Julekrydstogt i Middelhavet

Sidste chance!

Tag på et dejligt julekrydstogt i Middelhavet, hvor der er fuld forplejning og rig tid til forkælelse ombord. I løbet af en uge besøger I både Frankrig, Italien og Malta, og efter nogle skønne dage ombord, har I 2 overnatninger i julepyntede Barcelona.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Få en pause fra julestressen herhjemme, og tag i stedet med på krydstogt i Middelhavet, hvor der gøres anløb i både Frankrig, Italien og Malta. De katolske lande gør traditionelt meget ud af juleudsmykningen, så der bliver masser at opleve undervejs, og efter krydstogtet har I to overnatninger på et hotel i Barcelona, så I kan besøge nogle af byens hyggelige julemarkeder og se seværdighederne i juleklæder, inden I skal tilbage til Danmark.

 

Det er det flotte krydstogtskib MSC Grandiosa, der tager jer med på rundtur og leverer både festlig underholdning, lækker mad og skønne drinks.

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Oplev den helt særlige julestemning i flere lande, og tag på julemarked i Barcelona
 • Fantastisk mulighed for at opleve den smukke havneby Portofino ved anløbet til Genova
 • Helpension og drikkepakke inkluderet på krydstogtet

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • 7 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • EASY drikkepakke
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • 2 overnatninger på 3* hotel i Barcelona inkl. morgenmad

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 • Afrejse 2.-11. december 2022
 • Afrejse 9.-18. december 2022

 

Vælg mellem følgende kahytskategorier:

 • Indvendig kahyt Bella, IB: SPOTpris 6.990 kr.
 • Indvendig kahyt Fantastica, IR2: SPOTpris 7.490 kr.
 • Udvendig kahyt Bella med begrænset udsigt, OB: SPOTpris 7.990 kr.
 • Udvendig kahyt Fantastica, OR1: SPOTpris 8.490 kr.
 • Balkonkahyt Bella med begrænset udsigt, BB: SPOTpris 8.990 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BR2: SPOTpris 9.490 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transfers i Barcelona
 • Udflugter
 • Personlige forsikringer

 

Kahytskategorier - Bella og Fantastica

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. Køber I Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
 • Fri servering af morgenmad i kahytten
 • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling

Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

Dag 1: Fly til Barcelona. Tjek ind på skibet. 18:00 Afrejse Barcelona

Dag 2: 09:00 – 17:00 Marseille, Frankrig

Dag 3: 08:00 – 17:00 Genova, Italien

Dag 4: 07:00 – 17:00 Civitavecchia/Rom, Italien

Dag 5: 09:00 – 16:00 Palermo/Sicilien, Italien

Dag 6: 09:00 – 17:00 Valletta, Malta

Dag 7: På havet

Dag 8: 09:00 Ankomst Barcelona. Tjek ind på hotel

Dag 9: Barcelona

Dag 10: Hjemrejse Barcelona

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.


Rejsebeskrivelse

I flyver til Barcelona, hvorfra I tager hen til MSC Grandiosa, der ligger og venter på jer. Skibet lægger fra land lige før, I kan indtage den første, lækre middag ombord, og allerede næste morgen har I mulighed for at komme i land igen, når Marseille besøges.

 

Marseille har den største havn i Middelhavet og er Frankrigs andenstørste by. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring i og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles og pavernes gamle by Avignon.

 

MSC Grandiosa fortsætter til Italien og lægger til i Christopher Columbus’ fødeby, Genova, der er en klassisk italiensk by beliggende midt i bølgende bakker med pastelfarvede huse med terrakotta-tag, fantastiske kirker, hængende haver, barokke paladser og smuldrende romerske ruiner. Byens historiske centrum er Europas største, og de smalle, snoede gader er spækket med vidunderlig arkitektur og kunstneriske skatte. Charmerende butikker tilbyder spændende shoppingmuligheder, mens caféer og restauranter lokker med lokale, smagfulde retter. Ved foden af byens centrum ligger den historiske havn, der efter nytænkende renoveringer fremstår som et trendy mødested med en travl marina og barer ved vandet samt et maritimt museum og et fascinerende akvarium, der er det største i Europa. Adelens gamle paladser, hvis antal og pragt ikke findes andre steder i Italien, er blandt Genovas vigtigste turistattraktioner, ligesom den sort-hvide katedral, den skulpturfyldte Staglieno-kirkegård og tårnene ved Porta Soprana er værd at kigge nærmere på.

