Ophold med gastronomi fra Rødvig Kro & Badehotel

Sidste chance!

Lad jer indkvartere på et af Rødvig Kro & Badehotels dejlige annekser, og nyd godt af alt det bedste, badehotellet har at byde på. Rødvig Kro & Badehotel ligger på Stevns med udsigt til Østersøen og blev kåret som Danmarks Bedste Badehotel i 2020 og 2022.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Rødvig Kro & Badehotels dejlige anneks, Kridthuset, ligger blot 350 meter fra selve badehotellet, hvor I finder den smukkeste udsigt over Østersøen og til Stevns Klint, som er på UNESCOS verdensarvsliste. På samme måde som badehotellet ligger annekset tæt på stranden og kun få minutters gang fra den hyggelige havn. 

 

Undervejs i opholdet skal I nyde godt af badehotellets gastronomiske færdigheder, når de byder på velkomstdrink, 3-retters middag og morgenmad. I badehotellets restaurant, som også har havudsigt, serveres lækre middage sammensat med årstidens dagsfriske råvarer. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og fisk kommer fra havnen i nærheden. Der serveres kun mad af høj kvalitet - altid ledsaget af en venlig bemærkning og et smil på læben.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Rødvig Kro & Badehotel blev kåret til Danmarks bedste badehotel i både 2020 og 2022
 • 3-retters middag på Rødvig Kro & Badehotel
 • Beliggenhed lige ved stranden og Stevns Klint

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning på dobbeltværelse i Kridthuset
 • Velkomstdrink på Rødvig Kro & Badehotel
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg på Rødvig Kro & Badehotel 
 • Morgenmad på Rødvig Kro & Badehotel

 

SPOTpris 1.398 kr. Normalpris 2.220 kr. Spar 37 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 17. december 2023.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Rødvig Kro & Badehotel.

 

 • Tillæg ved ankomst fredag eller lørdag: 400 kr. pr. værelse
 • Højsæsontillæg i juni, juli og august: 400 kr. pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Kridthuset, sådan skal I bo

Kridthuset er centralt beliggende i Rødvig, tæt på både indkøb, havn, strand, restauranter og Stevns Klint. Her finder I 12 velindrettede dobbeltværelser, hvor der er lagt vægt på, at de skal føles hjemlige og hyggelige. Alle værelserne har hver deres egen unikke indretning med et personligt præg. Næsten som derhjemme.


Rødvig Kro & Badehotel - kåret til Danmarks bedste i 2020 og 2022

Både i 2020 og 2022 har Opdagdanmark.dk kåret Rødvig Kro & Badehotel til Danmarks Bedste Badehotel. Badehotellet fik desuden en tredjeplads i 2021, kun overgået af Strandhotel Røsnæs og Knudhule Badehotel. 

 

Og intet er overladt til tilfældighederne på Rødvig Kro & Badehotel. Det familiedrevne badehotel er en smukt indrettet kro med en helt særlig stemning, som understreges med friske blomster, levende lys, ild i pejsen, hyggelige stuer, en dejlig gårdhave, skønne måltider og et altid venligt personale. 

 

Rødvig Kro & Badehotel folder sig ud i denne fine video, som giver jer en god fornemmelse af stedet.

 

 


Oplevelser i området

Blot 400 meter fra Rødvig Kro & Badehotel starter Stevns Klint Trampesti, som er en ca. 20 km lang natursti, der snor sig langs Stevns Klint. Undervejs passerer stien bl.a. Stevns Fyrcenter, Koldkrigsmuseum Stevnsfort og Boesdal Kalkbrud, og flere steder kommer I til at gå helt ude langs den stejle klippekant. Ruten er utroligt smuk og naturskøn - og absolut en vandretur værd.

 

Når I nu alligevel er på farten, kan vi anbefale at lægge vejen forbi netop Boesdal Kalkbrud, hvor et helt nyt oplevelsescenter under navnet Stevns Klint Experience slog dørene op i uge 41 2022, hvor det blev indviet af Dronning Margrethe. Her kan I blive klogere på, hvad der fik Stevns Klint på UNESCOs liste over verdensarv i 2014, mens I går rundt blandt smukke fossiler, digitale spil, dinosaurskelet, meteoritter og en kæmpemæssig kalkblok hugget ud af Stevns Klint. Besøgscenteret er også værter for diverse events, hvor kultur og refleksion kombineres i arrangementer, der rummer magisk musik, rørende og reflekterende oplæg samt sjove børneoplevelser. I kan læse meget mere på stevnsklint.dk.

 

Helt oplagt er det også at besøge Skovtårnet ved Camp Adventure, som ligger ca. en halv times kørsel fra Rødvig Kro & Badehotel. Tårnet åbnede i marts 2019 og giver med sine 45 meter og 135 meter over havets overflade et fuldkommen majestætisk syn ud over Sydsjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab. Mod nord og i klart vejr kan man se helt til Øresundsbroen og Turning Torso i Malmø, og selv dele af den københavnske skyline toner frem, når man nyder udsigten fra toppen. 


Rødvig-Kro-&-Badehotel.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Rødvig Kro & Badehotel via dette link: https://picassoonline.techotel.dk/da/rodvig-kro-badehotel/rodvig-kro-badehotel/booking/ophold/? - i feltet 'kampagnekode' skrives "Spot". 

 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses. 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Rødvig Kro & Badehotel kontaktes på tlf.: 56 50 60 98.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 17. december 2023.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse på Kridthuset
 • Velkomstdrink på Rødvig Kro & Badehotel
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg på Rødvig Kro & Badehotel 
 • Morgenmad på Rødvig Kro & Badehotel

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Rødvig Kro & Badehotel.

 • Tillæg ved ankomst fredag eller lørdag: 400 kr. pr. værelse
 • Højsæsontillæg i juni, juli og august: 400 kr. pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rødvig Kro & Badehotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Rødvig Kro & Badehotel

Østersøvej 8, 4673 Rødvig Stevns
Tlf.: 56 50 60 98 | CVR: 37830690 | info@roedvigkro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. april 2023 kl. 23:59

Ophold på Kridthuset ved Rødvig Kro & Badehotel