Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

24 juleoplevelser fra Frederiksberg Chokolade

Denne uimodståelige æske med 24 chokoladeoplevelser for 2 fra Frederiksberg Chokolade indeholder alt, hvad hjertet kan begære af fyldte chokolader, pleskner, saltkarameller og meget mere. En ægte juleoverraskelse for chokoladeelskere.

FREDERIKSBERG: 24 skønne juleoplevelser fra Frederiksberg Chokolade. Afhentes i butikken.

Pris 320

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
655 solgte

Værdi650

Rabat50

Spar330

Det er altid et højdepunkt, når Frederiksberg Chokolade løfter sløret for årets julelækkerier. I år har den kendte chokoladeforretning kreeret en intet mindre end fantastisk chokoladeæske med 24 oplevelser i. I æsken finder du både dessertchokolade, fyldte hjerter, pleskner, saltkarameller og chokoladekugler - blot for at nævne lidt af det, du kan glæde dig til!

Giv chokoladeæsken i værtindegave, brug den som kalender i den søde ventetid eller lad den være samlingspunkt for familien i juletiden, hvor I sammen kan glæde jer til at smage på lækkerierne. Her er nemlig mere end rigeligt chokolade til flere personer.  

Når æsken til sidst er tom - for det vil vi næsten love jer, den bliver - så kan den bruges til bl.a. perler, smykker, fine sten eller andre finurlige dippedutter. Eller du kan jo også altid smutte forbi Frederiksberg Chokolade og få fyldt æsken op med nye lækkerier.

Juleæske med 24 oplevelser består af:

  • ca. 300 gram dessertchokolade (blandede varianter)
  • ca. 375 gram pleskner (blandede varianter)
  • 4 stk. fransk nougat (blandede varianter)
  • 4 stk. karameller (blandede varianter)

SPOTpris 320 kr. Normalpris 650 kr. Spar 50 %

Juleæsken er fremstillet i træ med glaslåg. Begrænset antal!

Chokoladeæsken kan afhentes i butikken fra 1. november til 30. november 2019. Ikke afhentede juleæsker går til velgørenhed. 

Frederiksberg Chokolade har i november og december åbent alle dage inkl. weekend fra kl. 10-18Frederiksberg Chokolade

Hos Frederiksberg Chokolade er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen. 

Orangegrene skal have trukket i Grand Marnier i op til seks måneder, og skal der bruges cognac, skal det være den fineste af slagsen – eksempelvis Grande Fine Champagne fra cognachuset Logis de la Mothe i hjertet af Cognac Distriktet.

Sådan lyder det klare budskab fra Tina Jacobsen Wilstrup, der er uddannet konditor, og som siden 1996 har været kvinden bag den anerkendte, gamle Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Chokoladeæsken kan afhentes i butikken fra 1. november til 30. november 2019. Ikke afhentede juleæsker går til velgørenhed.

Husk, at medbringe udprintet værdibevis.

Obs! 30. november er absolut sidste dag for afhentning. Efter denne dag gives overskydende æsker til velgørende formål.

Én unik kode gælder for en æske med 24 chokoladeoplevelser fra Frederiksberg Chokolade.

Æsken indeholder:
ca. 300 gram dessertchokolade (blandede varianter)
ca. 375 gram pleskner (blandede varianter)
4 stk. fransk nougat (blandede varianter)
4 stk. karameller (blandede varianter)

Begrænset antal til salg!

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Frederiksberg Chokolade.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C


Sidste chance: 18. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst