Jagten på nordlyset i enestående Lapland i Finland

Sidste chance!

En rejse til Lapland er en rejse på naturens præmisser. Her finder man rensdyr, sne, slædehunde, kulde og naturligvis chancen for at opleve det helt enestående og unikke nordlys. I skal også på rensdyrsafari og overnatte i en nordlys-hytte med glastag.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I samarbejde med Destination Finland, der er specialiserede i rejser til Finland, kan SPOTdeal nu udbyde denne helt unikke og enestående rejse til Lapland. 

 

Finlands befolkning er flere gange kåret som verdens lykkeligste folk. Måske spiller deres helt enestående natur en større rolle i det? 

 

På rejsen kommer I til at jage nordlyset. Er i heldige, kommer I til at opleve dette fuldkommen fantastiske og enestående fænomen. For, at nordlyset har sine rette betingelser, skal himlen være klar. 

 

Foruden jagten på nordlys får I en overnatning i en nordlys-hytte med glastag, der har de bedste betingelser for en himmelsmuk udsigt. I rejsen er der desuden inkluderet rensdyrsafari samt en unik tur til snelandsbyen SnowVillage, hvor de utrolige is-igloer og is-skulpturer findes. I har derudover mulighed for at tilkøbe flere aktiviteter, herunder hundeslæde-safari. 

 

Særligt for denne rejse:

 • I skal på enestående nordlys-jagt i det smukke sneklædte landskab
 • Overnatning i unik nordlys-hytte med glastag, hvor I kan se direkte op i den nordlige nattehimmel
 • Flere enestående oplevelser, bl.a. rensdyrsafari og tur til snelandsbyen, SnowVillage, med de utrolige isskulpturer

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Helsinki - Kittilä t/r
 • 23 kg bagage
 • Transfer Kittilä Lufthavn - Northern Lights Village - Hotel Hullu Poro/Hotel Sirkantähti
 • 1 overnatning i nordlys-hytte med glastag i Northern Lights Village
 • 2 overnatninger på dobbeltværelse på Hotel Sirkantähti (januar-afgangen) eller Hotel Hullu Poro i Levi (marts-afgangen) 
 • Morgenmad alle dage
 • 1 buffetmiddag på Northern Lights Village
 • 3 timers nordlys-jagt
 • Rensdyrsafari i 3 timer
 • Nordlys-jagt i SnowVillage

   

  Vælg mellem følgende rejseperioder:

   

  Den 29. januar - 1. februar 2023

  SPOTpris 11.549 kr.

   

  Den 4. marts - 7. marts 2023

  SPOTpris 11.549 kr. 

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Der er et begrænset antal rejser til salg.

   

  Tilkøb 

  Aftales og afregnes direkte med Destination Finland.

  • Snescooter safari: Forhør jer hos Destination Finland
  • Husky safari (hundeslæde-kørsel): Forhør jer hos Destination Finland
  • Langrend eller alpin: Forhør jer hos Destination Finland

   

  Tilkøbene kan bestilles til rejsens 3. dag, hvor hele dagen er fri til oplevelser på egen hånd. 


  Program

   

  Dag 1: Ankomst og jagten på nordlyset

  Afrejse fra København. Ankomst til til Kittilä. Fra Kittilä bliver I transporteret til Northern Lights Village, hvor der venter en buffetmiddag. 

   

  Kl. 20.30: 3 timers nordlys-jagt.

  Glæd jer til en helt enestående aften, hvor I skal på store eventyr. I skal på jagt efter det fascinerende nordlys. Jeres guide tager plads på en snescooter, mens I tager plads i den opvarmede nordlys-slæde. Sammen med guiden glider I gennem det sneklædte landskab, mens månen og stjernehimlen lyser på jer. Turen går helt til toppen af fjeldet - langt væk fra andre mennesker, huse og lys. Efter ankomst til toppen har I mulighed for at tage billeder af den smukke nordlige nattehimmel. 

   

  Mens I venter på nordlyset, nyder I varme drikke over bålet og lytter til guidens historier og fortællinger. 

   

  Og så er det ellers bare med at vente. Hvis vejret er helt rigtigt, og I har heldet med jer, vil I komme til at se nordlyset danse hen over himlen og hen over de sneklædte træer - dette er et fuldstændigt fantastisk syn.

   

  Tilbage ved Northern Lights Village skal I overnatte i en nordlys-hytte med tag af glas. Når I ligger i den varme og komfortable seng, kan I se direkte op i himlen. Det er en fuldstændig magisk måde at opleve den nordlige himmel på.  

   

  Dag 2: Rensdyrsafari og nordlys-jagt i snelandsbyen

  Kl. 09.00: Morgenmad i restauranten på Northern Lights Village.

   

  Kl. 11.00-14.00: Rensdyrsafari.

  Hvad spiser rensdyr i skoven om vinteren? Hvordan føles næsen på et rensdyr? Hvordan overlever rensdyr i minus 45 grader? Alt dette og meget mere finder I ud af, når I skal på opdagelse i rensdyrfoldene hos Northern Lights Village. I kommer til at møde en rensdyrsavler, som fortæller jer om dyrene og samerne (Sámi er Laplands oprindelige folk). I skal selvfølgelig også fodre rensdyrene, og så skal I ud at køre med en rensdyrslæde gennem den sneklædte skov. 

   

  Kl. 14.15: Transfer til Hotel Sirkantähti (januar-afgangen) eller Hotel Hullu Poro (marts-afgangen) i Levi.

   

  Eftermiddagen er fri.

   

  Kl. 18.00-22.00: Nordlys-jagt i snelandsbyen.

  I skal endnu engang på jagt efter nordlyset. I skal op til snelandsbyen SnowVillage med minibus, hvor is-igloerne, der er lavet af is, er højdepunktet. I snelandsbyen kan I opleve de utroligt smukke og fascinerende is-igloer og mest utrolige isskulpturer. Isbaren er naturligvis også et must. 

   

  Når I ankommer til snelandsbyen kan I opleve en fascinerende nordlysfilm på stedets sneteater og lære om, hvad der forårsager dette majestætiske fænomen. Bagefter er det tid til at kigge op i himlen og søge efter glimt af nordlyset. Hvis heldet er med jer, lyser himlen op i de mest fantastiske farver. 

   

  Efter endnu en oplevelsesrig aften kører I med minibussen hjem til Hotel Sirkantähti (januar-afgangen) eller Hotel Hullu Poro (marts-afgangen). Under turen vil der blive serveret varme drikke.

   

  Dag 3: På egen hånd - mulighed for aktiviteter

  Morgenmad på Hotel Sirkantähti (januar-afgangen) eller Hotel Hullu Poro (marts-afgangen). Dagen er fri til oplevelser på egen hånd. 

   

  Brug dagen i Levi by, hvor hotellerne ligger. Levi er kendt for at være Finlands største og bedste skiområde. Der er mulighed for at gå på opdagelse i området. Så tag støvlerne på og gå en tur rundt i området. Der findes også flere restauranter i byen. 

   

  Er I til flere aktiviteter, kan det tilkøbes direkte ved bestilling af rejsen hos Destination Finland. Se under "Tilkøb" længere oppe i teksten eller under "Vilkår".

   

  Tag f.eks. på snescooter safari, som virkelig er underholdende og en helt anderledes måde at komme omkring i området.

   

  Husky safari (hundeslæde-kørsel) er og bliver noget ganske særligt. Især, hvis I er dyreelskere. Kør over de frosne søer, nyd det vilde snelandskab og lad jer fascinere af hundenes løb og koordinering. Dette er virkelig en unik oplevelse.

   

  Er I til ski, er det helt oplagt at tage en rolig langrendstur ud i det smukke landskab. Er I til mere fart end langrendsskiene kan klare, så tag alpin og sus ned af Levis gode pister. Der er også for begyndere. 

   

  Dag 4: Hjemrejse

  Morgenmad på Hotel Sirkantähti (januar-afgangen) eller Hotel Hullu Poro (marts-afgangen). Afrejse fra Kittilä. Ankomst til København.


  Hoteller

  I skal bo på følgende hoteller:

  • 1 overnatning på Northen Lights Village i en nordlys-hytte med tag af glas
  • 2 overnatninger på Hotel Sirkantähti (januar-afgangen) eller Hotel Hullu Poro (marts-afgangen) i dobbeltværelse

  Flyinformation

  Der flyves med Finnair. 

   

  3 måneder før afrejse vil I modtage de nøjagtige flytider fra Destination Finland. Som udgangspunkt vil afrejse fra København ske i dagtimerne, og hjemrejse fra Lapland vil ske om eftermiddagen. Dette er dog ca.-tidspunkter.


  Om Destination Finland

  Destination Finland er specialister og eksperter i rejser til Finland. Pirkko, kvinden bag Destination Finland, er født og vokset op i Finland og har stort kendskab til, alt hvad Finland har at byde på. Viden og erfaringer deler Pirkko gerne ud af til alle og giver selvfølgelig gerne rådgivning inden rejsen.

   

  Hos Destination Finland er missionen klar; at sende flere danskere op til unikke oplevelser i Finland. Destination Finland har fokus på, at deres rejser til Finland skal være veltilrettelagt og detaljerne være på plads. Personlige erfaringer og viden danner grundlaget for alle rejser arrangeret af Destination Finland.

   

  Destination Finland er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3158.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

   

  Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Destination Finland på mail:  info@destinationfinland.dk.

   

  I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

  • Fulde navne ifølge pas
  • Pasnumre
  • Fødselsdato og år
  • Nationalitet
  • Køn

   

  Bemærk: Der tages forbehold for aflysning ved for få tilmeldte. 

   

  Flytider: 3 måneder før afrejse vil I modtage de nøjagtige flytider fra Destination Finland. Som udgangspunkt vil afrejse fra København ske i dagtimerne, og hjemrejse fra Lapland vil ske om eftermiddagen. Dette er dog ca.-tidspunkter.

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kan Destination Finland kontaktes på tlf.: 31 12 80 37.

   

  Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

  Én unik kode gælder for 1 person. 

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København - Helsinki - Kittilä t/r
  • 23 kg bagage
  • Transfer Kittilä Lufthavn - Northern Lights Village - Hotel Hullu Poro/Hotel Sirkantähti
  • 1 overnatning i nordlys-hytte med glastag i Northern Lights Village
  • 2 overnatninger på dobbeltværelse på Hotel Sirkantähti (januar-afgangen) eller Hotel Hullu Poro i Levi (marts-afgangen) 
  • Morgenmad alle dage
  • 1 buffetmiddag på Northern Lights Village
  • 3 timers nordlys-jagt
  • Rensdyrsafari i 3 timer
  • Nordlys-jagt i SnowVillage

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Tilkøb 

  Aftales og afregnes direkte med Destination Finland.

  • Snescooter safari: Forhør jer hos Destination Finland
  • Husky safari (hundeslæde-kørsel): Forhør jer hos Destination Finland
  • Langrend eller alpin: Forhør jer hos Destination Finland

   

  Tilkøbene kan bestilles til rejsens 3. dag, hvor hele dagen er fri til oplevelser på egen hånd. 

   

  Bemærk: Der tages forbehold for aflysning ved for få tilmeldte. 

   

  Købet kan ikke fortrydes. 

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Destination Finland.

   

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Destination Finland

    Harsdorffsvej 4 B, 2000 Frederiksberg
    Tlf.: 31 12 80 37 | CVR: 37291455 | info@destinationfinland.dk
    Destination Finland er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3158.
    Hjemmeside |

    Sidste chance: 24. oktober 2022 kl. 23:59

    Rejse til Lapland i Finland