Krydstogt fra København til Barcelona

Forlæng sommeren med dette fantastiske krydstogt, hvor du besøger England, Portugal og Spanien. Rejs 11. september 2022 på et 11-dages krydstogt inkl. fly, transfer og helpension. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Når sommeren går på hæld herhjemme, sejler MSC Grandiosa syd på mod varmere vande, og du kan komme med! Det er kun én gang hvert år, at skibet sejler denne populære rute fra København til Sydeuropa, så det er et unikt krydstogt, der venter forude. Du går ombord på det imponerende skib i København den 11. september 2022. Det flydende resort vil være dit hjem på hele rejsen, indtil du ankommer til Barcelona den 21. september 2022, og undervejs anløbes flere hyggelige og spændende byer, hvor du også får store oplevelser i land.

 

MSC Grandiosa er et fantastisk skib, der har stort set alt, du kan forestille dig ombord, og som samtidig er et af de mest miljøvenlige skibe på verdenshavene. Den første dag tilbringes til søs, så du får mulighed for at udforske dette smukke og elegante skib, som er fyldt med flotte detaljer. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan du slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var du i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på en af de hyggelige serveringssteder.


Rejsen inkluderer (pr. person):

 • 10 overnatninger ombord på MSC Grandiosa i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Transfer skib – lufthavn i Barcelona
 • Fly Barcelona – København
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

Afrejse 11. – 21. september 2022

 • Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 6.490 kr.
 • Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 6.990 kr.
 • Udvendig Kahyt Bella*: SPOTpris 7.890 kr.
 • Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 8.390 kr.
 • Balkonkahyt Bella: SPOTpris 8.990 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 9.990 kr.
 • Balkonkahyt Aurea inkl. Easy drikkepakke**: SPOTpris 12.990 kr.

 

*Begrænset udsigt kan forekomme grundet f.eks. redningsudstyr.

**Læs mere om drikkepakker længere nede.

 

Der skal købes minimum 2 værdibeviser for at gøre brug af tilbuddet. 

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Kahytskategorier – Bella, Fantastica og Aurea

Alle kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten

 

Ved tilkøb af Aurea får du samme ydelser som i Fantastica samt:

 • Easy drikkepakke
 • ”My Choice Dining” med flexible spisetider
 • Fri adgang til Aurea Spa og 60 min. massage
 • Fri adgang til eksklusivt soldæk
 • Badekåbe og tøfler i kahytten

Rejserute

11. september: Indtjekning på skibet. 15:00 Afrejse København

12. september: På havet

13. september: 09:00 – 21:00 Southampton, England

14. september: På havet

15. september: 09:00 – 19:00 Ferrol, Spanien

16. september: På havet

17. september: 07:00 – 16:00 Lissabon, Portugal

18. september: 09:00 – 19:00 Cádiz, Spanien

19. september: 07:00 – 16:00 Malaga, Spanien

20. september: På havet

21. september: 07:00 Ankomst Barcelona. Transfer til lufthavnen og hjemrejse

 

rute_DEAL_lille.jpg

 

Rejsebeskrivelse

Efter afgang fra København tilbringes den første dag ombord på skibet, mens de danske farvande lægges bag dig. Det giver dig rig mulighed for at nyde skibet og alle faciliteterne. Her mangler intet! Første anløb bliver i Southampton, der altid har været en vigtig havneby i det sydlige England, hvorfor den har været omkranset af tykke bymure som et forsvar mod angribende folk. I dag ses flere velbevarede strækninger af denne mur stadig rundt om det gamle centrum, ligesom flere imponerende porte stadig står. Southampton har også flere gamle bygninger, men ellers er det primært en by for shopping. Smut også forbi den hyggelige pub, Duke of Wellington, der ligger tæt på havnen. En klassisk pub i gammel stil med bindingsværk, blyindfattede ruder, gamle fotografier og en pejs, der tændes på køligere dage. Et perfekt sted at nyde en lager eller et glas ægte cider. Southampton er også et godt udgangspunkt for udflugter. London er f.eks. inden for rækkevidde, og i den engelske hovedstad venter et utal af seværdigheder så som Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace. Der er dog også masser at opleve i det øvrige Sydengland, hvor du kan besøge en eller flere af de historisk interessante byer som f.eks. elegante, romerske Bath, romantiske Winchester med den imponerende katedral og middelalderlige Salisbury med den berømte stensætning Stonehenge.

 

På dette krydstogt kommer du til fire vidt forskellige byer i Spanien. Fra det til tider lidt grålige men frodige Galicien til det solbeskinnede Andalusien og kosmopolitiske Catalonien. Den nordlige provins, Galicien, har en omfattende kystlinje, der danner et varieret panorama med stejle klippeformationer, ferskvandslaguner, klitlandskaber og maleriske havnebyer. Én af disse er Ferrol, hvor skibet lægger til. Her har flåden og alt maritimt altid spillet en stor rolle, så mange af seværdighederne kredser omkring dette emne. Det gælder både flådemuseet, Kaptajnens Palads og San Felipe fortet, der er et magisk sted beliggende ved en flodudmunding og omgivet af masser af beplantning, der vokser vildt. Dets forfaldne tilstand er med til skabe en hel fantasiverden, hvor de lange korridorer og vagttårne kalder på udforskning. Fra Ferrol er der heller ikke langt til Santiago de Compostela, hvor den verdensberømte pilgrimsrute, Caminoen, ender.

