Danske luksus-stege

Sidste chance!

Tiden er til at kræse om lækre middage, og Kødhuset står klar til at forkæle jer med 2 lækre stege, som du selv skærer ud, så tykkelsen bliver præcis, som du og dine gæster ønsker det. Vælg mellem entrecote og ribeye.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Få kvalitetskød til fryseren med 1 eller 2 lækre stege af smagfyldt kød fra dansk ungkvæg. Perfekt til den gode middag - og du får selv lov til at skære kødet ud, så I kan få den tykkelse bøffer, I ønsker.

 

Kødhuset har masser af glade og tilfredse kunder, hvilket du ved selvsyn kan se på Trustpilot, hvor de har den imponerende karakter 4,7.

 

Se selv, hvordan en af deres tilfredse kunder opsummerer oplevelsen med Kødhuset.dk:

 

"Hurtig levering og lækkert kød"

"Det kød som de sælger, er det bedste jeg nogensinde har fået. Jeg havde hele familien på besøg og jeg lavede noget lækkert kød fra Kødhuset. Alle var meget tilfredse og var super glade for madoplevelsen. De chicken bites de sælger, er også rigtig gode."

"Leveringen er upåklagelig og medarbejderne er super imødekommende og servicemindede."
22. september 2022


Du får:

  • 2 kg entrecote-steg eller 2 kg ribeye-steg af dansk ungkvæg

 

SPOTpris 342 kr. Normalpris 470 kr. Spar 27 %

 

Bemærk: Uanset om du henter selv eller får leveret, kommer stegen i frostkasse, så den er sikret under transport, eller hvis du ikke er hjemme. For yderligere info kontakt Kødhuset.dk. 

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 25. februar 2023. Stegen kan afhentes mandag-fredag kl. 10-16 og lørdag kl. 10-12. Stegen kan mod gebyr også fremsendes.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bestilling skal ske pr. mail til info@koedhuset.dk senest kl. 13 dagen før. Oplys den unikke kode fra værdibeviset for at bestillingen er gældende. Oplys også, om du ønsker afhentning eller levering samt hvilken steg, du ønsker. Ved afhentning skal dit værdibevis medbringes.

 

Hvis du ønsker stegen leveret, sendes den med Expressen. Det koster 69 kr. - dog 135 kr. hvis, den skal leveres til en ikke-brofast ø. Fragtprisen afregnes direkte med Kødhuset. Skal stegen leveres, bedes du oplyse navn, leveringsadresse, telefonnummer og mailadresse i din bestillingsmail. Leveringstid er 1-3 hverdage.

 

Uanset om du henter selv eller får leveret, kommer stegen i frostkasse, så den er sikret under transport, eller hvis du ikke er hjemme. For yderligere info kontakt Kødhuset.dk. 

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 25. februar 2023. Stegen kan afhentes mandag-fredag kl. 10-16 og lørdag kl. 10-12. Stegen kan mod gebyr også fremsendes.

En unik kode gælder til 2 kg entrecote-steg eller 2 kg ribeye-steg.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kødhuset.dk.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kødhuset.dk

Hassellunden 11B, 2765 Smørum
Tlf.: 41 44 14 18 | CVR: 30821785 | info@koedhuset.dk | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 25. november 2022 kl. 23:59

Danske luksus-stege