6 fl. amarone i topklasse

Sidste chance!

En udsøgt, fyldig, blød og lækker amarone fra Famiglia Cielo! Det er nu, du skal slå til, hvis du vil opleve en vidunderlig vin i absolut topklasse til en vanvittigt god pris. Du får 6 fl. Centenero Cielo Amarone della Valpolicella 2015.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vinen kommer fra hjertet af Valpolicella-området. Her byder den frodige jord på grønne vinmarker, blomstrende kirsebærtræer og en smuk natur, med den helt rigtige italienske atmosfære. Cielo-familien ejer en række vinmarker, og takket være deres enorme viden og ikke mindst erfaring gennem 4 generationer, kan de år efter år fremtrylle dejlige vine. Ikke mindst denne Amarone-rødvin, som smager helt fantastisk.

TØRRING AF DRUERNE: Det er kun de absolut bedste drueklaser, som er valgt efter en omhyggelig evaluering af modenhed og sundhed til tørreprocessen, hvor de tørrer på de berømte måtter. Dette kaldes "Amarone metoden" og giver druerne en højere intensitet, smag, men også højere alkoholprocent. Vinen ældes i 24 måneder på egetræsfade, og herefter 4 måneder på flasken, før den frigives til salg.

Flotte anmeldelser
Centenero Cielo Amarone della Valpolicella DOCG har høstet flotte anmeldelser. Her er et lille udpluk:

6 stjerner / GULD og udnævnt til "Excpetional" fra World Wine Championships

4,1 i rating på Vivino fra kunderne

Det får du:

  • Centenero Cielo Amarone della Valpolicella 2015 15%
  • Fri fragt

SPOTpris 999 kr. Normalpris 1.794 kr. Spar 44 %.

Prisen er inkl. fragt og vinen bliver leveret direkte til din adresse senest 7 dage efter dit køb.

Farve
Helt dyb og smuk rubinrød farve, der bliver stærkere med vinens alder. Næse: Intens, vedvarende med masser af moden frugt og noter bl.a. af vanilje, eg, soltørrede tomater og figner Smag: Fyldig, blød og virkelig elegant rund. Behagelige lange noter af mørk moden frugt samt fine noter af eg.

Servering
Anbefales til kraftigere madretter, eller som et nyde glas rødvin for sig selv. Du kan med fordel åben vinen 1-2 timer før servering. Serveres ved 18 - 20 grader af en karaffel.

I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.

Du skal ikke foretage dig yderligere. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

I forbindelse med dit køb her på siden, kan du vælge at skrive en note til fragtmanden, så vinen kan stilles, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Prisen er inkl. fragt og vinen bliver leveret direkte til din adresse senest 7 dage efter dit køb.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Vin med Mere.dk.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

VIN MED MERE.DK

Essen 17, 6000 Kolding
Tlf.: 22 99 14 55 | CVR: 35523510 | kundeservice@vinmedmere.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. juni 2020 kl. 23:59

6 flasker amarone