Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED: Bali & Singapore

Smut væk fra vinterkulden i Danmark og oplev Balis enestående natur og strande. Rejsen er krydret med udflugter og spændende storbyoplevelser i Singapore. Fly fra København fra januar til marts.

BALI OG SINGAPORE - Oplev Udbud, Sanur og Singapore i én rejse. Fly fra CPH jan-marts.

Pris 13.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Rejs med Mondo Travel til Bali og Singapore og få både badeferie, store oplevelser og storbyliv i samme rejse.

Rejsen starter med et ophold i Ubud, hvor den fredfyldte natur og spændende eventyr kan nydes på egen hånd. Herefter går rejsen til Sanur Beach, som er kendt for den afslappende atmosfære, det kridhvide sand, de slanke palmer - det perfekte sted at indtae en liggestol med en drink i hånden.

I opholdet på Bali er der inkluderet spændende udflugter, shvor du bl.a. kan opleve nogle af Balis smukke templer, det lokale liv, enestående natur og en spændende sejltur til en dejlig ø, hvor der både kan både og snorkles.

Rejsen slutter af med et par dage i Singapore, den pulserende metropol, som viser sig fra sin bedste side både dag og nat. I Singapore er der inkluderet en aftenudflugt, med middag og spadseretur i China-town. Aftenen slutter af med en sejltur på Singapore-floden. Selvom der er udflugter inkluderet, bliver der også god tid til at nyde storbyen på egen hånd. Gå på opdagelse i de mange gader, eller gå på indkøb i nogle af de mange spændende butikker.

Bemærk at den 25. – 26. marts 2020 er stilledag på Bali. Det er en helligdag, hvor det er forbudt at tænde lys, køre bil etc. Det betyder, at butikker er lukket, og du kan ikke forlade hotelområdet. Den 26. marts fejres nytår med fest og farver. En helt enestående oplevelse når man er på Bali.

Rejsen inkluderer:

 • Flybillet fra Danmark til Bali via Doha med Qatar Airways
 • Flybillet fra Bali til Singapore med Jetstar eller Air Asia
 • Flybillet fra Singapore til Danmark via Doha med Qatar Airways
 • Alle skatter og afgifter
 • Mad på flyet
 • 1 stk indtjekket bagage.
 • 1 stk ikke omfangsrigt håndbagage.
 • Alle transfers
 • 3 nætter i Udbud på 3+ hotel Rama Phala
 • 6 nætter i Sanur på 4* hotel Mercure Resort Sanur
 • 3 nætter i Singapore på 3* Ibis Novena Hotel
 • 12 x morgenmad (dag 3-14)
 • 2 x frokost (dag 4 & 12)
 • 2 x middag (dag 11& 13)
 • Heldagsudflugt i Ubud
 • Bådudflugt til Lembongan-øen
 • Aftenudflugt i Singapore
 • Byrundtur i Singapore
 • Engelsktalende lokalguide på udflugt og transfers.

København

22. januar - 05. februar 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 19.495 kr.

05. februar - 19. februar 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 16.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 21.495 kr.

19. februar - 04. marts 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 19.495 kr.

Afrejse d. 04. marts - 18. marts 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 14.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 19.495 kr.

Afrejse d. 18. marts - 01. april 2020:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 18.495 kr.

Betaling

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og Chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter

Tilkøb:

 • Indenrigstilslutning fra Århus, Ålborg eller Billund - 1.250 kr.

Flytider fra København (flyvninger med Qatar Airways/Jet Airways eller Air Asia):
Afgang fra København kl. 08.25 - Ankomst Doha kl. 16.45
Afgang fra Doha kl. 17.25 – Ankomst Denpasar (Bali) kl 08.05+1
Afgang fra Denpasar(Bali) kl. 10.30 - Ankomst Singapore kl. 13.05
Afgang fra Singapore kl. 20.25 - Ankomst Doha kl. 23.55
Afgang fra Doha kl 01.35 – Ankomst København kl. 06.20

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne. 


 
Program


Dag 1: Afrejse fra Danmark
Fra Danmark rejser du mod Bali. Du flyver med Qatar Airways via Doha til Bali, hvor du ankommer næste dag.

Måltider: mad på flyet

Dag 2: Ankomst til Bali
Du ankommer til Bali, og efter du har fået din bagage, møder du guiden, som tager dig med til dit hotel i Ubud. Køreturen tager ca. 1 ½ time alt afhængig af trafikken.

Bali er en Indonesisk vulkan ø, som ligger mellem øerne Java og Lombok. Øen udgør en af de 34 provinser i Indonesien og er hjemsted for Indonesiens mindretal af hinduer, som udgør ca. 85 % af øens befolkning. Bali er kendt for sine varme temperatur året rundt, samt sine mangeartede kunstformer, herunder malerier, skulpturer, træsnit, håndarbejde og meget mere. Selvom øen ikke er særlig stor, så byder den på et væld af gode oplevelser.

Efter du har fået dit værelse, er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Nyd en god middag på hotellet eller på en af de små lokale restauranter i området. Bagefter kan du fortsætte med en drink i baren og nyde at du endelig er kommet til skønne Bali.

Måltider: ingen

Dag 3: Egne oplevelser i Ubud
Dagen kan du bruge som du vil. Nyd morgenmaden i fred og ro, inden du tager på opdagelse i området. Ubud ligger utroligt smukt omgivet af bjerge, dybe dale og nogle steder dybe kløfter. I den tætte jungle løber Ayung-floden og bag bebyggelserne kan du skimte små, fine templer og smukke rismarker.

Spørg eventuelt i receptionen omkring deres forslag til gode oplevelser.

Om aftenen kan du nyde en middag enten på hotellet eller på en lokal restaurant. Spørg eventuelt i receptionen, som gerne fortæller dig, hvor deres yndlingsrestaurant ligger. 

Måltider: Morgenmad

Dag 4: Heldagsudflugt til områdets seværdigheder.
Efter en god morgenmad, mødes du med guiden, som tager dig med på en spændende udflugt til nogle af områdets seværdigheder. Dagens udflugt begynder med at besøge Goa Gajah, som betyder elefantgrotten, men som egentlig er et tempel, og som kan dateres til det 11. århundrede. Mens guiden levende fortæller om templet betragter du den smukt udskårne indgang. Bagefter forsætter du sammen med guiden til Tirta Ampul - templet, som er et hinduisk/balinesisk vandtempel og indviet til guden Indra. Templet består af en badestruktur, der er berømt for sit hellige kildevand, hvor de balinesiske hinduer går til ritualrensning. Det siges, at vandet har en helbredende virkning. Fra templet forsætter du forbi det kongelige gæstehus, som blev bygget af den indonesiske Præsident Sukarno.

Frokosten nyder du på toppen ved Kintamani, hvorfra du har en enestående udsigt udover et flot område. Efter frokosten kører du gennem det betagende landskab med rismarker og kokosplantager, og du er hjemme på dit hotel sidst på eftermiddagen, hvor du kan nyde en forfriskende dukkert i poolen.  Herefter er resten af dagen og aftenen til egne eventyr.

Måltider: Morgenmad & frokost

Dag 5: På vej til Sanur
Efter morgenmaden kan du nyde poolen, inden du tjekker ud og mødes med guiden, som tager dig med til Sanur. Køreturen tager ca. 1 ½ time, alt afhængig af trafikken.

Sanur beach er et dejligt område, hvor du kan opleve Balis mangfoldighed. Om morgenen kan du se balineserne spise morgenmad eller kvinder som bærer offergaver til templerne. Senere forvandles området til et enestående indkøbsområde med mange spændende butikker, som sælger noget for enhver smag. Om aftenen vågner området til live med et skønt natteliv med en helt vidunderlig stemning.

Stranden er unik med det indbydende hvide sand og slanker palmer, som svajer blidt for vinden. Her kan man slappe af eller bade.

Efter du har fået dit værelse, er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Find dig en god restaurant og få noget godt at spise. Bagefter kan du begive dig ud i det balinesiske natteliv, som viser sig fra din bedste side.

Måltider: Morgenmad

Dag 6: Egne oplevelser i Sanur
Dagen kan du bruge som du vil. Udforsk området omkring hotellet og spørg eventuelt receptionen om forslag til gode oplevelser. Du kan også bruge dagen ved poolen eller måske bruge dagen på at få en lækker spabehandling. 

Måltider: Morgenmad

Dag 7: Sejltur til Lembongan øen
Efter morgenmaden er det tiden til at pakke en strandtaske med solcreme, solbriller og badetøj.

Du kan glæde dig til en spændende og afslappende dag, når du besøger Lembongan-øen. 

Fra den lille havn i Sanur sejler du med hurtigbåden over til øen, og når du er fremme, venter der en dag med enestående oplevelser både over og under vandet. Nyd en dejlig dag med snorkling og besøg i en lokal landsby. Der bliver god tid til at nyde frokosten og bade eller sole på den lækre strand.  Frokosten nyder du på Waka Beach Club, inden du sidst på eftermiddagen sejler gennem mangroveskovene tilbage til havnen i Sanur.

Du er hjemme på hotellet sidst på eftermiddagen, hvor resten af dagen og aftenen er til egne eventyr.

Måltider: Morgenmad & frokost.

Dag 8-10: Afslappende dage i Sanur
Brug dagene som du vil med at bade, sole og nyde livet. Spis på små hyggelige restauranter, tag på egne opdagelser i området eller nyd en lækker spabehandling. Mulighederne er mange.

Måltider: Morgenmad

Dag 11: På vej mod Singapore
Efter morgenmaden tjekker du ud fra hotellet. Herefter mødes du med guiden, som tager dig med til lufthavnen. Efter ankomst til Singapore og efter du har fået din bagage, møder du guiden, som tager dig med ind til dit centralt beliggende hotel. 

Singapore er en republik og østat, som ligger ved sydspidsen af Malayahalvøen. Der bor ca. 4,9 millioner mennesker i Singapore, og med et areal på ca 710 km2 er Singapore en mikrostat, og det mindste land i Sydøstasien.

Singapore har noget for alle. Her finder du spændende seværdigheder, gode restauranter og shopping i verdensklasse. Byen er en kontrasternes by. Overalt finder du rester af den engelske kolonitid i form af gamle, men velbevarede bygninger, noget som giver byen en helt speciel stemning.  Byen er også præget af mange grønne områder og Singapore er kendt som verdens reneste by.

Efter du har fået dit værelse, er resten af dagen til egne eventyr, inden du sidst på eftermiddagen mødes med guiden, som tager dig med på en spændende aftenudflugt i Singapore.

Du starter med at nyde en middag på en god, lokal kinesiske restaurant. Bagefter besøger du China-town og natmarkedet sammen med guiden, som levende fortæller om det du ser. På natmarkedet får du mulighed for at gøre en god handel, hvis du vel og mærker er god til at prutte om prisen.

Efter natmarkedet går du ombord på en lille båd, og du stævner ud på Singaporefloden. Her oplever du byens oplyste skyline – noget som virker betagende på enhver. Du sejler forbi gamle kolonibygninger, gennem det finansielle diskret med de store flotte skyskrabere, indtil du sejler forbi den ikoniske Merlion statue, som er Singapores vartegn.

Sejlturen og aftenens udflugt slutter ved Clarke Quay, og herfra køres du tilbage til dig hotel.

Måltider: Morgenmad & middag

Dag 12: Byrundtur i Singapore
Glæd dig til en spændende dag i Singapore, når du sammen med guiden indtager den pulserende metropol. Du oplever byens kontrast mellem det gamle og det nye, samt en blanding af Vesten og Østen.

Sammen med guiden kører du gennem det gamle kolonidistrikt, hvor du oplever de gamle, velbevarede bygninger fra den engelske kolonitid, og mens guiden levende fortæller lader du dig fortrylle af de mange oplevelser. Du stopper ved Merlion statuen, som er halv løve og halv fisk, det er Singapores berømte vartegn.

Turen går forbi Thian Hock Keng Templet, som er det ældste og vigtigste tempel i Singapore. Der bliver et kort stop mens guiden levende fortæller om templet. Bagefter besøger du den Nationale Orkide have, som er en stor, botanisk have med mere end 1000 forskellig slags orkideer. Et helt enestående stykke natur midt i byen. Undervejs spiser du frokost på en lokal restaurant, inden du spadserer en tur gennem China-Town.

Du er hjemme sidst på eftermiddagen mæt af oplevelser, og herefter er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Begiv dig ud i den pulserende metropol og find dig en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde en god middag. Bagefter kan du nyde en drink på en af de mange barer i området. Spørg eventuelt guiden om forslag til gode spisesteder.

Måltider: Morgenmad & frokost

Dag 13: Singapore på egen hånd
Nyd en dag i Singapore på egen hånd. Gå på opdagelse i de mange indkøbscentre eller spadsere en tur og fornem byens stemning.

Den inkluderede middag nyder du i hotellets restaurant, og bagefter kan du eventuelt forsætte med en drink i baren eller begive dig ud i Singapores pulserende natteliv.

Måltider: Morgenmad & middag

Dag 14: Afrejse fra Singapore
Nyd den sidste dag i Singapore med at få gjort de sidste indkøb. Du tjekker ud til frokost, og bagagen bliver opbevaret til du skal afsted.

Først på aftenen, mødes du med guiden, som tager dig med til lufthavnen, hvor hjemrejsen starter.

Du skal med Qatar Airways aftenafgang via Doha til København, hvor du ankommer næste dag. 

Måltider: Morgenmad

Dag 15: Ankomst til Danmark
Du ankommer tidligt om morgenen til Danmark med en kuffert fuld af gode oplevelser. 

Måltider: mad på flyet


 
Flytider:
Flytider fra København (flyvninger med Qatar Airways/Jet Airways eller Air Asia):

Afgang fra København kl. 08.25 - Ankomst Doha kl. 16.45

Afgang fra Doha kl. 17.25 – Ankomst Denpasar (Bali) kl 08.05+1

Afgang fra Denpasar(Bali) kl. 10.30 - Ankomst Singapore kl. 13.05

Afgang fra Singapore kl. 20.25 - Ankomst Doha kl. 23.55

Afgang fra Doha kl 01.35 – Ankomst København kl. 06.20

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.Her skal du bo:

Ubud:

Hotel Rama Phala ***+
Hotellet ligger centralt i Ubud kun 5 minutters gang fra den kendte abeskov. Hotellet har restaurant og udendørs pool, som ligger i en dejlig tropisk have. Restauranten serverer lokale og asiatiske retter og har åbent dagen igennem. Hotellet er indrettet i indonesisk stil og er kendt for sin gode service.

Alle værelser er moderne indrettet i Indonesisk stil og har Aircondition, TV, minibar, gratis WI-FI og hårtørrer. Badeværelserne er med badekar, eller bruseniche.

Læs mere her: https://ramaphala.thephala.com

Sanur: 
Mercure Resort Sanur****
Glæd dig til at bo på et lækkert resort som ligger lige ud til stranden i Sanur, omgivet af en tropisk have. Hotellet er bygget som små bungalows med stråtag og bygget i balinesisk stil.

Hotellet har 2 swimmingpools samt en restaurant, der serverer internationale, som lokale retter.

Alle værelser er, som resten af hotellet, holdt i varme varme og alle værelser har aircondition, møbleret balkon, TV, minibar og gratis WI-FI. Badeværelserne er med badekar eller bruseniche.

Læs mere her: https://www.mercureresortsanur.com/

Singapore:
Ibis Novena Hotel***
Hotellet ligger i udkanten af Singapore bymidte men dog i kort afstand til metrostationen. Hotellet har restaurant, som serverer gode internationale retter. Hotellet er kendt for sinde gode beliggenhed og fine service.

Alle værelser er smagsfuldt indrette med trægulv og alle værelser har aircondition, TV, minibar, Gratis Wi-Fi og hårtørrer. Badeværelserne er pæne med enten badekar eller bruseniche. 

Læs mere her: https://www.accorhotels.com/gb/hotel-7451-ibis-singapore-novena/index.shtml 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk.

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas.
- Pasnumre
- Fødselsdato og år.
- Nationalitet.
- Køn.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Flybillet fra Danmark til Bali via Doha med Qatar Airways
Flybillet fra Bali til Singapore med Jetstar eller Air Asia
Flybillet fra Singapore til Danmark via Doha med Qatar Airways
Alle skatter og afgifter
Mad på flyet
1 stk indtjekket bagage.
1 stk ikke omfangsrigt håndbagage.
Alle transfers
3 nætter i Udbud på 3+ hotel Rama Phala
6 nætter i Sanur på 4* hotel Mercure Resort Sanur
3 nætter i Singapore på 3* Ibis Novena Hotel
12 x morgenmad (dag 3-14)
2 x frokost (dag 4 & 12)
2 x middag (dag 11& 13)
Heldagsudflugt i Ubud
Bådudflugt til Lembongan-øen
Aftenudflugt i Singapore
Byrundtur i Singapore
Engelsktalende lokalguide på udflugt og transfers.
København

Ikke inkluderet i rejsen:
Drikkepenge til guide og Chauffør
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer til måltiderne
Øvrige måltider, som ikke er nævnt
Udgifter af privat karakter

Tilkøb:
Indenrigstilslutning fra Århus, Ålborg eller Billund - 1.250 kr.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S


Sidste chance: 18. oktober 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst