Guidet cykeltur i København

Sidste chance!

Oplev København på 2 hjul med en 2 timers guidet cykeltur rundt i byen, hvor Guide Tours' dansktalende guide fortæller undervejs. I kan vælge mellem at opleve Christianshavn, Amager Strandpark, Nordhavnen, Sydhavnskanalerne m.fl.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Oplev en guidet cykeltur til nogle af hovedstadens sjoveste, smukkeste og bedst gemte seværdigheder. Jeres guide tager jer gennem byens historie og hemmeligheder og er klar til at dele ud af sin viden og oplevelser på denne unikke tur gennem Kongens København.

 

I har mulighed for selv at sammensætte jeres tur i fællesskab med Guide Tours, hvor I kan vælge mellem at opleve byens ældste baggårde, Christianshavn, Indre By, Amager Strandpark, Nordhavnen, Sydhavnskanalerne og masser af spændende arkitektur, hvor I får indsigt og historier om både gammelt og nyt. Dette kræver, at I er mindst 5 personer - se mere under 'Praktisk info'. 

 

Kommer du alene, eller er I under 5 personer, vil I enten blive tilkoblet en allerede aftalt tur, eller I kan tage en dialog om ønsker til destinationen - uanset hvad, er I garanteret en helt speciel oplevelse i København.

 

Cykelturen er en oplagt mulighed for at se byen på en ny og spændende måde, og vil med garanti begejstre alle med interesse for kultur, arkitektur og historie.


Du får: 

  • 2 timers guidet tur på cykel i København

 

SPOTpris 175 kr. Normalpris 350 kr. Spar 50 %

 

Værdibeviset kan indløses til og med 15. maj 2023. 


Praktisk info:

Guide Tours stiller cykler til rådighed.

 

Der skal være mindst 5 personer på et hold. Er I 5 personer, kan der laves et lukket hold, ellers kan du/I hægte jer på et andet hold. Der kan max være 14 personer på et hold. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Turen skal bestilles på tlf.: 61 51 20 30 eller på mail: info@cykeltaxa.dk. Oplys, at det er SPOTdeal.

 

Der skal være mindst 5 personer på et hold. Er I 5 personer, kan der laves et lukket hold, og ellers kan du/I hægte jer på et andet hold. Der kan max være 14 personer på et hold. 

 

Der tages forbehold for travlhed i weekenderne samt allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 25 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning ikke er ledig. Der kan forventes ekstra travlhed især i slutningen af indløsningsperioden.

 

Medbring værdibeviset printet eller på mobil.

 

Jeres guide taler dansk.

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 15. maj 2023.

Én unik kode gælder for 2 timers guidet cykeltur i København til den aftalte destination for 1 person. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Guide Tours.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Guide Tours

Brolæggerstræde 1, 1211 København K
Tlf.: 71 79 20 30 | CVR: 27862233 | info@guidetours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. oktober 2022 kl. 23:59

Guidet cykeltur i København