Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Disco Tango i Falkoner Salen

Tag med på en rejse med fantastiske Melodi Grand Prix-øjeblikke, når Disco Tango rammer Falkoner Salen den 12. november 2020. Oplev bl.a. Anette Heick og Silas Holst!

Disco Tango i Falkoner Salen den 12. november 2020. Oplev bl.a. Anette Heick og Silas Holst

Pris 299

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
132 solgte

Værdi520

Rabat42

Spar221

Kan du huske, da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede, hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?

Så er Disco Tango-showet for dig. Fem af de artister, der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke. Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange, som selvfølgelig ikke er glemt.

Obs: Der lukkes kun 450 publikummer ind i forhold til myndighederne retningslinjer, så der er taget højde for alle forhold, så du kan få en sikker og fantastisk oplevelse med de vilde Grandprix-melodier gennem tiderne.


Tilbuddet gælder for

  • En billet til Disco Tango i Falkoner Salen - 12. nov. 2020 kl. 20

SPOTpris 299 kr. Normalpris 520 kr. Spar 42 %

Der er et begrænset antal billetter.

Vær opmærksom på, at købet ikke kan fortrydes.


Om showet
Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års grand prix historie. Og holdet kunne ikke være bedre sammensat. Fælles for dem alle er, at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder, som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse, og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet… Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer…? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport..?

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

PH Entertainment mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb. Du modtager billetten senest 27. oktober 2020

Modtager du ikke mailen med din billet, så se gerne i dit SPAMfilter/uønsket post.

Har du stadig ikke modtaget din billet, skal du kontakte PH Entertainment på mail: peter@sindberg.co

Husk at medbringe din billet. Dit SPOTdealbevis er ikke din billet.

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men du kommer selvfølgelig til at sidde i den valgte kategori. Billetterne fordeles efter "først til mølle princippet"

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

Én unik kode gælder for én billet til Disco Tango d. 12. november kl. 20.00 i Falkoner Salen, Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til PH Entertainment.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

PH Entertainment

Nøddehegnet 19, 8220 Brabrand

Sidste chance: 22. oktober 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst