Privat vinsmagning for op til 8 pers.

Sidste chance!

Glæd dig til en forrygende aften med vinsmagning for op til 8 personer, når Wine by Linde lægger vejen forbi dit hjem og præsenterer en række af sommerens dejligste vine. Der er både rødvin, hvidvin, rosé og bobler på menuen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Saml vennerne, naboerne, madklubben eller kortklubben til et hyggeligt arrangement i sommervinens tegn. Wine by Linde fra Aalborg tilbyder lige nu at komme hjem til dig og afholde en privat vinsmagning for op til 8 personer, hvor I bliver præsenteret for både rødvin, hvidvin, rosé og bobler.


Du får:

  • 2 timers privat vinsmagning for op til 8 personer 
  • Smagningen inkluderer 7 vine – rødvin, hvidvin, rosé og bobler (der tages forbehold for udsolgte varianter).

Vælg mellem følgende ugedage:

  • Mandag-torsdag med start senest kl. 18.00: SPOTpris 299 kr. Normalpris 1.192 kr. Spar 74 %
  • Fredag med start senest kl. 18.00: SPOTpris 399 kr. Normalpris 1.192 kr. Spar 66 %
  • Lørdag med start kl. 12.00 eller kl. 18.00: SPOTpris 499 kr. Normalpris 1.192 kr. Spar 58 % 

Du vælger den ønskede smagning, når du har trykket på KØB NU-knappen.


Hyggelig og afslappet stemning
Mikael Linde ejer mikro-vinimportfirmaet Wine by Linde, der har beliggenhed i Klarup tæt ved Aalborg. Han står selv for vinsmagningen. Alle vinene hos Wine by Linde er af egen import og kommer fra små producenter, der laver vin med masser af kvalitet og håndværk bag.

Da Mikael selv har den direkte kontakt med producenterne, kan han stå inde for alle de vine, han sælger. Mikael er god til at skabe en hyggelig og afslappet stemning omkring vinsmagningen, der kommer til at foregå i øjenhøjde.

Først og fremmest skal det være hyggeligt, men Mikael vil også gerne lære fra sig. Så uanset niveauet, kommer alle til at gå lidt klogere fra smagningen. I løbet af vinsmagningen bliver der vist billeder fra områderne, fortalt anekdoter og berettet om vinene og deres tilblivelse.

Smagen af sommer
Tag del i en dejlig smagsoplevelse med aromatiske og blomstrende, tørre, friske, lette, søde og boblende vine fra Italien og Tyskland.

Wine by Linde tager dig med på opdagelse i vinenes mange nuancer og facetter som styrke, aroma, sødme og syre. I skal bl.a. smage vine fra Mosel, Valpolicella og Piemonte, og der vil helt sikkert være noget til enhver.

Bemærk: I skal selv sørge for glas og evt. lidt brød og vand. Glassene må gerne have en størrelse, så man kan svinge vinen - men ellers bruger I bare dem, I har. 

Efter vinsmagningen er der mulighed for at købe vinene fra smagningen til en god pris. Med denne vinsmagning lægges der op til en ny måde at købe sommerens vine på, og I går ikke galt i byen, når I har smagt vinene først.

Værdibeviset udløber 30. september 2020.

Du indløser dit værdibevis ved at skrive til mail info@winebylinde.com, hvorefter I sammen aftaler den specifikke dato for, hvor og hvornår vinsmagningen skal afholdes.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

En unik kode gælder for en privat vinsmagning for op til 8 personer på den valgte ugedag.

Max 2 værdibeviser pr. kunde.

Arrangementet varer ca. 2 timer.

Gratis kørsel op til 25 km fra 9270 Klarup - herudover kørselstillæg på kr. 2,5 hver vej.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Wine by Linde.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Wine by Linde

Snekkerstenvej 35 , 9270 Klarup
Tlf.: 31 19 44 77 | CVR: 29946337 | info@winebylinde.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. juni 2020 kl. 23:59

Privat vinsmagning