5 dage i Venedig med dansk rejseleder

Oplev Venedig i selskab med en lokalkendt dansk rejseleder, fly t/r, guidede ture, gastronomi og vin, gratis bådtransport og 4 overnatninger på et smukt palæ-hotel med morgenmad. Mulighed for tilkøb af cruise og koncert eller operaforestilling.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev en ægte GG Tours klassiker på denne 5-dages rejse til Venedig med dansk-venetiansk rejseleder.

 

Rejsens guidede ture går til 4 forskelige, unikke distrikter i det gamle Venedig med storslåede kirker, pladser og paladser. Her kommer I helt tæt på Venedigs storslåede kunst og kultur, arkitektur og historie.  På en af turene smages der også på Venetiansk gastronomi og vine.

 

Der er sørget for gratis bådtransport dag 2, 3 og 4, så I kommer vidt omkring i Venedig. Som noget helt særligt er der mulighed for deltage i lagoon sea-cruise samt opleve en Verdi-opera på verdens nok smukkeste opera "La Fenice" eller klassisk koncert med bysbarnet Vivaldi.


Rejsen inkluderer:

 • Fly Billund eller København – Venedig t/r
 • 8-10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r (bådtransfer)
 • 4 overnatninger på Hotel Atlanta Augustus
 • Morgenmad alle dage
 • Billet til gratis bådtransport i hele Venedig dag 2, 3 og 4
 • En venetiansk 3-retters frokost m/vin og kaffe
 • Dansk-venetiansk rejseleder på alle guidede ture (ifølge programmet)

 

Billund:

 • Den 21. august 2021
  SPOTpris 5.490 kr. Normalpris 7.247 kr. Spar 24 %
 • Den 25. september 2021
  SPOTpris 5.490 kr. Normalpris 7.247 kr. Spar 24 %

København:

 • Den 21. august 2021
  SPOTpris 4.990 kr. Normalpris 6.587 kr. Spar 24 %
 • Den 25. september 2021
  SPOTpris 4.990 kr. Normalpris 6.587 kr. Spar 24 %

 

Mulige tilkøb

Aftales og afregens direkte med GG Tours.

 • Ekstra bagage 23 kg. fra Billund: 590 kr. t/r
 • Ekstra bagage 20 kg. fra København: 490 kr. t/r
 • Eneværelsestillæg: 1450 kr. for hele opholdet
 • Afbestillingsforsikring: 350 kr.
 • Opgradering til værelse med balkon: 550 kr. pr. værelse for hele opholdet
 • Ekstra overnatninger: Fra 550 kr. pr. person  - afhængig af flypriser
 • Børn under 12 år halv pris
 • Børn 0-2 år 590 kr. 

 

Udflugter og koncertbilletter

Kan bestilles sammen med din rejse.

 • Venezian Lagoon Sea-Cruise - 975 kr. pr. person inkl. privat motorbåd, dansk/veneziansk guide, luksusmiddag med vin (læs mere om hele programmet under dag 4)
 • Operabilletter til La Fenice - fra 1.150 - 1.300 kr. pr. person (forventes dag 2 eller dag 3 i programmet) - program offentliggøres først ultimo juni/juli 21)
 • Koncertbilletter til Vivaldi koncert "De 4 årstider" 390-490 kr.

 

Afrejse fra Billund

 • Periode 21.-25.08 - KLM med mellemlanding over Amsterdam:
  • Afrejse fra Billund kl. 11.55 - Ankomst Venedig kl. 16.50
  • Afrejse fra Venedig kl. 11.40 - Ankomst Billund kl. 17.50

 

 • Periode 25.-29.09 - Lufthansa mellemlanding over Frankfurt:
  • Afrejse fra Billund kl. 06.50 - Ankomst Venedig 14.05
  • Afrejse fra Venedig kl. 19.05 - Ankomst Billund 22.35

 

Afrejse fra København. Direkte flyvning med Norwegian

 • Afrejse fra København kl. 11.10 - Ankomst Venedig kl. 13.30
 • Afrejse fra Venedig kl. 14.55 - Ankomst København kl. 16.55

Om Venedig

Bygget på 100 millioner egetræspæle
Venedig kan dateres tilbage til det 5. århundrede, hvor de første indbyggere slog sig ned i Lagunen i kølvandet på Romerrigets opløsning og startede verdens nok mest krævende byggeri – en hel by på pæle. Byen står på over 100 millioner egetræspæle, som blev transporteret fra de store skove i Norditalien, Slovenien og Kroatien. Venedig består af over 118 øer, 150 kanaler og 446 broer og strækker sig over 46 km. Gamle Venedig har kun ca. 60000 indbyggere, men har flere end 20 millioner turister om året og er uden sammenligning verdens mest besøgte by pr. indbygger.

