hotell & Kongress

Da Ystads gamle badehus fra 1960'erne blev omdannet til Fritiden Hotell & Kongress i 2020 var det med stor respekt for bygningens historie og oprindelige charme. Derfor er bl.a. knopper, stativer, bænke, hylder, lister, mosaikker, fliser og vinduer bevaret og vidner om en tid, hvor svenskerne tog til det populære fritidsbad for at komme ned i gear og nyde nogle dejlige timer, hvor de var "fri".

 

I tråd med dette har Fritiden Hotell & Kongress fortsat en wellnessafdeling, hvor I kan booke behandlinger såsom massage, og vil I hellere have rørt kroppen, kan I mod et tilkøb besøge hotellets fitnesscenter. I har derudover mulighed for at booke aktiviteter som shuffle, petanque og dart direkte hos hotellet.

 

Når I om aftenen skal nyde et velfortjent aftensmåltid, foregår det i hotellets Restaurant Harrys, som ligger under det gamle hoppetårn, der er bevaret, og som skyder 5 meter op i luften. Her serveres klassiske brasserieretter med et moderne svensk twist, og I kan se frem til et afslappet måltid i en familiær og behagelig atmosfære. 

 

Skal der sættes lidt ekstra luksus på opholdet, kan I besøge hotellets rooftop-bar på 7. etage, hvor I foruden en vidunderlig udsigt finder to jacuzzier, som I har mulighed for at booke. I kan også aflægge hotellets juicebar et besøg, hvor I bl.a. kan købe friskpresset juice og smoothie bowls, lette frokostretter og kaffe – alt sammen lavet med kærlighed og fra bunden. 

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et 17-19 m2, lydisoleret dobbeltværelse, der er moderne indrettet med sans for detaljer. Værelset er udstyret med en 160-180 cm bred seng, tv, arbejdsområde og en lænestol samt et badeværelse med eksklusive produkter og hårtørrer.

 

Godt at vide

Værelserne er røg- og dyrefri.

 

Der er 24-timers bemandet reception.

 

Der er mulighed for at leje en cykel på hotellet, så I nemt kan udforske smukke Ystad og Østerlen.


Oplev Ystad

Ystad stammer helt tilbage fra det 13. århundrede og ligger ved Skånes kyst på Østerlen - en af Sydsveriges absolut smukkeste kyststrækninger. I den maleriske middelalderby indbyder de små stræder til hyggelige slentreture blandt de mange smukke bindingsværkshuse, og vil I opleve mere, er byen også rig på kulturelle seværdigheder, såsom det smukke kloster og den imponerende Sankta Maria Kyrka. 

 

Virker Ystad lidt særligt bekendt? Så er det måske, fordi byen huser kriminalkommissær Kurt Wallander fra Henning Mankells berømte krimiserie, der også er filmatiseret. Hvis I er interesserede i at se og opleve mere fra Henning Mankells univers, kan I med fordel lægge vejen forbi Ystad Studios Visitor Center, hvor I bl.a. kan besøge politistationen fra den allerførste filmatisering, se kontoret fra de britiske film og ikke mindst sætte jer godt til rette i en af ​​lænestolene i kommissær Kurt Wallanders private stue. 

 

Vil I opleve naturskøn natur på en dejlig gåtur, kan vi anbefale at køre en tur ud til Ales Stenar, hvor I fra bakken har en storslået udsigt over Østersøen og Bornholm. På toppen finder I desuden Sveriges største skibssætning fra omkring 500 f.Kr., hvor 59 sten står i formation som et skib. 


Fritiden-Hotell-&-Kongress.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos Fritiden Hotell & Kongress på mail til bokning@hotellfritiden.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage i følgende perioder: 

 • Fra den 4. januar til den 1. april 2023
 • Fra den 1. oktober til den 30. december 2023

Opholdet kan derudover indløses alle søndage i april, maj og september.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag
 • Morgenmad

 

Tillæg 

Aftales og afregnes direkte med Fritiden Hotell & Kongress.

 • Opgradering af værelse: 100 SEK pr. person
 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad: 1.170 SEK
 • Parkering udendørs: 100 SEK pr. døgn
 • Parkering i garage: 275 SEK pr. døgn

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Fritiden Hotell & Kongress.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Fritiden Hotell & Kongress

Österleden 19 , 27142 Ystad , CVR: SE559029836901 , bokning@hotellfritiden.se
Hjemmeside |

Sidste chance: 25. januar 2023 kl. 23:59

Ophold på Fritiden Hotell & Kongress