Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Dubai og Kenya m/ safari

Få det bedste af begge verdner på denne fortryllende rejse, hvor Bravo Tours har sørget for imponerende storbyoplevelser og uforglemmelige safariminder! Rejsen er på 11 dage/9 nætter inkl. diverse udflugter og meget mere.

DUBAI OG KENYA - 11 dage/9 nætter med udflugter, safari og dansk rejseleder. Fly fra CPH 13. nov.

Pris17.498

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
Køb før det er for sent

SPOTpris!

Eventyret starter i Dubai, hvor der venter dage med verdensrekorder på stribe. Oplev på tætteste hold, hvordan metropolen har forandret sig fra ren ørken til storby med shopping og arkitektur i verdensklasse.

Rejsen forsætter i Afrika med bådsafari i Lake Naivasha og vandring på Crescent Island blandt gazeller, zebraer og giraffer. Der sluttes af med manér i verdens nok bedste safariområde, Masai Mara, hvor I forhåbentligt møder elefanter, bøfler, antiloper, gazeller og løver i massevis.

En unik oplevelse med to vidt forskellige og meget fascinerende rejsemål i én rejse.

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse fra København til Nairobi via Dubai med Emirates tur/retur.
 • Alle måltider og drikkevarer på flyet.
 • Alle kendte skatter og afgifter.
 • 4 overnatninger i Dubai på Holiday Inn Dubai Al Barsha med morgenmad.
 • Oplevelsestur i Dubai.
 • Entre til verdens højeste bygning Burj Khalifa – 124. etage.
 • En overnatning i Nairobi med morgenmad.
 • 4 safariovernatninger med helpension.
 • Al safarikørsel med engelsktalende chauffør.
 • Garanti for vinduesplads i safaribilen.
 • Alle entreer til safariparker og reservater.
 • Alle transfer mellem lufthavne og hoteller.
 • Nævnte hoteller/lodges/camps eller tilsvarende.
 • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Afrejse fra København – 11 dage/9 nætter
13. november 2019 – SPOTpris 17.498 kr.

Betaling

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Drikkevarer.
 • Eventuelle vaccinationer.
 • Drikkepenge (ca. 50 kr. pr. safaridag).
 • Visum til Kenya USD 50.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 399 kr.
 • Årsrejseforsikring – 709 kr.
 • Eneværelsestillæg – 5.298 kr.
 • Besøg i masailandsby i Kenya ca. UDS 20.
 • Mulighed for ballonsafari i Masai Mara - 3.000 kr.


 

Rejsens program

Dag 1 – Fra Danmark til metropolen Dubai
I dag sætter vi kursen direkte fra København til metropolen Dubai. Her venter en af verdens mest unikke storbyer på os, der i løbet af de sidste 60 år har forvandlet sig fra ørken til en af verdens mest unikke storbyoplevelser.

Vi flyver med Emirates og verdens største passagerfly, A380. Vi lander i Dubai International Airport sidst på aftenen og kører direkte til vores hotel, der ligger centralt i den fantastiske storby.  

Dag 2 – Oplev metropolen Dubai
Vi starter dagen med en skøn morgenmad, inden vi tager på opdagelse i storbyen. I dag ser vi nemlig både nærmere på det gamle og nye Dubai. 

Først kører vi i en tur i den gamle del af Dubai, hvor vi bl.a. gør et stop ved Jumeirah-moskeen, der er meget smuk. Moskeen ligger tæt på en af de mest berømte strande, Jumeirah Beach. Det er også ved denne strand, det berømte – og verdens eneste syv-stjernede hotel – Burj al Arab/Sejlet ligger. Vi gør et kort fotostop, inden vi fortsætter i den gamle bydel, hvor vi besøger Dubais Nationalmuseum. Her følger vi på spændende vis, hvordan Dubai har forandret sig fra ørken til metropol. Vi krydser også det lille stræde med en taxabåd og ankommer til det berømte markedsområde, hvor de sælger alt fra grøntsager og krydderier til guld i kilovis. 
Efter besøget fortsætter turen til Dubai Mall, der både er kendt som verdens største shoppingscenter og ikke mindst verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Den høje bygning rejser sig med sine ikke mindre end 828 meter – og vi nyder udsigten fra 124. etage (555 meter over byen). En unik udsigt over højhuse og ørken. 
Til slut kører vi tilbage til hotellet. Du kan dog også vælge at blive – og det er en anbefaling værdig – for om aftenen danser det store springvand foran Burj Khalifa til skøn musik. Frokost er ikke inkluderet.

Dag 3-4 – Afslapning eller flere oplevelser i Dubai
De næste dage er på egen hånd, men din rundrejseleder har naturligvis masser af forslag til, hvad du kan lave. 
Nyd fx en af de mange dejlige strande, tag metroen eller en taxa rundt i byen eller en tur i ørkenen. Rejser du med børn, vil de elske både Legoland eller det berømte vandland ved Hotel Atlantis – for i Dubai er et vandland ikke bare et vandland, det er en oplevelse for livet! 

Du kan også shoppe løs i de mange malls og endda stå på ski midt i et af dem. Vil du ikke indenfor, kan du se skibanen udefra – det er også en sjov oplevelse.

Der er meget at lave i Dubai – og vi lover, at de næste dage bliver oplevelsesrige eller afslappende, alt efter hvad du ønsker.

Dag 5 – Til Kenyas hovedstad, Nairobi  
Vi lægger ørkensandet og metropolen bag os og flyver fra Dubai videre mod Kenya. Vores destination er hovedstaden Nairobi, hvor vi lander om eftermiddagen.

Det er en kort tur på under fem timer, men de fem timer gør en verden til forskel. Nairobi er nemlig en af Afrikas mest aktive byer – og der er altid mange mennesker og en form for kaos i byen. Man mærker let at Afrika lever på en anden måde. Efter en kort køretur ankommer vi til det meget berømte hotel, der også er Nairobis ældste, The Norfolk. Hvis vægge kunne tale, fortalte de historier om både konger, dronninger, skuespillere og forfattere, der har boet netop her.

Dag 6 – Dyreliv, bådsafari på Lake Naivasha og Mit Afrika  
Fra Nairobi sætter vi kurs mod gravsænkningen The Great Rift Valley – her starter den afrikanske del af vores eventyr. Vi kører mod en af Kenyas mest berømte søer, Lake Naivasha. På vejen nyder vi de formidable udsigter, inden vi ankommer til vores lodge, som ligger på søbredden og er bygget i kolonistil. Her nyder vi en god frokost, inden vi tager på en sejltur på søen, hvis vejret tillader det. Oplev et imponerende fugleliv og de lokale fiskere, der fra små træbåde nyder godt af søens fiskerigdom. Kom tæt på de mange flodheste, der holder et vågent øje med vores båd. Er vi heldige, kan vi også se giraffer og bøfler langs bredden. Efter cirka en time ankommer vi til en lille ø, Crescent Island. Her vandrer vi et par timer og kommer tæt på flere afrikanske dyr bl.a. giraffer, zebraer og antiloper. Det var også her mange filmoptagelser til ”Mit Afrika” blev til. Vi sejler retur til lodgen, hvor vi overnatter på Lake Naivasha Country Club.

Dag 7 – Safari i Masai Mara
Så er der safari! Fra Lake Naivasha sætter vi kursen mod The Great Rift Valley og igen videre til Masai Maras sletter. Turen giver et godt indtryk af Kenyas afvekslende landskaber med små byer, flad savanne, bakker og små bjerge til savannen og de store dyreflokke nær grænsen til Tanzania. Reservatet udgør den nordlige del af den lige så kendte Serengeti-slette. Det er fantastisk hele året, og du oplever ofte store flokke af elefanter, bøfler, antiloper og gazeller. Kig godt efter løver, geparder, sjakaler, hyæner og leoparder. 

Vi tjekker ind i vores luksuscamp Ashnil Mara Camp, der ligger ned til den berømte Mara-flod og består af store, flotte telte med eget bad og toilet. Allerede samme eftermiddag tager vi på gamedrive i området, hvor vi får en god smagsprøve på, hvad der venter os de næste dage – og måske ser vi allerede de første løver. 

Den første nat på savannen bliver altid en helt utrolig oplevelse, da vi sover i telt og kan høre alle savannens lyde. Det ene øjeblik grynter en flodhest, mens en hyæne hyler i natten det næste øjeblik. Det er en oplevelse for livet!

Dag 8-9 – Big Five i Masai Mara
De næste dage er afsat til safari med enten to gange safari eller én meget lang tur, hvor kørslen afhænger af dyrenes bevægelser, som af gode grunde kun kendes på selve dagen. Måltider på den dejlige lodge og eventuelt medbragt frokostpakke på safari. Vi planlægger ikke for meget, for dagen og dyrene afgør, hvor vi ender, men vi lover masser af imponerende og uforglemmelige oplevelser!

Dag 10 – På gensyn til savannen
Vi vågner til lydene fra savannen, men desværre lakker vores eventyr mod enden. Vi kører en sidste tur, siger farvel eller på gensyn og starter turen mod Nairobi. Turen tager ca. 6 timer og tillader trafikken det, gør vi et stop ved Karen Blixens Farm (ikke inkluderet). Herfra fortsætter vi til lufthavnen, hvor vi nyder vores aftensmad, inden vi flyver hjem til Danmark.

Dag 11 – Ankomst Danmark
I dag ankommer vi igen til Danmark med bagagen fuld af spændende oplevelser.Flyinformation
Flytider København 13/11:
Afrejse fra København til Dubai den 13/11 kl. 15.35
Ankomst til Dubai den 13/11 kl. 23.55.
Afrejse fra Nairobi den 22/11 kl. 22.45
Ankomst til København den 23/11 kl. 13.15

Flyskifte i Dubai på hjemrejsen.
Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Betaling
Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Bravo Tours senest 70 dage før afrejse.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person. 

Rejsen inkluderer:
Flyrejse fra København til Nairobi via Dubai med Emirates tur/retur.
Alle måltider og drikkevarer på flyet. 
Alle kendte skatter og afgifter. 
4 overnatninger i Dubai på Holiday Inn Dubai Al Barsha med morgenmad. 
Oplevelsestur i Dubai. 
Entre til verdens højeste bygning Burj Khalifa – 124. etage. 
En overnatning i Nairobi med morgenmad. 
4 safariovernatninger med helpension. 
Al safarikørsel med engelsktalende chauffør. 
Garanti for vinduesplads i safaribilen. 
Alle entreer til safariparker og reservater. 
Alle transfer mellem lufthavne og hoteller. 
Nævnte hoteller/lodges/camps eller tilsvarende. 
Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse.

Ikke inkluderet i prisen:
Drikkevarer.
Eventuelle vaccinationer. 
Drikkepenge (ca. 50 kr. pr. safaridag).
Visum til Kenya USD 50.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring – 399 kr.
Årsrejseforsikring – 709 kr.
Eneværelsestillæg – 5.298 kr.
Besøg i masailandsby i Kenya ca. UDS 20.
Mulighed for ballonsafari i Masai Mara - 3.000 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Bravo Tours A/S

Bethaniagade 40, 7400 Herning


Sidste chance: 03. september 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst