Økologiske sicilianske specialiteter

Sidste chance!

Opnå komplet smagsnydelse i dit eget køkken, når du selv bager det skønneste focacciabrød af de lækreste økologiske råvarer. Du får det hele leveret inkl. opskrift på ægte siciliansk focacciabrød.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Findes der noget mere lækkert end duften af friskbagt brød?

 

Og hvis det så endda er duften af et økologisk focacciabrød, som du selv har bagt og haft fornøjelsen af at tage ud af ovnen - ja, så er der garanti for en himmelsk smag, god kvalitet og ekstra sprødhed. 

 

Her får du de fineste sicilianske specialiteter, der selvfølgelig er økologiske. Læs mere om de enkelte råvarer nedenfor.


Det får du:

  • Økologiske sicilianske specialiteter inkl. opskrift på ægte siciliansk focacciabrød

 

SPOTpris 255 kr. Normalpris 346 kr. Spar 26 %

 

Pakken med specialiteterne indeholder:

  • 0,5 l økologisk olivenolie
  • 1000 g økologisk Tumminia mel
  • 1000 g SIKANI uraffineret havsalt - Fino
  • 25 g økologisk tørret rosmarin på stilk
  • Opskrift på focacciabrød

 

Med mængden af mel er der nok til to brød - medmindre du mikser melet med andet mel. Af salt, olie og rosmarin er der til meget længere forbrug.

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 22. marts 2021.


Økologisk olivenolie:

Denne økologiske olivenolie kommer fra en 300 år gammel gård, Fontanasalsa tæt på Trapani og er lavet efter gamle traditioner af tre sorter oliven, hvilket giver en høj stegeevne. Alle oliven bliver håndplukket, og olien er ufiltreret.

 

Tumminia mel:

En af de mest eftertragtede antikke hvedesorter er Tumminia, der er brugt tilbage til 7000 år før Kristus. Det har et naturligt højt proteinindhold på 12,5% pr. 100 g. Melet er velegnet til brød, knækbrød, pasta og pizza. Brød bagt af Tumminia har en lang holdbarhed.

 

Sikani Sea Salt, fino:

Dette uraffinerede havsalt, som er håndindsamlet i 3000 år gamle og WWF beskyttede saltpander, er kun drænet for havvand, hvilket gør, at mineralerne magnesium, kalium, kalcium og jod bevares. Saltet er meget smagsrigt, så der bruges min 30% mindre af dette salt end af andre. Det var vikingerne, der først hentede salt her.

 

Økologisk tørret rosmarin på stilk:

I et stort naturreservat på nordkysten af Sicilien kaldet Romernes Spisekammer håndplukkes rosmarinen. Da de er på stilk bevares alle smagsnuancer. Rosmarin er velegnet til kød, fisk, supper, kager, aromatiske olier og eddiker. Man har fundet ud af, at rosmarin, når du f.eks. bruger den som marinade til kød, kan neutralisere dannelsen af heterocycliske aminer (HCAs) - cancerforårsagende forbindelser, som kommer, når kød bliver grillet, kogt eller stegt.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 22. marts 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder til 1 stk. økologiske sicilianske specialiteter inkl. opskrift på ægte siciliansk focacciabrød.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Nordic Publisher Group ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Luxuslife

Skrænten 12B, 4220 Korsør
Tlf: 40 95 24 13 | CVR: 33946589 | info@luxuslife.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. marts 2021 kl. 23:59

Økologisk, siciliansk focacciabrød-pakke