 

Verdens største flåde og Europas rigeste by
Venedig var Europas rigeste nation i flere århundreder og en supermagt indenfor såvel statskundskab, arkitektur, kunst og handel og kunne prale af Europas stærkeste flåde. Man fornemmer storhedstiden med de karakteristiske byzantinske og gotiske paladser og kirker, førende kunstnere som Giorgione, Tizian, Canaletto, Europas største barokkompostnister som Vivaldi og Albinoni og handelsfolk som Marco Polo. Romantikken omfavner de poetiske kanaler, hvor Casanova fortryllede sine kvindelige ofre.

 

På rejsen indgår der guidede ture til bl.a. båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”. 

 

Endvidere besøger vi naturligvis de klassiske highlights i Venedig herunder  Markuspladsen og Dogepaladset, kunstakademiet, Guggenheim m.m. samt 3 distrikter i gamle Venedig. Turene gennemføres af dansktalende guide med venezianske rødder.  

 

Lagoon sea cruise
Som noget helt særligt er der mulighed for at deltage i Lagoon sea-cruise med privatbåd til øerne, Murano, Burano og Torcello med luksusfrokost på high-end restaurant og guidede oplevelser. Læs mere under tilkøb af sea-cruise.

 

La Fenice Opera er anerkendt som et af verdens smukkeste og bedste operahuse. Under opholdet er der mulighed for at opleve Verdis Rigoletto.


Hotellet 
I skal bo på en perle af et hotel; det elegante Hotel Atlanta Augustus - en smuk jugendstilvilla fra 1920'erne, som blev fuldstændig renoveret i 2008 og har udsigt over kanalerne på Lidoen. Bygningen er pyntet af originale friser og dekorationer, hvilket gør hotellet helt unikt.

 

Det 4 etager høje hotel er omgivet af en lille velplejet have, og hvert værelse er individuelt designet og udstyret med eget bad, møbler, aircondition, gratis wi-fi og tv. Nogle af værelserne har udsigt over kanalen. Fra hotellets panoramaterrasse er der en smuk udsigt over lagunen. Hotellet byder på morgenmadsrestaurant, som kan nydes hver dag fra kl. 07.30.

 

Hotel Atlanta har en af de bedste placeringer på Lidoen, tæt på restauranter, hovedgaden og Vaparettoen (bådbussen) til gamle Venedig der tager blot 10 min. Ikke så underligt,  at kunderne vurderer hotellets unikke placering til 9,4 på booking.com.


Rejseprogram

Dag 1 - Ankomst fra Billund og København, transfer til Lidoen og indlogering
I bliver modtaget i Venedigs lufthavn og der er sørget for transport til Lidoen og Hotel Atlanta Augustus, herefter tjek ind.

 

Dag 2 - Lidoen, Giardini - kunstbiennalen, Arsenalet og lækker stor frokost m/vin, mulighed for opera eller koncert om aftenen. 
Vi starter kl. 10.00 med kort guidet tur på Lidoen, hvorefter vi tager båden til Giardini og "l’arsenale", der ligger blot to bådstop fra Lidoen.

 

Vi starter med en guidet tur i området og bevæger os til fods mod båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”.

 

I Venedigs storhedstid i det 13-15. århundrede var der mere end 16.000 ansatte i Arsenalet og de producerede en galej om dagen. Vi slutter af med en lækker stor frokost m/vin og kaffe kl. 12.30-13.00. Efter frokost er der tid på egen hånd.

 

Om aftenen er der mulighed for at opleve Verdi-opera på den smukke Theatro La Fenice eller en koncert med fortolkninger af Vivaldi. Billetter skal tilkøbes, læs mere under tilkøb.

 

Dag 3 – Guidet tur: historie og arkitektur i gamle Venedig kl. 09.30–13.30.
Vi starter kl. 09.30 med en guidet tur i gamle Venedig med fokus på historie og arkitektur.

 

Vi starter ved Markuspladsen, kigger på Dogepaladset, Markuskirken, det gamle bibliotek, det berømte ur – ”Orogio di Venezia” og de mange smukke Palladio kirker ude i Lagunen.

 

Turen går videre mod kunstakademiet ”l’Accademia”, Venedigs kunstmuseum for klassisk kunst. Her finder I den største samling af malerkunst fra Venedig. Samlingen går fra den byzantinske periode over til gotik, renæssance og barok repræsenteret gennem kunstnere som Bellini, Carpaccio, Giorgione, Veronese, Tintoretto, Tiziano, Tiepolo og Tintoretto m.fl., som alle har haft afgørende indflydelse på hele den europæiske kunstskole.

 

På vejen stopper vi ved Theatro La Fenice også kaldet verdens flotteste opera, hvor La Traviata opføres om aftenen.

 

Vi bevæger os videre til fods mod Dorsoduro distriktet – det gamle tolddistrikt med rolige gader smukke gader, den største koncentration af kunstgallerier og en forrygende udsigt over den sydlige del af lagunen. Vi kommer forbi Guggenheim-museet og slutter af ved barokkirken Santa Maria Della Salute; en af Venedigs absolut flotteste kirker med malerier af Tizian. Turen slutter kl. cirka 13.30.

 

Dag 4 - Oplev byen på egen hånd eller mulighed for Lagoon Sea Cruise - en af de helt store klassikere! kl. 09.00-17.00 
Dette er en tilkøbsmulighed! Mulighed for at deltage i en af GG Tours helt store klassikere ”Venezian Lagoon Sea cruise, som er en heldagstur i den smukke og sagnomspundne lagune, helt eksklusivt i privatbåd kun for jeres gruppe.

 

I besøger de smukke øer; Torcello, den ældste af de venezianske øer grundlagt af bosættere tilbage i det 5. århundrede med en af Europas ældste Byzantinske kirker – Hemingways favoritsted, Murano, kendt for sin fantastiske glaskunst og Burano med sit autentiske fiskerleje, kunsthåndværk og smukke huse i regnbuens farver.

 

Der er arrangeret luksusfrokost på Restaurant Ponte del Diavlo - en ægte high-end restaurant med udsøgt gastronomi, vine og en fortryllende have. Der bydes på de bedste venetianske specialiteter og vine. Turen starter kl. 09.30 og vi er tilbage på Lidoen kl. ca. 17.30. 

 

Dag 5 – Morgenmad, tjek ud og hjemrejse til København og Billund
Der er tid på egen hånd til ud på formiddagen/eftermiddagen. Herefter transfer fra Lidoen til lufthavnen og fly mod København og Billund.

Når du har modtaget værdibeviset booker du din rejse indenfor 48 timer via dette link: https://www.ggtours.dk/da/tours-2/tour/?tour_id=447

 

I forbindelse med din reservation skal du oplyse følgende:

 • Fulde navne på alle rejsende som det står i passet
 • Fødselsdato på alle rejsende
 • Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under rejsen
 • Eventuelle tilkøb - alle tilkøb skal foretages, når du reserverer din rejse hos GG Tours

 

Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på mail, vil du modtage en bekræftelse på mail.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på telefon 26 24 49 35.

Én unik kode gælder for 1 person i delt dobbeltværelse. Rejsen inkluderer:

 • Fly Billund eller København – Venedig t/r
 • 8-10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r (bådtransfer)
 • 4 overnatninger på Hotel Atlanta Augustus
 • Morgenmad alle dage
 • Billet til gratis bådtransport i hele Venedig dag 2, 3 og 4
 • En venetiansk 3-retters frokost m/vin og kaffe
 • Dansk-venetiansk rejseleder på alle guidede ture (ifølge programmet)
   

Mulige tilkøb

Aftales og afregnes direkte med GG Tours.

 • Ekstra bagage 23 kg. fra Billund: 690 kr. t/r
 • Ekstra bagage 20 kg. fra København: 490 kr. t/r
 • Eneværelsestillæg: 1450 kr. for hele opholdet
 • Afbestillingsforsikring: 350 kr.
 • Opgradering til værelse med balkon: 550 kr. pr. værelse for hele opholdet
 • Ekstra overnatninger: Fra 550 kr. pr. person  - afhængig af flypriser
 • Børn under 12 år halv pris, børn 0-2 år 590 kr. 

 

Udflugter og koncertbilletter

Kan bestilles sammen med din rejse.

 • Venezian Lagoon Sea-Cruise - 975 kr. pr. person inkl. privat motorbåd, dansk/veneziansk guide, luksusmiddag m.m. vin (læs mere om hele programmet under dag 4)
 • Operabilletter til La Fenice - fra 1.150 - 1300 kr. pr. person (dag 2 eller dag 3 i programmet) - program offentliggøres først juni 21)
 • Koncertbilletter til Vivaldi koncert "De 4 årstider"  390-490 kr.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne. 

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GG Tours ApS.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GG Tours

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K
Tlf.: 26 24 49 35 | CVR: 35031340 | go@ggtours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juli 2021 kl. 23:59

5 dage i Venedig med dansk rejseleder