Flotte og slidstærke kufferter

Sidste chance!

Med disse kvalitetskufferter fra Conwood får du den perfekte rejsepartner. Pacifica kufferterne giver maksimal beskyttelse af dine ejendele på rejsen og kommer med hele 7 års SafeGuard™-garanti. Vælg mellem flere modeller.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med disse kufferter fra Conwood kan du se frem til en rejsepartner, der klarer alt fra weekendferien til charterrejsen og oplevelsesrejsen. Her får du en kuffert, hvor design, kvalitet og sikkerhed er i top.

 

Conwood Pacifica-kufferten er en hårdtfør sag med stødsikre skaller, der både giver dig optimal sikkerhed og flot design.

 

Med sin unikke form og konstruktion er kufferten praktisk indrettet og ekstremt stødsikker - og med i købet får du en virkelig god garantipakke.


Vælg mellem:

 • Conwood Pacifica kuffert - Str. S
  Vægt: 2,5 kg, liter: 36, mål: H: 55 cm, B: 39 cm, D: 20 cm
  SPOTpris 350 kr. Normalpris 1.099 kr. Spar 68 %

 

 • Conwood Pacifica kuffert - Str. M
  Vægt: 3,5 kg, liter: 71/78, mål: H: 66 cm, B: 48 cm, D: 28 cm
  SPOTpris 400 kr. Normalpris 1.249 kr. Spar 67 %

 

 • Conwood Pacifica kuffert - Str. L
  vægt: 4,5 kg, liter: 103 / 113, mål: H: 75 cm, B: 54 cm, D: 31 cm
  SPOTpris 450 kr. Normalpris 1.399 kr. Spar 67 %

 

 • Conwood Pacifica kuffertsæt med str. S, M og L i samme farve
  SPOTpris 1.100 kr. Normalpris 3.745 kr. Spar 70 %

 

Vælg mellem følgende farver:

 • Rød
 • Lilla

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 3 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 15. oktober 2021.


Om Pacifica-kufferten
Kuffertserien Pacifica fremstår klassisk og elegant i sit design. Indvendigt er kufferten fuldt foret og har en praktisk indretning med integreret skillevæg, lommer i låget og pakningsstropper i bunden. Her ligger dine ejendele trygt og godt, mens du er på farten.

 

Kufferterne er udstyret med Conwoods Space+™ -udvidelsessystem, hvilket betyder, at kufferten kan udvides i dybden op til 35 mm efter ønske i en lynlås! Det gælder alle størrelser i Pacifica serien.

 

Den eksklusive kuffertserie er udarbejdet af nogle af de bedste og mest hårdføre og fleksible materialer, der holder i mange år. Kuffertens skal er lavet af ElastoMite™-polypropylen, der gør kufferten superstærk.


Garanti
Med købet af disse kufferter følger en garantipakke, der er en af de bedste i branchen. Du får en eksklusiv 7-årig SafeGuard™-garanti på skallen. Så skulle der ske en skade på kufferten - hvis f.eks. ydreskallen knækker/revner, får du en helt ny kuffert uden beregning, også selv om skaden er forårsaget af en tredjepart.

 

På alle andre skader i forbindelse med f.eks. lynlås eller hjul gælder en komplet garanti på 3 år.

 

Sikkerhed
Travel Sentry®-systemet og den integrerede kombinationlås er din garanti for optimal sikkerhed. Du er med andre ord sikret et kvalitetsprodukt, som lever op til alle sikkerhedsmæssige forventninger til en moderne kuffert.

 

Optimal manøvredygtighed takket være Conwood-Select 8-trac™-hjulsystem og XL-diameterhjul på 55 mm. Kufferterne kan rulle til siderne såvel som frem og tilbage - både med og uden brug af håndtag.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 3 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 15. oktober 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 stk. kuffert/ 1 stk. kuffertsæt á 3 i den valgte farve.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Echolac Nordic.

 

Returadresse:
Echolac Nordic ApS 
Bødkervej 7
5750 Ringe

 

Du har 14 dages returretfra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen. 

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Echolac Nordic ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Echolac Nordic

Bødkervej 7, 5750 Ringe
Tlf.: 61 15 15 29 | CVR: 39196387 | info@echolac.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. oktober 2021 kl. 23:59

Pacifica kuffertserie