H. C. Andersen bogpakker

Skab glæde med samlingen "Mine første eventyr" af H. C. Andersen. De velkendte historier, der er elsket af alle - unge som ældre - vil uden tvivl berige jer med masser af gode og hyggelige stunder.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Samlingen indeholder de verdensberømte eventyr, der er nænsomt genfortalt for unge læsere.

 

Bøgerne i samlingen er blevet smukt illustreret af prisvindende kunstnere, og Hans Christian Andersen Copenhagen ApS har omhyggeligt udvalgt kunstnerne til de enkelte eventyr for at afspejle stemningen i eventyret og skabe magiske og mindeværdige personer.

 

Hver bog i samlingen "Mine første eventyr" indeholder en interessant historie om H. C. Andersens liv og er ledsaget af et kort interview med illustratoren.


Vælg mellem: 

  • Bogpakke 1: Nattergalen, Fyrtøjet og Kejserens nye klæder
  • Bogpakke 2: Snedronningen, Den lille havfrue og Den grimme ælling
  • Bogpakke 3: De vilde svaner, Tommelise og Den flyvende kuffert
  • Bogpakke 4: Pigen med svovlstikkerne, Elverhøj og Tinsoldat

 

SPOTpris 349 kr. Normalpris 790 kr. Spar 55 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 7 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 20. december 2021.


Om samlingen "Mine første eventyr"

 

De Vilde Svaner

Illustreret af Franceska Dafne Vignaga.

Det er sjældent, at et eventyr af H. C. Andersen ender lykkeligt, men dette gør. Det er også en af hans mest rørende historier. Det er en fortælling om had, loyalitet, svigt og håb og fortvivlelse.

 

Intet kan ødelægge prinsessen og hendes brødres kærlighed til hinanden, selvom deres far og stedmor gør, hvad de kan. Stedmoderen hader sin mands børn og for at straffe dem, gør hun prinsessen stum og forvandler drengene til svaner. Med kærlighed og styrke lykkes det til sidst prinsessen at redde sine brødre, og ophæve forbandelsen. Historien lærer os, at kærlighed, hengivelse og tro kan overvinde al ondskab.

 

Tommelise

Illustreret af Julia Gukova.

Tommelise er historien om en lille pige, som bliver født af et bygfrø og oplever mange eventyr. Hun undslipper frøerne, men falder i kløerne på en bille, som dog forlader den lille pige i den store, mørke skov. Hun møder da en markmus som tager hende med til en muldvarp, som hun nær bliver gift med.

 

Skæbnen byder på mange udfordringer for lille Tommelise, og hun lærer af dem alle. Hendes store hjerte og hjælpsomhed fører til et venskab med en svale, som tager hende med til de varme lande, hvor Tommelise forelsker sig i elverkongen.

 

Den Flyvende Kuffert

Illustreret af Saeideh Ahmadi.

Det berømte eventyr ’Den Flyvende Kuffert’ af H.C. Andersen handler om en søn af en rig købmand, som spildte det meste af arven fra sin far.

 

En af hans gamle venner gav ham en kuffert, som viste sig at være magisk. Den kunne flyve, og købmandssønnen rejste til tyrkernes land. Han slog sig ned i skoven, men da han fandt ud af, at en smuk prinsesse blev holdt i skjul i byen, fløj han dertil. Han vandt prinsessens hjerte med sine eventyrfortællinger, men ligesom de fleste af H.C. Andersens eventyr, endte historien ikke så lykkelig; kufferten brændte, og købmandssønnen kunne ikke flyve tilbage til byen og gifte sig med sin prinsesse.

 

Nattergalen

Illustreret af Eleonora Simeoni.

Dette eventyr vil gøre den lille læser bekendt med kontrasten mellem, hvad der er naturligt og kunstigt, hvad der forekommer i naturen, og hvad der er menneskeskabt, og hvordan skønheden i det første kan være det sidste overlegent. Det fortælles i form af to fugle, en mekanisk fugl og en ægte nattergal. Den kunstige fugls evner består i at efterligne lyden af en orgeltønde og spille en melodisk melodi, men det er den levende lyd af nattergalen, der redder kejseren og afværger døden i en vanskelig time, mens den kunstige fugls mekaniske urværk forbliver stille.

 

Fyrtøjet

Illustreret af Evgenia Lotsmanova.

Fyrtøjet fortæller historien om en modig og heldig soldat, en snedig helt, som snyder en frygtelig heks og får fat i hendes magiske fyrtøj, dræber hende og snyder kongen og dronningen til både at slippe for at blive hængt og gifte sig med deres datter, den smukke prinsesse.

 

Men soldaten er ikke blot en helt, han er også ødsel, ond og udspekuleret. I den dygtige kunstner Igor Oleynikov billeder ser man tydeligt begge sider af soldatens personlighed.

 

Kejserens Nye Klæder

Illustreret af Gaëlle Vejlupek.

Kejseren i denne historie ansætter to svindlere som lover ham at sy en klædedragt af så tyndt stof, at det vil være usynligt for dumme mennesker. Efter at have brugt nogen tid ved en tom væv, giver svindlerne kejseren den usynlige dragt. Dette er måske den sjoveste af H.C. Andersens historier, og udstiller forfængeligheden og dumheden hos den herskende elite.

 

Snu svindlere kan tilsyneladende narre selv en kejser og hans hoffolk, men ikke børn. Børn forstiller sig ikke, men siger hvad de tænker og fortæller hvad de ser. Også hvis de ser en nøgen kejser.

 

Snedronningen

Illustreret af Maria Mikhalskaya.

Dette eventyr handler om evnen til at udtrykke medlidenhed og kærlighed og at være trofast og uselvisk. Stærkt venskab og kærlighed hjælper Gerda med at redde Kay fra Snedronningens fangenskab og smelte splinten af troldspejlet, som forvandler ens hjerte til is.

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 7 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 20. december 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for den købte bogpakke.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Hans Christian Andersen Copenhagen ApS.

 

Returadresse:
Hans Christian Andersen Copenhagen ApS
Nyhavn 18
1051 København K

 

Forlænget returret frem til den 15. januar 2022. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hans Christian Andersen Copenhagen ApS.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hans Christian Andersen Copenhagen

Nyhavn 18, 1051 København K
Tlf.: 20 14 45 50 | CVR: 34465347 | hca2005@live.dk |

Sidste chance: 09. december 2021 kl. 23:59

H. C. Andersen bogpakker inkl. fragt