 

Næste anløb er i Civitavecchia, der var de gamle romeres strandparadis, men som i dag nok er mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. I kan også fortabe jer i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder, der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven. Rend op og ned ad Den Spanske Trappe, og kast en mønt i Trevi-fontænen, så I – i hvert fald ifølge sagnet – er sikker på at vende tilbage til Den Evige Stad. Besøg det bedst bevarede monument fra Romertiden, Pantheon, som vil betage jer med sin enorme kuppel, der lader til at svæve hen over bygningen uden synlige støttepiller, og nyd en italiensk gelato, mens I kigger på menneskemylderet og de fabelagtige springvand på Piazza Navona, hvis ovale form skyldes, at pladsen en gang var et stadion. Og sådan kunne vi blive ved og ved…

 

Herefter byder Palermo velkommen. Sicilien har altid haft en strategisk vigtig beliggenhed midt i Middelhavet, og gennem årtusinder har forskellige civilisationer således passeret forbi her på kanten af Europa. I Palermo vil I derfor opleve et krydret mix af flere kulturer, hvilket kommer til udtryk i den finurlige blanding af bygningsværker i mange stilarter, der strækker sig fra arabisk arkitektur til det mere pompøse barokke look – nogle gange med flere stilarter i samme monument. Således ligger souk-agtige markeder side om side med katolske barokkirker og gotiske paladser indrammet af daddelpalmer. Palermo er en fantastisk by bare at slentre omkring i på må og få, for rundt om hvert gadehjørne gemmer den på nye betagende syn. Udover den iøjnefaldende katedral har Palermo også Italiens største operahus, og så venter der en både bizar og lidt makaber oplevelse i kapucinernes katakomber.

 

Malta, som er krydstogtets sidste anløb, er en lille øgruppe bestående af 7 øer, hvoraf de 3 – hovedøen Malta samt Gozo og Comino – er beboet. Med sin strategiske beliggenhed mellem Nordafrika og Italien har Malta igennem århundreder været eftertragtet jord, og herredømmet over øerne har skiftet hænder flere gange igennem historien, hvilket har sat sit præg på både sproget, gastronomien og arkitekturen. Maltesisk er således afledt af arabisk blandet med italiensk, mens middelhavskøkkenet blandes med det nordafrikanske. Malteserne er også meget stolte af de legendariske riddere, der forsvarede øen mod tyrkerne og lancerede korstogene. Disse riddere går under mange navne, hvoraf Johanniterordenen og Malteserordenen er de mest kendte. Det var en af ordenens stormestre, der grundlagde Valletta og gjorde byen til hovedstad i midten af 1500-tallet, og mange af byens for øvrigt meget smukke barokke bygninger stammer fra denne tid. På trods af sin beskedne størrelse er Valletta spækket med historisk interessante seværdigheder, hvoraf den imponerende katedral og Stormesterens Palads skal fremhæves sammen med et par museer, der fortæller den spændende historie om ridderne og deres bedrifter. Valletta, der er Europas sydligste og EU’s mindste hovedstad, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er en yderst betagende by at vandre rundt i, da den emmer af historie og romantik.

 

Efter en uge ombord på MSC Grandiosa vender I tilbage til Barcelona. Her har I to overnatninger på et centralt placeret hotel, så I også kan opleve denne catalanske storby, som har alt, hvad en moderne storby skal have - og mere til. Byen er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og det vrimler med seværdigheder, såsom den finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou, foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har I en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. I december er der dagligt julemarkeder flere steder i byen, så der er lagt op til flotte udsmykninger og masser af hygge, inden der atter er hjemrejse til Danmark.


Skibet

MSC Grandiosa er et af rederiets største skibe og blev søsat i slutningen af 2019. Det er et fantastisk skib, der har stort set alt, I kan forestille jer ombord, og så er det samtidig et af de mest miljøvenlige skibe på verdenshavene. Glæd jer til at udforske det smukke og elegante skib, som er fyldt med flotte detaljer. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan I slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var I i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på et af de hyggelige serveringssteder.

 

De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland. I har også adgang til udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon-pool, hvor I har en fantastisk udsigt. Hver aften (hvis vejret tillader det) omdannes dækket til et flot dansegulv og en scene til underholdning.

 

Der er et stort udbud af aktiviteter for alle - både udendørs og indendørs - og der bydes på daglig animation for både børn og voksne, så mulighederne er mange for både at være aktiv og slappe.

 

Skibet har også en shopping-arkade, ligesom Aurea Spa-området er noget helt unikt. Her kan I tilkøbe diverse behandlinger eller adgang til thermalbade og sauna. 

 

Om aftenen kan I indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge jeres frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. I alt har MSC Grandiosa 11 restauranter og 20 barer, så der er noget for enhver smag.

 

Skibet byder også hver aften på en forestilling i det imponerende teater samt på den særlige Cirque de Soleil-scene. Og så har kasinoet naturligvis åben til ud på de små timer hver dag. 

 

Helpension

Opholdet ombord på MSC Grandiosa er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. I har også adgang til skibets restaurant, hvor I kan få en 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har I fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller I kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset. 

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller til roomservice.

 

EASY-pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 6 €. Det gælder fadøl, husets vin pr. glas, udvalg af spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Pakken er inkluderet.

 

EASY PLUS-pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer med priser op til 8 €. Det gælder alle flaskeøl og fadøl fra barlisten, alle cocktails inden for prisgrænsen, al vin pr. glas inden for prisgrænsen, samtlige standard og premium spiritusvarianter, samtlige aperitifs, bitter og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice pr. glas, mineralvand i flaske og varme drikke.

Opgrader for 630 kr. pr. person.

 

PREMIUM EXTRA-pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas med priser op til 13 €. Det gælder et ekstra stort udvalg af spiritusvarianter, Champagne per glas, al vin i samtlige barer og restauranter, alle cocktails, minibar, mad og drikkevarer fra roomservice-menuen, drikkevarer i temabarerne, mineralvand i flaske og varme drikke.

Opgrader for 1.540 kr. pr. person.

 

MINORS-pakken er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pakken er inkluderet.

 

Børn i ekstra opredninger

Børn som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 5.490 kr.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

 

Visum og rejsedokumenter

På rejsen skal I medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.


Flyinformation

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 08.55
 • Ankomst Barcelona kl. 11.45

 

Hjemrejse:

 • Afgang Barcelona kl. 10.35
 • Ankomst København kl. 13.35

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med MSC Grandiosa tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. Protokollen opdateres og tilpasses løbende. På nuværende tidspunkt gælder, at for at komme ombord på et MSC skib i Middelhavet skal alle, der er fyldt 12 år være færdigvaccineret med min. 2 stik eller have haft corona inden for de sidste 6 måneder. Samtidig skal der fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max 48 timer gammel ved ombordstigning. Børn 2-11 år skal fremvise en negativ PCR- test, som er maximalt 48 timer gammel. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan frit gå i land ved de forskellige anløb, med mindre lokale myndigheder indfører restriktioner, som forhindrer dette. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel resten af 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land. 

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.:70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Adresse og et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • 7 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • EASY drikkepakke
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • 2 overnatninger på 3* hotel i Barcelona inkl. morgenmad

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transfers i Barcelona
 • Udflugter
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. Protokollen opdateres og tilpasses løbende. På nuværende tidspunkt gælder, at for at komme ombord på et MSC skib i Middelhavet skal alle, der er fyldt 12 år være færdigvaccineret med min. 2 stik eller have haft corona inden for de sidste 6 måneder. Samtidig skal der fremvises en negativ PCR- eller kviktest, som er max 48 timer gammel ved ombordstigning. Børn 2-11 år skal fremvise en negativ PCR- test, som er maximalt 48 timer gammel. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan frit gå i land ved de forskellige anløb, med mindre lokale myndigheder indfører restriktioner, som forhindrer dette. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel resten af 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. september 2022 kl. 23:59

Julekrydstogt i Middelhavet