Herskabeligt ophold og vingårdsbesøg

Sidste chance!

Med sit hjemlige herregårdsmiljø tilsat himmelsk gastronomi og smukke omgivelser inviterer Villa Brunnby indenfor til et ophold i luksusklassen. Villaen ligger ved Kullabergs Vingård i Sydsverige, hvor I kan se frem til en rundvisning med vinsmagning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Idyllisk beliggende på Kullahalvøen i Sydsverige, midt mellem Arild og Mölle, finder I det familieejede Villa Brunnby. Fra det herskabelige hus har I en fantastisk udsigt over bølgende græsgange, århundreder gamle ege og en af ​​Sveriges største vinmarker, hvis gyldne dråber indbragte Kullabergs Vingård en stjerne i AWC, verdens største vinkonkurrence, i 2021. 

 

Netop Kullabergs Vingård får I mulighed for at besøge, når I efter en dejlig nat på Villa Brunnby skal på rundvisning i markerne og til vinsmagning i den lækre vinbar.

 

Udover de charmerende vinmarker byder Kullahalvøen på en særledes spektakulær natur med hyggelige fiskerlejer, salte bade, lokale fødevareproducenter, fine golfbaner, fantastiske solnedgange og meget, meget mere.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Området er kendt som Sveriges Toscana på grund af den utroligt smukke natur med bakkede landskaber, åbne marker og æbleplantager 
 • Vinsmagning på anerkendt vingård er inkluderet
 • Bo på et nyrenoveret, familieejet hotel

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Oplevelsesmiddag med 5 serveringer om fredagen
 • Morgenbuffet fra kl. 8-10
 • Vingårdsbesøg med prøvesmagning hos Kullabergs Vingård kl. 14 om lørdagen

 

SPOTpris 998 kr. Normalpris 1.555 kr. Spar 35 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle fredage i september og oktober 2022.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Villa Brunnby

Villa Brunnby ligger på Kullahalvøen i det nordvestlige Skåne, ca. 30 minutter fra Helsingborg og med cirka en times kørsel til Malmø og 2 timer til Gøteborg.

 

Den historiske bygning, der oprindeligt er fra slutningen af 1800-tallet, kom i Lavré-familiens eje, efter at de på en udflugt i foråret 2018 faldt pladask for det herskabelige hus. De gik straks i gang med renoveringsarbejdet, og efter tre års totalrenovering står Villa Brunnby i dag som en herskabelig perle midt i den fantastiske, svenske natur. Her er der både højt til himlen og loftet og ikke mindst rum til total fordybelse.

 

Restaurant Amber

I køkkenet hos Villa Brunnby kreerer kokkene smagfulde retter, som altid laves helt fra bunden og med årstidens bedste råvarer. Råvarerne kommer fra lokale producenter, og i efteråret består de blandt andet af friskplukkede svampe og æbler, friskhøstet kål, friskfanget ørred, og hvad områdets natur og producenter ellers har at byde på.

 

Menuen varierer baseret på dagens høst eller fangst, og I er altid garanterede en velkomponeret, gennemtænkt og velsmagende aften indrammet af miljøet i Villa Brunnbys smukke spisestue.

 

Ønsker I vin til maden, har stedets sommerlier i samråd med køkkenet sammensat forskellige vinpakker, som vil tilføje endnu en dimension til madoplevelsen.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et dobbeltværelse, der er indrettet med en dejlig blanding af ældre charme og mere moderne designdetaljer. Værelset rummer blandt andet en komfortabel, svensklavet seng, en mindre arbejdsplads med skrivebord, strygejern, safety-box og kedel samt badeværelse med hårtørrer.

 

Der er gratis wi-fi på alle værelser.


Vinsmagning hos Kullabergs Vingård

Efter et veloverstået ophold på Villa Brunnby runder I oplevelsen af med et vingårdsbesøg hos medaljevindende Kullabergs Vingård. 

 

Som den første svenske vingård nogensinde modtog Kullabergs Vingård i 2021 en stjerne, da de deltog i vinkonkurrencen AWC, som er verdens største og en af ​​de mest anerkendte. Udmærkelsen fik de på baggrund af de syv medaljer, de vandt i konkurrencen, og som har givet dem den prestigefyldte titel som Star Winery.

 

Med et vingårdsbesøg hos Kullabergs Vingård bliver I klogere på udfordringerne og fordelene ved at dyrke vin i Sverige, og efter den spændende rundvisning skal I naturligvis smage vingårdens egne vine og destillater i den lækre vinbar.


Sveriges Toscana

Med sine bakkede landskaber, åbne marker og idylliske æbleplantager byder Kullahalvøen på fantastiske omgivelser og udsigter, der minder om dem i Toscana. Området kaldes derfor også i folkemunde for "Sveriges Toscana", og det eneste, der umiddelbart adskiller Kullahalvøen fra Italiens Toscana, er, at halvøen er omgivet af vand. Denne særlige beliggenhed med Øresund mod syd og Skälderviken mod nord giver gode muligheder for naturskønne gåture og hyggelige timer i den friske havbrise. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos Villa Brunnby på mail til reception@villabrunnby.se. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle fredage i september og oktober 2022.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Oplevelsesmiddag med 5 serveringer om fredagen
 • Morgenbuffet fra kl. 8-10
 • Vingårdsbesøg med prøvesmagning hos Kullabergs Vingård kl. 14 om lørdagen

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Villa Brunnby.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Villa Brunnby

Bränneslyckevägen 40 , 26041 Nyhamnsläge , reception@villabrunnby.se
Hjemmeside |

Sidste chance: 05. oktober 2022 kl. 23:59

Ophold på Villa Brunnby