Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

4* ophold i hjertet af København

Glæd jer til et ophold i hjertet af København på nyrenoverede og luksuriøse Copenhagen Strand ved havnepromenaden. Her er I tæt på alle byens seværdigheder og attraktioner. Vælg 1-3 nt. inkl. morgenmad, cava på værelset, cykelleje og gratis WiFi.

COPENHAGEN STRAND - 1-3 nt. for 2 pers. m. morgenmad, cava på værelset, cykelleje og gratis WiFi.

Pris fra 950

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
24 solgte

SPOTpris!

Copenhagen Strand ligger smukt på historiske Gammelholm med udsigt til kanalerne. Her blandt gamle pakhuse finder I et af byens mest mondæne kvarterer med kort afstand til det sprudlende Nyhavn, det smukke Skuespilhus og naturligvis byens mange restauranter, butikker og kulturtilbud. Det moderne og komfortable hotel er en oase ved havnefronten, hvor I kan glæde jer til uovertruffen service, smukke udsigter og en ro, som kun findes få steder midt i byens pulserende liv.

Hotellets placering giver de optimale muligheder for at opdage eller genopdage en af landets smukkeste byer fra sin absolut bedste side. Her er I tæt på attraktioner og seværdigheder, caféer og barer, shopping og kultur. Og når benene trænger til et hvil, kan I nyde et glas cava på værelset, inden I bevæger jer videre ud i byen.


Tilbuddet for 2 personer inkluderer:

  • 1, 2 eller 3 overnatninger i lækkert superior dobbeltværelse
  • Morgenmad hver dag
  • 1 flaske cava på værelset ved ankomst
  • Gratis cykelleje
  • Gratis WiFi.

1 overnatning: SPOTpris 950 kr.
2 overnatninger: SPOTpris 1900 kr.
3 overnatninger: SPOTpris 2850 kr.

Tillæg (betales direkte til Copenhagens Strand):

  • Opgradering til Junior Suite med havneudsigt for 200,00 kr. pr. nat.

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage frem til d. 30. april 2021, dog ikke d. 31. december 2020.

Tjek ind fra kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 12.00.

Parkering: Offentlig parkering eller hotellet kan tilbyde specialpris på p-billet til Skuespilhusets P-hus 600 meter fra hotellet til DKK. 275,00 pr. døgn (med forbehold for ændringer).


Lyse og komfortable værelser
I bliver indlogeret på et af hotellets lyse og indbydende Superior værelser. Alle værelserne har et smukt lysindfald og er indrettet med sans for maritim, skandinavisk minimalisme. Her finder I alle moderne bekvemmeligheder som f.eks. kaffe- og te-faciliteter, minibar, skrivebord og safetyboks, og mangler I noget, er I altid velkomne til at kontakte hotelletes 24-timers reception. 

Udforsk København
Når I har indtaget en lækker morgenmad i hotellets hyggelige restaurant, er det tid til at kigge nærmere på byen. I kan leje cykler, benytte den offentlige transport, der kører tæt på hotellet, eller bevæge jer til fods de få hundrede meter, der er til Nyhavn, Kongens Nytorv, Det Kongelige Teater, Kongens Have, Strøget, Operaen og de mange andre seværdigheder. København er et slaraffenland af museer, shoppingmuligheder, fantastiske restauranter og skønne udeområder, og har I brug for lidt inspiration til, hvad I skal opleve på jeres storbyophold, så tag et kig på Visit Copenhagens hjemmeside. Her finder I guides og oversigter, der kan hjælpe jer med at finde vej til de bedste af byens mange oplevelser.

Mange gode anmeldelser
Hotellet høster stribevis af gode anmeldelser fra glade gæster, der især fremhæver den gode service, den fremragende beliggenhed og den dejlige morgenmad.

"Venligt personale, som yder en rigtig god service. Hotellet har en perfekt beliggenhed. Nemt at komme rundt i Københavns centrum - Kongens Nytorv, Nyhavn, Slotsholmen etc..Værelserne er rene og pæne og udstyret med hvad man har brug for."
- Anmeldt juli 2020.

"Hotel, hvor der er styr på tingene. God opmærksomhed og serviceminded reception. Morgenmad af god kvalitet med flere mulige valg.
Fin standard med gode og rene værelser.
God parkeringsaftale i nærheden."
- Anmeldt februar 2020.

"Dejligt elegant, og meget rent hotel med en fantastisk beliggenhed tæt på Kongens Nytorv. Dejlige og gode, men en smule små værelser. Super badeværelse og god seng. Morgenmadsbuffet som var lige i øjet. Ganske enkelt klasse! Hotellet er anbefalelsesværdigt, og vi kommer meget gerne igen."
- Anmeldt januar 2020.

Læs selv flere gode anmeldelser på Tripadvisor.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer dit ophold hos Copenhagen Strand ved at sende en mail til: copenhagenstrand@arp-hansen.dk eller på 33 48 99 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Ønsker du at ændre datoen for dit reserverede ophold, kan det ske senest 72 timer før den planlagte ankomst (kl. 12), ved kontakt til hotellet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Ved spørgsmål kan Copenhagen Strand kontaktes på copenhagenstrand@arp-hansen.dk eller på 33 48 99 00.

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage frem til d. 30. april 2021, dog ikke d. 27.-28. november, d. 4.-5. december samt d. 31. december 2020.

Én unik kode gælder for det valgte ophold til 2 personer på Copenhagen Strand.

Du får:
1, 2 eller 3 overnatninger i lækkert superior dobbeltværelse
Morgenmad hver dag
1 flaske cava på værelset ved ankomst
Gratis cykelleje
Gratis WiFi.

Tillæg (betales direkte til Copenhagens Strand):
Opgradring til Junior Suite med havneudsigt for 200,00 kr. pr. nat.

Tjek ind fra kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 12.00.

Parkering: Offentlig parkering eller hotellet kan tilbyde specialpris på p-billet til Skuespilhusets P-hus 600 meter fra hotellet til DKK. 275,00 pr. døgn (med forbehold for ændringer).

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Copenhagen Strand.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Copenhagen Strand

Havnegade 37 , 1058 København K

Sidste chance: 18. oktober 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst