Rejse til Zanzibar

Sidste chance!

Oplev tropeliv og hvide strande på Zanzibar, der leder tankerne hen mod cocktails til solnedgangen og afslapning under palmernes skygge. Rejsen inkluderer 9-10 overnatninger på 4-stjernede Paradise Beach Resort, morgenmad, transfer og fly fra CPH/BLL.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Zanzibar er ægte paradis. En lille tropisk ø ud for Afrikas kyst, der er eksotisk og fortryllende med de skønneste sandstrande, svajende palmer og azurblåt hav. Øen er kendt som en krydderiø, hvor især ingefær, kanel, vanilje, nelliker, kardemomme, sort peber og gurkemeje dyrkes. Disse krydderier kan derfor også købes til fordelagtige priser og spreder spændende dufte på øen. 

 

Zanzibar lever i en tidslomme fra 50'erne, så I kan virkelig opleve autenticiteten på de bumpede veje med skue til jordhytterne, hvor lokalbefolkningen visse steder stadig lever. Glæd jer til en autentisk oplevelse og til mærke den store kærlighed til havet, strandende og de mange kokospalmer.

 

Øen indbyder i høj grad til afslapning, og I vil med garanti elske hvert et minut. Strandene er som taget ud af et postkort, og de små strandbarer oser af lokal stemning. Kort sagt: Livet går i slowmotion i den smukkest tænkelige kulisse. 

 

Pssst... Der er mulighed for at opgradere til All Inclusive, hvis I ønsker lidt ekstra luksus.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København eller Billund til Zanzibar t/r
 • 23 kg bagage + håndbagage
 • Mad og drikke på flyet
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 9 eller 10 overnatninger på Paradise Beach Resort
 • Leje af poolhåndklæder
 • Morgenmad alle dage
 • Fri wi-fi på hotellet

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

Den 23. september 2022 (10 overnatninger)
SPOTpris 13.290 kr.

 

Den 27. januar 2023 (9 overnatninger)
SPOTpris 13.990 kr.

 

Billund:

Den 17. november 2022 (10 overnatninger)
SPOTpris 13.590 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltværelsestillæg: 550 kr. pr nat
 • All Inclusive: 1.500 kr. pr. person
 • Opgrader til Suite Room eller Luxery Room: 1.600 kr. pr. værelse
 • Børn på 2-12 år: 20 % rabat. Der tages forbehold for ledige værelser til 3-4 personer. Ring og forhør jer direkte hos Øster Lindet

Paradise Beach Resort

Et skønt og autentisk Beach Resort beliggende på Zanzibars østkyst i den lille landsby Marumbi. Hotellet oser af charme og ligger direkte på den smukke, hvide sandstrand, omgivet af kokospalmer. Hotellets hjerte er den laguneformede pool, der ligger ud til stranden og byder på en fantastisk havudsigt. Her finder I også en poolbar, en lille børnepool og en hyggelig restaurant.

 

I hotellets buffetrestaurant Makuti kan I spise jeres morgenmad under åben himmel i stemningsfulde og hyggelige omgivelser. Flere gange om ugen er der desuden temamiddage og grillmester på stranden, og dertil kommer også den lidt finere Changu a la carte-restaurant.

 

Hen på eftermiddagen åbner baren ude for enden af træbroen – et magisk sted til en cocktail i solnedgangen. I samme område som cocktailbaren er der en skøn badeplatform med solsenge og skygge. Herfra er det perfekt at bade mellem høj- og lavvande.

 

Skal formen holdes ved lige, er der både fitness og spaområde samt mulighed for kajakroning, leje af cykel og beachvolley.

 

Paradise Beach Resort er et ægte barfodsland, hvor I kan sidde med tæerne i sandet og nyde en drink i en ”laid back” atmosfære. 

 

Sådan skal I bo

Hotellets værelser ligger i små bungalows, der er spredt ud over hotellets have, og som er indrettet meget enkelt i et traditionelt afrikansk design – det vil sige mørke, ædle træsorter og rustik indretning.

 

Alle standardværelser er på ca. 25 m2 og har aircondition, safebox, myggenet og en hyggelig terrasse/balkon. Der er mulighed for at opgradere til Suite Room og Luxery Room, som er ca. 48 m2 og ligeledes enkelt indrettet.

 

Godt at vide

I kan se et kort over hotelområdet her.


Zanzibar

Øen ligger midt i Det Indiske Ocean og er omgivet af koralrev, så det er helt oplagt at tage på snorkeludflugter, delfinsafari og sunset cruise eller måske prøve kræfter med en gang deepsea fishing. Nyd det blå hav og de mange små strandlaguner – udsigten er fantastisk.

 

Tilbage på land er en tur til Stonetown et must. Stonetown er øens hovedstad, hvor I finder det gamle arabiske kvarter med små labyrintagtige gader, lokalt håndværk, gode shoppingmuligheder samt små skjulte rooftops og haver, hvor I kan nyde en forfriskning. Byens historie er interessant, og I kan blandt andet besøge den gamle samlingsplads for slavehandel.

 

Fra Stonetown kan I tage en båd over til den lille ø Prison Island, hvor der findes kæmpe skildpadder, eller I kan tage en tur på landet og besøge regnskoven eller krydderiplantagerne.

 

Mulighederne er spændende og mange.


Stranden og tidevande

Specielt for Zanzibar er den dramatiske indflydelse fra tidevandet, der skabes af månen. To gange om dagen kan forskellen på vandstanden være mere end 3 meter - noget, der klart bør opleves.

