Få den fantastiske Bamix M140, der gør foodprocessorer og glasblendere overflødige i køkkenet. Tryllestaven fra Bamix er det eneste du har brug for når du skal blende, mose, piske og purere. Der er 3 års garanti. SPOTdeal-pris 1.199 kr. ekskl. fragt.

Sidste chance!

GLEM ALT HVAD DU TROR OG TÆNKER! Det er IKKE en blender. Det er IKKE en mixer. Det er IKKE en stavblender. Det er IKKE en røremaskine. Det er IKKE en håndmixer. ....det er "The One And Only" Bamix...

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner
Bamix M140 er en fantastisk maskine. Det er slet ikke så underligt, at Bamix Mono bliver kaldt for en tryllestav. Den kraftige og hurtige maskine hukker, hakker, snitter, blender, moser, knuser, pisker, purerer etc. etc... og i kraft af sin alsidighed skubber den foodprocessoren og glasblenderen ud af køkkenet.

Bamix M140 er en næsten uopslidelig maskine og så er den tilmed ufattelig nem at rengøre. Det er også derfor den bliver brugt af professionelle kokke verden over. Det er altså virkelig et vidunder-gadget - både til den professionelle kok og den kvalitetsbevidste husmor.

Den SPOTdeal giver dig en Bamix M140 med masser af ekstraudstyr
Specifikationer
Kraftig 140 watts dobbelt isoleret motor
Tvillingekontakter for 2 hastigheder:
1: 10.000-12.000 omdr./min.
2: 15.000-17.000 omdr./min.
Bamix M140 tryllestaven i denne SPOTdeal leveres med spiral "telefonledning".

Du får tre års garanti på din Bamix M140.Levering koster 55 kr. og din Bamix bliver leveret til dig senest d. 21. december.

Design:
Designet er unikt. Farven er orange. Håndtaget er produceret af ægte nylon, som er ca. 10 gange mere holdbart over for stød og farveafsmitning fra ingredienser. Skærehovedet er bygget således, at det ikke "suger" sig fast i bunden af beholderen.

Det er der i pakken:
Bamix Mono 140 W i orange incl. 0,6 l. bæger, sort vægholder og følgende 3 standardværktøjer.

Multifunktionsblad/multipurpose
Laver det grove arbejde uden at være skarp, det er udelukkende den megen kraft og tempoet fra Bamix, der medvirker til de mange gode oplevelser. Smadrer isterningerner, frosne bær, smoothies i mindre og større portioner, blender supper, guacamole og meget meget andet.

Piskeskiven
Lavet til alt der skal være luftigt og let. Iskold ikke økologisk skummetmælk til "flødeskum" på få sekunder. Skift så til multifunktionsbladet herover, tilsæt lidt frosne eller friske bær og banan, så er det fedtfattig lækker milkshake på ingen tid.

Piskeskive med huller/whisk
Perfekt til hjemmelavet majonæse, aioli, dressing, dip med mere. Homogeniserer, emulgerer og samler ulige ingredienser.

Med denne SPOTdeal leveres Tryllestaven med følgende ekstraudstyr:
Bamix skarp kniv
Den skarpe kniv i stål, til alt som skal skæres, eksempelvis hjemmelavet fiske-/kødfars, laksemousse, grovfibrede grøntsager og meget andet. Kort sagt, alt der skal skæres og ikke "bare" slås og smadres i stykker med Bamix.

Bamix Processor med Disk
Velegnet til både tørre og våde ingredienser.
Processoren kværner alle former for tør og våd mad, såsom tørrede grøntsager, hård ost, chokolade, sukker i flormelis, krydderier som kanel, vanilje, muskatnød, etc., kaffe, tørret brød ind i rasp, tørret fisk, tørrede svampe, alle slags af nødder, jordnødder til jordnøddesmør, korn og frø.
Moser små mængder af smørepålæg og babymad. Moser hvidløg, løg, kokos, chili, grøntsager, peberrod, alle former for køkkenurter, små mængder af kød eller fisk, kogte æg.

Bamix – Schweizisk præcision igennem mere end 50 år.
Lige så lang tid som Bamix har lavet deres berømte og anerkendte tryllestave har navnet været synonym med fantastisk og holdbar kvalitet.

Bamix M140 er blevet kåret til TESTVINDER med 6 point ud af 6 mulige i Politikens Tjek-sektion.


Når du har gennemført købet på www.spotdeal.dk, skal du IKKE foretage dig yderligere. Produktet bliver sendt direkte hjem til dig.

Vær opmærksom på at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Forventet leveringsdato: Senest fredag d. 21. december.
Denne SPOTdeal inkluderer: Bamix M140 m. ekstraudstyr.

Fragt koster 55 kr. og betales på SPOTdeal.dk.

Du kan fortryde dit køb helt frem til og med 15. januar 2013 forudsat at varen returneres i ubrudt tilstand til Interco. Giver du produktet som gave, bør du vedlægge gavebeviset/værdibeviset som dokumentation til den du begaver.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Interco

Rovsingsgade 88, 2200 København N
Tlf.: 70 28 38 00 | CVR: 33165927 | info@interco.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. december 2012 kl. 23:59

Få den fantastiske Bamix M140, der gør foodprocessorer og glasblendere overflødige i køkkenet. Tryllestaven fra Bamix er det eneste du har brug for når du skal blende, mose, piske og purere. Der er 3 års garanti. SPOTdeal-pris 1.199 kr. ekskl. fragt.