Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Gourmet og idyl på Fakkelgaarden i Sønderjylland

Store gourmetoplevelser og en ganske særlig stemning får folk til at vende tilbage til Fakkelgaarden igen og igen. Giv opholdet til en livsnyder, der sætter pris på værelse med fjordudsigt, hjemmebag og 4-retters gourmetmiddag. Kan benyttes hele 2020.

FAKKELGAARDEN ved Flensborg Fjord - Ophold for 2 med 4-retters gourmetmiddag.

Pris 1.895

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
1097 solgte

Værdi2.777

Rabat31

Spar882

I det sønderjyske grænseland med en storslået udsigt over Flensborg Fjord ligger Hotel og Restaurant Fakkelgaarden. Fakkelgaarden er et fantastisk sted med en internationalt anerkendt restaurant og en enestående service. Et sted og et lille univers, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse med fjordudsigt
  • Stempelkaffe og hjemmebag ved ankomst
  • 4-retters gourmetmenu
  • Fakkelgaardens morgenkomplet.

SPOTpris 1.895 kr. for 2 personer. Normalpris 2.777 kr. Spar 31 %

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag fra d. 12. november 2019 til og med d. 19. december 2020.

Der er ferielukket i uge 52 i 2019 + ugerne 1, 15, 29, 30, 42 og 52 i 2020.

Der er et begrænset antal ophold til salg.

Tillæg (afregnes direkte på Hotel Fakkelgaarden ved afrejse):

  • Tillæg ved ankomst på fredage og lørdage - 299 kr. pr. person.
     


En ganske særlig stemning

Lige siden Fakkelgaarden åbnede en sommerdag i 1992, har det været et unikt sted med en ganske særlig stemning og stil. Personalet står klar til at byde velkommen til et gourmetsted, hvor maden er en stor oplevelse i sig selv og altid er en rejse værd.

Derfor er både anmeldere, livsnydere, feinschmeckere og gæster med hang til luksus og selvforkælelse i flere årtier strømmet til Fakkelgaarden. Alle er de blevet budt på ekstraordinære oplevelser langt ud over det sædvanlige. Her er en ganske særlig stemning og mange lækre detaljer – nøjagtig som man kan forvente det på et sted som Fakkelgaarden.

Derfor er SPOTdeal også stolte over igen at kunne tilbyde et fantastiske ophold på Fakkelgaarden. Sætter du pris på gourmetmad, unikke oplevelser og forkælelse, er Fakkelgaarden stedet at tage hen.

Enestående gastronomi og service
Fakkelgaardens gourmetrestaurant ligger i to etager i det karakteristiske runde tårn. Herfra kan du under gourmetmiddagen nyde udsigten over Flensborg Fjord.

På Fakkelgaarden tages du med på en gastronomisk rejse. Køkkenet arbejder ud fra en klar kulinarisk filosofi, hvor det gang på gang lykkes at overgå gæsternes forventninger. Gourmetmenuen er et bombardement af store smagsoplevelser og sanseindtryk.

I køkkenet styrer Esben Krogh, der i 1992 startede som kokkeelev på Fakkelgaarden. Efter endt læretid, gik turen bl.a videre til kendte Michelin-restauranter som: Kommandanten, Kong Hans Kælder og ikke mindst den 3-stjernede Auberges de L’ill i Frankrig.

Køkkenet er fransk inspireret tilsat en nøje afmålt dosis sønderjysk kvalitet i form af råvarer fra små lokale producenter. Der er lam fra Tønder Marsken, hjortekød fra Sønderhav, asparges på Als, og laksen, ja, den ryges naturligvis i egen røgeovn. Det hele serveres med den rette timing og elegance.

Samtidig byder Fakkelgaardens vinkælder på et sandt overflod af fantastiske vine. Vinkortet spænder fra traditionelle europæiske vine til spændende oversøiske vine.

Luksuriøse rammer
Når du bevæger dig rundt på hotellet, bliver du draget af den smukke udsigt over Flensborg Fjord. Nyd udsigten fra Tårnrestauranten eller Fakkelgaardens terrasse.

Før middagen kan I sætte jer i den stemningsfulde 'Den Blå Gendarm' - Fakkelgaardens bar og pejsestue, hvis navn refererer til, at bygningen er opført på Gendarmstien. Baren er indrettet med billeder og antikviteter fra en svunden tid, hvorfor det er som at træde ind i en historiebog, hvor der løftes en flig af den sønderjyske fædrelandshistorie. Læn dig tilbage i de bløde lænestole og nyd en cognac og pejsens knitren i stearinlysets skær.

I overnatter på særdeles flotte og lyse værelser, der er indrettet i nordisk, maritim stil. Her vil I ikke blot falde hurtigt i søvn på grund af den friske fjordluft og gode mad, men også på grund af den ufattelige ro, der hersker både ude og inde.

Flotte anmeldelser
Det siger nogle af SPOTdeals medlemmer om Fakkelgaarden:

"Rigtig dejligt ophold i fantastiske rammer og et utrolig venligt personale.
Maden var en oplevelse i sig selv. Lækre råvarer og meget fine smagsnuancer. Vi kan kun anbefale stedet."

"Det er 5. gang vi er på Fakkelgaarden - det siger alt.

"Forventningerne blev så absolut indfriet. Stedet kan helt sikkert anbefales. Ligger skønt, dejlige værelser, god betjening, rigtig god restaurant. Man føler sig godt tilpas. Kommer der sikkert igen."

"Allerede i mail- og telefonkontakt leverede Hotel Fakkelgaarden rigtig god service og fleksibilitet. Dealens tilhørende aftenmenu var super."

"Venlighed, professionalisme, service, kvalitet - HELT igennem et SUPER ophold. Hvis der igen udbydes en Spotdeal på Fakkelgaarden - ja så regn med os :-)"

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Hotel & Restaurant Fakkelgaarden online her: http://fakkelgaarden.dk/da/online-booking?state=voucher

- her vælger du dato og bruger din unikke kode fra værdibeviset til at booke.

OBS! Opholdet kan kun bookes online.

Har du øvrige spørgsmål eller ønsker, er du naturligvis velkommen til at kontakte Fakkelgaarden på tlf. 73 67 83 00 – oplys venligst at der er tale om en SPOTdeal.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført.

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag fra d. 12. november 2019 til og med d. 19. december 2020.

Der er ferielukket i uge 52 i 2019 + ugerne 1, 15, 29, 30, 42 og 52 i 2020.

Én unik kode gælder for ét gourmetophold til 2 personer på Hotel & Restaurant Fakkelgaarden.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:
1 overnatning i delt dobbeltværelse med fjordudsigt
Stempelkaffe og hjemmebag ved ankomst
4-retters gourmetmenu
Fakkelgaardens morgenkomplet.

Der er et begrænset antal ophold til salg.

Tillæg (afregnes direkte på Hotel Fakkelgaarden ved afrejse):
Tillæg ved ankomst på fredage og lørdage - 299 kr. pr. person. 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel & Restaurant Fakkelgaardens officielle listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hotel & Restaurant Fakkelgaarden. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Hotel & Restaurant Fakkelgaarden

Fjordvejen 44, Kollund, 6340 Krusaa


Sidste chance: 27. november 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst