Luksus og romantik i Nordtyskland

Sidste chance!

Nyd et skønt gourmetophold i luksuriøse rammer på Hotel Altes Gymnasium kun 1 time syd for grænsen. Her venter 2 overnatninger i elegant værelse, 3-retters gourmetmiddag begge dage, morgenbuffet og masser af spa og wellness.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hvis vægge kunne tale ville de højst sandsynligt citere Goethe og Schiller. Tidligere fungerede den smukke, gamle bygning som skole, men de sidste 100 år har stedet været kendt for sine luksuriøse værelser. 

Gymnastiksalen er forvandlet til en enestående wellness- og spaafdeling på intet mindre end 1900 kvadratmeter. Stedet emmer af luksus og kvalitet med italienske møbler og engelske tekstiler, der helt sikkert vil gøre jeres ophold til en uforglemmelig oplevelse. 

Hotellets restaurant serverer moderne gourmetmad krydret med lokale specialiteter. Kvalitet og friske råvarer er et tema, der går igen på hele menuen. Vinkortet er nøje tilpasset, primært med vine fra Tyskland og Europa. Det er også her, I skal nyde de 3-retters middage, der er inkluderet i prisen.


Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i komfort dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag fra stedets gourmetkøkken begge dage
 • Luksus morgenbuffet begge dage
 • Fri adgang til wellnessområdet*
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkering

SPOTpris 1.795 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes alle ugens dage til og med d. 31. december 2021. 

Ankomst er ikke mulig juleaften og nytårsaften. Der tages yderligere forbehold for udsolgte datoer, så book dit ophold i god tid.

Maks 3 personer pr. værelse.

*Grundet coronavirus kan spafaciliteterne være lukket under opholdet.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser): 

 • Enkeltværelsesstillæg - 795 kr.
 • Højsæsonstillæg (d. 1. juni - 30. september og 1. - 31. december) - 295 kr. pr. person for 2 overnatninger.


Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):

 • Ekstra opredning for børn op til 12 år - 795 kr.


Tjek-ind: Fra kl. 15.00 
Tjek-ud: Senest kl. 11.00


Området
Husum er en lille hyggelig by, kun en times kørsel fra den danske grænse. I området bor der ca. 33.000 indbyggere. Udover charmen, så byder byen også på gode shoppingmuligheder. I skal helt sikkert også overveje at slentre en tur ned ad havnepromonaden. I foråret er det oplagt at besøge Husum slot, hvor millioner af krokusblomster står i flor, og hele parken er lilla.

Oplevelser i området
Husum kultur-spor er en rute gennem byen, hvor I oplever de flotteste og vigtigste seværdigheder i byen. Turen starter på det gamle rådhus på torvet, og undervejs kommer I blandt andet forbi Marienkirche, som blev bygget af den danske arkitekt Christian Frederik Hansen. Turen går også forbi Husums landmærke, bronzestatuen ”Tine”.

I må ikke snyde jer selv for en gåtur i det gamle fiskerkvarter. De små, hyggelige huse ligger som perler på en snor. Her finder I også mange cafeer og restauranter. De mange museer, I finder i området, er også et besøg værd. De fleste har et maritimt præg, og de vigtigste er Schifffahrtsmuseum Nordfriesland og NordseeMuseum Husum i Nissenhaus.

Husum Slot er det eneste bevarede slot på den slesvig-holstenske vestkyst. På slottet finder I også ”Det lilla Museum” om Theodor Storms romanfigur for børn, Pole Poppenspäler. I har også mulighed for at bestille en guidet rundtur på slottet.

En slentretur over diget er en helt særlig oplevelse. Her kan I nyde udsigten over Nordsøen og Vadehavet. Vandstanden kan skifte på kort tid, og det gør, at landskabet hele tiden ændrer sig.


Om Vindrose Rejser
Vindrose Rejser har i mere end 6 år haft et tæt samarbejde med Spotdeal. I årenes løb har Vindrose sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Bestræbelserne er altid at være mere end en bookingcentral. Vindrose giver gerne gode råd med på rejsen, og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

Som navnet ”Vindrose” lægger op til, så viser rejsebureauet vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har Vindrose Rejser sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. Livet er for kort til dårlige rejser, derfor har Vindrose Rejser altid fokus på at skabe de bedste rammer - det gælder både en forlænget weekend til Hamborg eller en vinrejse til Toscana.

Læs bedømmelserne Trustpilot og Facebook, og se de flotte billeder på Instagram.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser inden for 14 dage på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk.

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

Opholdet kan benyttes alle ugens dage til og med d. 31. december 2021.

Ankomst er ikke mulig juleaften og nytårsaften. Der tages yderligere forbehold for udsolgte datoer, så book dit ophold dit god tid.

1 unik kode gælder for et ophold for 1 person på Hotel Altes Gymnasium.

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i komfort dobbeltværelse Velkomstdrink
3-retters middag fra stedets gourmetkøkken begge dage
Luksus morgenbuffet begge dage
Fri adgang til wellnessområdet*
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering

Pris. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Maks 3 personer pr. værelse.

*Grundet coronavirus kan spafaciliteterne være lukket under opholdet.

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):
Enkeltværelsesstillæg - 795 kr.
Højsæsonstillæg (d. 1. juni - 30. september og 1. - 31. december) - 295 kr. pr. person for 2 overnatninger.

Tilkøb (betales direkte til Vindrose Rejser):
Ekstra opredning for børn op til 12 år - 795 kr.

Tjek-ind: Fra kl. 15.00
Tjek-ud: Senest kl. 11.00

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. december 2020 kl. 23:59

Luksus og romantik i Nordtyskland