 

Ved højvande er havet perfekt til svømning, snorkling og hop i havet fra f.eks. svømmeplatform eller lignende.
Ved lavvande er det perfekte til at gå en skøn lang tur langs stranden og se, hvad Zanzibar byder på. I vil også kunne se de lokale søge efter deres elskede fisk og skaldyr.

 

På dette link kan I følge tidevandets vandstand på Zanzibar.

 

Vejret

Zanzibar er en helårsdestination med mange solskinstimer og få regnvejrsdage. Dagstemperaturen ligger på omkring 27-34 grader.


Tilkøb: All Inclusive

All Inclusive inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad som buffet i Makuti Restaurant samt lette snacks fra kl. 11.00-12.00 og fra kl. 17.30-18.30.

 

Drikkevarer inkluderer vand, juice, kaffe, te, sodavand, husets øl, husets rød- og hvidvin serveret i glas samt et udvalg af cocktails fra kl. 10.00-23.00.

 

I kan se en oversigt over de inkluderede drikkevarer her.

 

Øvrige mad- og drikkevarer kan købes på stedet med 25 % rabat ved tilkøb af All Inclusive. 

 

Tilkøb: Premium All Inclusive

Premium All Inclusive kan kun tilkøbes på stedet. 

 

Her kan I foruden ovenstående også spise på Changu a la carte-restauranten, ligesom de særlige temamiddage er inkluderede. 

 

Dertil kommer et større udvalg af vine og international alkohol i cocktails.


Flyinformation

Der er 35 km fra lufthavnen til hotellet. Transfer er inkl. i prisen. 

 

Fra København den 23. september 2022 flyves der med Turkish Airlines.

Fra København den 27. januar 2023 flyves der med Qatar Airways.

Fra Billund flyves der med KLM.

 

Flytider København:

Afrejse den 23. september 2022:

 • Afgang København kl. 10.45
  Ankomst Istanbul kl. 15.00
 • Afgang Istanbul kl. 18.45
  Ankomst Zanzibar kl. 02.05 +1

Hjemrejse den 3. oktober 2022:

 • Afgang Zanzibar kl. 05.50
  Ankomst Istanbul kl. 13.00
 • Afgang Istanbul kl. 15.50
  Ankomst København kl. 18.05

 

Ved ankomst til Zanzibar er værelset klar, og I kan komme direkte i seng.

 

Afrejse den 27. januar 2023:

 • Afgang København kl. 15.35
  Ankomst Doha kl. 23.35
 • Afgang Doha kl. 02.10
  Ankomst Zanzibar kl. 08.10

Hjemrejse den 6. februar 2023:

 • Afgang Zanzibar kl. 23.15
  Ankomst Doha kl. 05.05 +1
 • Afgang Doha kl. 07.50
  Ankomst København kl. 12.35

 

Værelset på Zanzibar er klar fra kl. 14.00

 

Flytider Billund:

Afrejse den 17. november 2022:

 • Afgang Billund kl. 06.00
  Ankomst Amsterdam kl. 07.15
 • Afgang Amsterdam kl. 09.55
  Ankomst Zanzibar kl. 20.40

Hjemrejse den 27. november 2022:

 • Afgang Zanzibar kl. 21.55
  Ankomst Amsterdam kl. 078.15 +1
 • Afgang Amsterdam kl. 10.10
  Ankomst Billund kl. 11.20

 

Ved ankomst til Zanzibar er værelset klar, og I kan komme direkte i seng.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


COVID-19 og visum

Alle skal være fuldt vaccinerede for indrejse på Zanzibar. Husk at medbringe jeres Internationale Corona Certifikat med QR kode. Vi anbefaler print, da der ikke altid er netværk alle steder på Zanzibar. Alle gæster, som indrejser til Zanzibar skal endvidere udfylde Travelers Health Surveillance Form online inden afrejse. Dette kan gøres på https://healthtravelznz.mohz.go.tz/traveller/#/home.

 

Det kræver desuden visum at rejse til Zanzibar. Det kan fås ved ankomst eller bestilles online på https://eservices.immigration.go.tz/visa.

Pris: 55 USD. 


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb - husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende samt fødselsdato, pasnr., udløbsdato på pas samt oplysninger om eventuelle tilkøb. 

 

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København eller Billund til Zanzibar t/r
 • 23 kg bagage + håndbagage
 • Mad og drikke på flyet
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 9 eller 10 overnatninger på Paradise Beach Resort
 • Leje af poolhåndklæder
 • Morgenmad alle dage
 • Fri wi-fi på hotellet

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltværelsestillæg: 550 kr. pr nat
 • All Inclusive: 1.500 kr. pr. person
 • Opgrader til Suite Room eller Luxery Room: 1.600 kr. pr. værelse
 • Børn på 2-12 år: 20 % rabat. Der tages forbehold for ledige værelser til 3-4 personer. Ring og forhør jer direkte hos Øster Lindet

 

COVID-19 og visum

Alle skal være fuldt vaccinerede for indrejse på Zanzibar. Husk at medbringe jeres Internationale Corona Certifikat med QR kode. Vi anbefaler print, da der ikke altid er netværk alle steder på Zanzibar. Alle gæster, som indrejser til Zanzibar skal endvidere udfylde Travelers Health Surveillance Form online inden afrejse. Dette kan gøres på https://healthtravelznz.mohz.go.tz/traveller/#/home.

 

Det kræver desuden visum at rejse til Zanzibar. Det kan fås ved ankomst eller bestilles online på https://eservices.immigration.go.tz/visa.

Pris: 55 USD. 

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. juni 2022 kl. 23:59

Rejse til Zanzibar