Krydstogt til Azorerne og Madeira

Sidste chance!

Tag med til naturskønne Azorerne og Madeira på et dejligt 2-ugers forårskrydstogt, der krydres med besøg i Portugals hovedstad og flere spanske kystbyer. Rejs den 1. maj 2022 inkl. fly, transfer og helpension. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Holder du af smuk natur og spændende kultur, god mad og afslapning, så er denne rejse lige noget for dig. Både Azorerne og Madeira er kendte for deres frodige natur og flotte klippeformationer og er derfor eftertragtede destinationer for alle, der også holder ferie med øjnene. Udover disse øer besøger du også flere interessante byer på den iberiske halvø.

 

Du skal sejle med Costa Fascinosa, der er et af rederiets større skibe, og livet ombord er et kapital for sig. Her summer det af liv for store og små både dag og aften - men atmosfæren er stadig afslappet, og skibet har mange flotte faciliteter, som du kan benytte. Læs meget mere om Costa Fascinosa længere nede.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 14 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltkahyt

 

Afrejse den 1. maj 2022

 • Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 9.490 kr.
 • Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 10.490 kr.
 • Udvendig kahyt Classic (begrænset udsigt): SPOTpris 11.490 kr.
 • Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.
 • Balkonkahyt Classic (begrænset udsigt): SPOTpris 12.990 kr.
 • Balkonkahyt Premium: SPOTpris 13.490 kr.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 3000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Kahytstyper Classic og Premium

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet under "Rejsen inkluderer". Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen, og ønske om at sidde ved lille eller større bord.
  Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

Rejserute:

Dag 1: Fly til Milano og transfer til skibet. 17:00 Afrejse Savona
Dag 2: 08:30 – 17:00 Marseille, Frankrig
Dag 3: 08:00 – 18:00 Barcelona, Spanien
Dag 4: På havet
Dag 5: 08:00 – 17:00 Cadiz, Spanien
Dag 6: 10:00 – 17:00 Lissabon, Portugal
Dag 7: På havet
Dag 8: 10:00 – 18:00 Ponta Delgada/Azorerne, Portugal
Dag 9: 08:00 – 17:00 Praia da Vitoria/Azorerne, Portugal
Dag 10: På havet
Dag 11: 08:00 – 17:00 Funchal/Madeira, Portugal
Dag 12: På havet
Dag 13: 08:00 – 14:00 Malaga, Spanien
Dag 14: På havet
Dag 15: 09:00 Ankomst Savona. Transfer til lufthavnen og hjemrejse

 

220501SVNSVN_786x430.jpg

 

Rejsebeskrivelse

Din rejse begynder med en flyvning til Milano, hvorfra der er sørget for bustransport til Savona. Her ligger Costa Fascinosa klar til at byde dig velkommen ombord. Sidst på eftermiddagen stævner hun ud fra den norditalienske havn og sejler vest på til den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by, Marseille. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder du den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Det er i denne kunstneriske atmosfære med håndværksbutikker og atelierer, at folk mødes på de solbeskinnede caféer. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan du også udforske smukke og historisk interessante Arles, pavernes gamle by Avignon samt Provences skønne landskaber med de kulørte og velduftende lavendelmarker, som er blevet foreviget på Van Gogh, Matisse og Picassos kanvasser.

 

Den catalanske storby Barcelona, som er Spaniens andenstørste, behøver næppe nogen præsentation. Barcelona har alt, hvad en moderne storby skal have, og mere til. Den er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og her vrimler det med seværdigheder som hans finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har du en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. Her kan du sagtens få timer til at gå med at betragte menneskemylderet, mens du nyder lækre tapas og boblende cava.

 

Efter en dag på havet, hvor du rigtig kan nyde luksuslivet ombord og benytte alle faciliteterne, som dette smukke skib udbyder, ankommer du – efter at have passeret Gibraltarstrædet - til Cadiz på den spanske sydkyst. Byen anses for at være den ældste i Europa, og den har været beboet i over 3.000 år. Det var herfra Columbus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Både San Sebastian borgen og katedralen med den gyldne kuppel er et besøg værd. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. særprægede Gibraltar med Europas eneste vildtlevende aber og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion. Din lugtesans vil helt sikkert ikke være i tvivl om dette, når du begiver dig rundt i Jerez.

 

Den portugisiske hovedstad er en ofte overset by, men faktisk er den en af de mest fascinerende hovedstæder i Europa. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Indsejlingen til byen giver dig det bedste udsyn til tre prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Jeronimus-klosteret og Triumfbuen er et par af de andre store seværdigheder, og lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

 

Costa Fascinosa sejler nu ud i Atlanterhavet mod øgruppen Azorerne, der ligger 1.300 km vest for Portugal. Første anløb bliver her i Ponta Delgada, som er øgruppens hovedby og ligger på øen São Miguel, som også kaldes for Den Grønne Ø. Selvom Azorerne er vulkanøer, er her nemlig ganske frodigt, og øen gemmer på flere postkortmotiver, søde gamle kirker, et fort fra 1500-tallet og et museum, der dokumenterer Azorernes spændende naturhistorie. Landskaberne rundt på øen er betagende og byder på gamle vulkanske kratere, der nu er fyldt af søer med vilde blomster og frodige skovområder langs kanten. Ét af disse kratere rummer de berømte tvillingesøer, Lagoa des Sete Cidades, hvoraf den ene er grøn, mens den anden er blå. En kappe af bølgende bakker i grønne nuancer indrammer søerne, og nogle steder falder klipperne 500 meter ned i det spejlblanke vand. Et spektakulært syn! Du kan også slentre en tur ad havnepromenaden og rundt i den hyggelige by og beundre de flotte bygninger eller gå under jorden i en lavatunnel, besøge en ananasplantage eller spejde efter hvaler og delfiner.

 

På øen Terceira lægges der til i Praia da Vitoria, der anses for at være en af de mest moderne byer på Azorerne. Også her finder du smuk arkitektur i de historiske bygningsværker samt de såkaldte ”imperiós”, der er særlige helligdomme eller små templer unikke for øgruppen. De kendes let på de markante farver, der giver dem et næsten dukkehuslignende udseende. Øen inviterer til vandreture – f.eks. i vulkanske områder med svovlholdige, varme kilder – men kan også give gode oplevelser, der ikke kræver den store fysiske aktivitet. Besøg bl.a. en lille vingård med eget museum eller det særlige hvalmuseum eller nyd et par timer på byens sandstrand.

 

Madeira er også kendt for sin frodige natur og mange billedskønne landsbyer, hvoraf mange tilbyder de smukkeste panoramaudsigter. En idyllisk ø med smukke strande, fantastiske landskaber formet i lava og frodige, grønne skove. Besøg de små, fredfyldte landsbyer gemt væk mellem de næsten vinkelrette bjerge og tag turen tilbage ned til Funchal på gammeldags eller moderne maner: Med en ”kurvslæde” eller kabelbanen. En klassisk Madeira-oplevelse er en vandretur langs øens levadaer, der er menneskeskabte kanaler, som året rundt opsamler regnvand og fører det til alle fire hjørner af øen. Oplev også den smukke botaniske have, smag på den lokale Madeira vin og besøg CR7 Museum, der hylder fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, som er født på øen.

 

Krydstogtets sidste anløb bliver i Malaga på Costa del Sol. Her i Pablo Picassos fødeby er der altid en dejlig afslappet atmosfære, og du kan nyde dagen i byen, hvor du kan møde vores egen eventyrforfatter, H.C. Andersen, og opleve de mange interessante historiske mindesmærker som f.eks. den imponerende katedral og det gamle borgkompleks over byen. Det er også muligt at tage rundt i dejlige Andalusien og f.eks. besøge den hyggelige hvide bjergby, Mijas.

 

Efter to uger ombord på Costa Fascinosa med masser af spændende oplevelser i land er du atter tilbage i Savona, hvorfra hjemrejsen begynder.


Skibet

Costa Fascinosa er et af rederiets større skibe med plads til omkring 3.500 passagerer. Skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften, og derudover er der 2 overdækkede poolområder, hvor du kan boltre dig for derefter at sætte dig i en af de 5 jacuzzier. For de rigtigt aktive er der joggingbane og et fantastisk fitnesscenter samt sportsbane, hvortil der er fri adgang.

 

Samsara Spa er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade, solarium og terapipool til massageafdeling, hvor der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

 

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disko for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D-biografen, forsøge sig i Formel 1-simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.


Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige ”all inclusive”-drikkepakker på disse rejser. Drikkepakker bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

PRANZO & CENA PAKKEN dækker et udvalg af vine, fadøl, sodavand og mineralvand pr. glas serveret i restauranten i forbindelse med frokost og aftensmad.

 

Pris:

 • Børn 2-17 år: 1.400 kr. (100 kr. pr. dag)
 • Voksne: 2.100 kr. (150 kr. pr. dag)

 

BRINDIAMO PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, aperitifs og likører, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.

 

Pris:

 • Voksne: 3.150 kr. (225 kr. pr. dag)

 

PIU GUSTO PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.

 

Pris:

 • Voksne: 3.710 kr. (265 kr. pr. dag)

 

INTENDITORE PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, champagne pr. glas, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

 

Pris:

 • Voksne: 5.040 kr. (360 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 5.490 kr.
 • Voksne: 6.490 kr.

 

Enekahyt

Der er et begrænset antal pladser. Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 4.500 kr.
 • Tillæg for udvendig kahyt: 5.000 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 5.500 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Pt. er udflugtsprogrammet for krydstogtet ikke offentliggjort. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.


Særlige forhold på dette tilbud:

Forbehold

Vi må tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du inden for 2 hverdage din rejse hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

 

Der er afrejse den 1. maj 2022.

En unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltkahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 14 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Kahyt typer

 • Indvendig kahyt Classic
 • Indvendig kahyt Premium
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt
 • Udvendig kahyt Premium
 • Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt
 • Balkonkahyt Premium

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. 

 

Købet kan ikke fortrydes. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet. 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. oktober 2021 kl. 23:59

Krydstogt til Azorerne og Madeira