 

Den portugisiske hovedstad er en ofte overset by, men faktisk er den en af de mest fascinerende hovedstæder i Europa. Lissabon byder på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Indsejlingen til byen giver dig det bedste udsyn til tre prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Jeronimus-klosteret og Triumfbuen er et par af de andre store seværdigheder, og lidt uden for byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

 

Cádiz anses for at være den ældste by i Europa, og den har været beboet i over 3.000 år. Det var herfra Columbus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Både San Sebastian borgen og katedralen med den gyldne kuppel er et besøg værd. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. særprægede Gibraltar med Europas eneste vildtlevende aber og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion. Din lugtesans vil helt sikkert ikke være i tvivl om dette, når du begiver dig rundt i Jerez.

 

MSC Grandiosa passerer nu Gibraltarstrædet og sejler ind i Middelhavet, hvor der lægges til i Malaga. Her i Pablo Picassos fødeby er der altid en dejlig afslappet atmosfære, og du kan nyde dagen i byen, hvor du kan møde vores egen eventyrforfatter, H.C. Andersen, og opleve de mange interessante historiske mindesmærker som f.eks. den imponerende katedral og det gamle borgkompleks over byen. Det er også muligt at tage rundt i dejlige Andalusien og f.eks. besøge den hyggelige hvide bjergby, Mijas.

 

Mens du dag efter dag betages af det flotte skib og den smukke natur og spændende kultur i land, sørger besætningen ombord på MSC Grandiosa for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet! På rejsens 11. dag er du fremme i Barcelona, hvorfra der er hjemrejse.

 

Hvis du gerne vil have ordentlig tid til at opleve denne catalanske storby, som har alt, hvad en moderne storby skal have, og mere til, kan du forlænge rejsen med 2 overnatninger i Barcelona. Byen er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og her vrimler det med seværdigheder som hans finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har du en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. Her kan du sagtens få timer til at gå med at betragte menneskemylderet, mens du nyder lækre tapas og boblende cava.


Skibet

MSC Grandiosa er et af rederiets nyeste skibe og blev søsat i slutningen af 2019. De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland. Du har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor du har en fantastisk udsigt. Hver aften (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

 

Skibet kan medtage omkring 6.300 passagerer. Der er et stort udbud af aktiviteter for alle både udendørs og indendørs, og der bydes på daglig animation for både børn og voksne, så mulighederne er mange for at være aktiv eller bare slappe af ved de forskellige poolområder. Der er også en shopping-arkade ligesom Aurea Spa området på dette store skib er noget helt unikt. Her kan du tilkøbe diverse behandlinger eller adgang til thermalbade og sauna.

 

Om aftenen kan du indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge din frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. I alt har MSC Grandiosa 11 restauranter og 20 barer, så der er noget for enhver smag. Skibet byder også hver aften på forestilling i det imponerende teater samt på den særlige Cirque de Soleil-scene. Og så har kasinoet naturligvis åben til ud på de små timer hver dag.

 

Helpension

Opholdet ombord på MSC Grandiosa er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.


Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris.

 

Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller du kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af dit værdibevis. Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke.

Pris pr. person 2.400 kr.

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas.

Pris pr. person 3.300 kr.

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas.

Pris pr. person 4.600 kr.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pris pr. person 1.100 kr.


Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

Børn u/18 år: 3.490 kr.

Voksne i Bella kahyt: 4.590 kr.

Voksne i Fantastica kahyt: 4.990 kr.

Voksne i Aurea kahyt: 7.890 kr.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet er pt. ikke tilgængeligt, men alle, som køber denne deal, vil få det tilsendt, så snart det foreligger.

 

Tilkøb af 2 overnatninger i Barcelona

Forlæng rejsen med 2 overnatninger på centralt placeret 3* Hotel Nouvel eller lignende. Her får du ekstra dage til at opleve spændende Barcelona, der er spækket med seværdigheder og en fantastisk atmosfære. Du bor tæt på Ramblaen, så mange af oplevelserne er i gåafstand eller indenfor rækkevidde med enten bus eller metro. Opholdet er inklusive morgenmad.

 

Vælger du dette tilkøb er transfer fra hotellet til lufthavn inkluderet på hjemrejsedagen, mens du selv tager dig af transfer fra skibet til hotellet. Det gør du lettest med en kort taxitur.

 

Tilkøbet bestilles direkte hos Øster Lindet i forbindelse med indløsningen af værdibeviset.

 

Pris pr. person v. 2 personer: 1.700 kr.

 

Læs mere om Hotel Nouvel her.


Særlige forhold

Der tages forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. Alle gæster over 11 år skal være færdigvaccineret senest 14 dage før afrejse for at komme ombord på skibet, mens børn 2-11 år skal kunne fremvise en negativ PCR-test, der er max 72 timer gammel ved ombordstigning. Ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom ekstra krav som f.eks. vaccination eller tvunget udflugt ved landgang kan blive stillet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Du finder MSC's sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt
 • Evt. tilkøb

 

Der skal købes minimum 2 værdibeviser for at gøre brug af tilbuddet. 

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43. Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • 10 overnatninger ombord på MSC Grandiosa i den valgte kahytskategori*
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Transfer skib – lufthavn i Barcelona
 • Fly Barcelona – København
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage

 

 *Begrænset udsigt kan forekomme grundet f.eks. redningsudstyr.

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Særlige forhold

Vi må tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et MSC skib skal der fremvises en negativ PCR test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Du finder MSC's sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2021 kl. 23:59

Krydstogt fra København til Barcelona