Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Treviso i Italien med Michelin-middag

Tag til Treviso i Italien og oplev den ægte italienske charme. Rejsen inkluderer 4-retters middag på Michelin-restaurant, 3-4 overnatninger på det 4* Villa Pace Park Hotel Bolognese, direkte fly fra København og Billund, billeje, og morgenmad hver dag.

ITALIEN - 3-4 nt., 4-retters Michelin-middag, billeje m.m. Afrejse fra BLL eller CPH sep. til nov.

Pris3.295

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

SPOTpris!

”Lille Venedig”, som Treviso også bliver kaldt, på grund af de mange kanaler ligger i den nordøstlige del af Italien. Selve byen Treviso, hvor I skal bo, er også administrativt centrum for provinsen Treviso. I denne historisk velhavende del af Italien finder I smuk natur, en rig kulturhistorie, og byer som Padova, Verona og selvfølgelig Venedig.   

I rejsen er der inkluderet en 4-retters middag på restaurant Undicesimo Vineria, som er blevet tildelt en Michelin-stjerne. Køkkenet tager udgangspunkt klassiske venetianske retter.    


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund til Bergamo og København til Venedig t/r
 • 3 eller 4 overnatninger i Classic dobbeltværelse på 4* Villa Pace Park Hotel Bolognese.
 • En 4-retters Michelin-middag pr. person
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage – Opel Corsa eller lignende - inklusiv fri km og forsikringer.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på at der skal betales city tax på 1,8 € pr. person / dag. Dette betales kontakt direkte til hotellet.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Ekstra bagage (betales ved online check-in): 20 kg – ca. 600 kr. pr. styk t/r

Ønsker man badehåndklæder til swimmingpoolen koster dette 3 € pr. håndklæde.

 


Hotel 
Villa Pace Park Hotel Bolognese ligger i en historisk Venetiansk villa fra 1800-tallet - midt i et velhavende parkområde lige udenfor Treviso og 20 minutters kørsel fra Venedig. Et perfekt udgangspunkt for en ferie i Treviso og Veneto regionen.
Hotellet, som det er i dag, blev til i 1996 da Luciano Semenzato besluttede sig for at investere i bygningen. Dengang fra hotellet meget anderledes, men havde allerede en stærk identitet og popularitet blandt folket i Treviso. Dette var især på grund af restauranten ”Bolognese”, der siden 1956 har været et eftertragtet sted at holde brylupper og ceremonier.
Da Semenzato-familien tog chancen og købte bygningen tog det indtil 2004 med en omfattende renovering af den gamle venetianske villa, før det igen stod åbent til at modtage nye glade gæster. I dag har hotellet 95 værelser og mulighed for at have op til 400 mennesker til kongresser.
Hotellet har en swimmingpool med vandmassage. Swimmingpoolen er byggest delvist indendørs og udendørs. Så i de kolde måneder er mulighed for at benytte swimmingpoolen og for at få vandmassage. Dog skal tilføjes, at det kun den indendørs og mindre del af poolen, som kan bruges i de kolde måneder. Hotellet har også sauna og tyrkisk bad.
Villa Pace Park Bolognese er omgivet af en have på 10.000 m². Denne smukke have med århundrede gamle træer, og om sommeren bliver dette nærmest en udendørs stue for hotellets gæster.
Hotellet er stadig ejet af Semenzato-familien, og Luciano’s to sønner driver hotellet med et mål om at øge bevidstheden om Treviso i Italien såvel som udlandet.
Classic dobbeltværelserne er på 28 m2, og ligger den originale historiske del af villaen. Disse værelser har Wi-Fi, LCD TV med internationale kanaler, klimaanlæg, minibar og eget badeværelse.
Restauranten på stedet er åben for offentligheden og har en udendørs veranda. Her finder du dejlig mad inspireret af lokale traditioner. Typisk bliver der serveret egnsretter fra Treviso, såsom Radicchio tevigiano, men også mange fiskeretter grundet den gode beliggenhed i forhold til Adriaterhavet. Vinkortet er domineret af de mange gode vine fra Veneto regionen, men du finder også gode vine fra Sicilien og Toscana.
Med sin gode beliggenhed kommer nemt ud på udflugter i området, grundet hotellets beliggenhed ud til landvejen. Så det er nemt at udforske både nærområdet og hele Veneto regionen. Der er gratis parkering på hotellet.

Området
Beliggende i den nordøstlige del af Italien strækker Veneto regionen sig fra Dolomitterne til Adriaterhavet. Området er prydet med flotte bakkedrag, floder, kanaler og ikke mindst et af Europas største naturområder, Po Delta.
Den mest kendte by i regionen er selvfølgelig Venedig, besøgt af millioner af turister hvert år. Men en ferie i Veneto regionen byder på mange flere og utrolig mangfoldige oplevelser.
Alene regionens natur byder på en utrolig diversitet. Dolomitterne, den østlige bred af Gardasøen, de lange sandstrande ved byerne Jesolo, Bibione, Cavallino og Caorle er blot et udkast af de fantastiske områder, som regionen har at byde på. Blandt denne spektakulære natur finder man også en rig kulturarv, der gør Veneto til en fascinerende feriedestination.
I området findes de store must-see byer, såsom Venedig, Treviso, Padova og Vicenza. Regionen tilbyder også mindre, men samtidig utrolig smukke landsbyer, såsom Arquà Petrarca, Monselice, Asolo og Bassano del Grappa. Med andre ord er der altså et hav af muligheder for at opleve områdets historie.


Treviso
I den smukke by Treviso mødes floderne Sile og Botteniga, og er med til at skabe en helt speciel stemning i byen, der er omgivet af vand, og har kanaler på kryds og tværs. I denne historisk velhavende del af Italien finder du smuk natur, en rig kulturhistorie. Derudover er du tæt på byer som Padova, Verona og selvfølgelig Venedig.
Treviso ligger 40 km nord for Venedig og ca. 60 km nord-øst for Padova. I dag er byen og området omkring Treviso et rigt område. Det skyldes især indbyggernes arbejdsomhed - siger de selv - og den ihærdighed førte i 1970´erne og 1980´erne til det såkaldte "Mirakel i Nordøst-Italien", hvor kom et stort økonomisk boom til de mange små familiedrevne virksomheder i området. Treviso bliver også kaldt for ”Lille Venedig”, på grund af de mange kanalerne der går igennem byen. 
I Treviso er de største attraktioner hovedpladsen Piazza dei Signori i det historiske centrum, domkirkepladsen Piazza del Duomo, katedralen San Nicolò i udkanten af bymidten, byporten Porta San Tommaso, broerne Ponte Dante og Ponte Frà Giocondo og byporten Porta Santi Quarata, der peger i retning mod Padova.

Vin, vin og atter vin!

I området omkring Treviso og generelt i Veneto regionen har man et væld af muligheder når det kommer til at smage gode vine.
Området er et kæmpe mekka for vinelskere og man skal ikke køre langt for at få en kæmpe smagsoplevelse. De mest kendte vine er den kraftige Amarone og Valpolicella, men også de lettere Bardolino vine er værd at smage på. 
Hvis ferien tager jer forbi Verona, er det også oplagt at smage på Soave, som er en dejlig tør italiensk hvidvin.
Er man til vin med bobler kan nemt findes i området omkring Treviso, men kan det også varmt anbefales at tage til byen Valdobbiadene. Begge byer er specielt kendt for sin mousserende vin, Prosecco. Især Valdobbiadene er især kendt for at producere det bedste prosecco i Italien.
Generelt er Veneto regionen Italiens svar på det franske champagne-område er.
Er der interesse i at smage på nogle traditionelle, norditalienske retter, giver Veneto i den grad anledning til gode smagsoplevelser. Køkkenet kan nemt variere fra én provins til en anden. Dog har hele Veneto regionen nogle fællestræk hvad ingredienser angår; ris, grøntsager og specielt polenta. Polenta er en grød basseret på majs.
Den er i høj grad elsket af de indfødte og serveres som oftest sammen med kød, fisk eller ost. En anden specialitet i området er den såkaldte ”la soapa calda”. Det er en varm suppe lavet på både due og kylling. Udover at være kendt for Prosecco vinene er Treviso også byen, hvor den legendariske italienske dessert Tiramisu kommer fra.

 

 

 

 


 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.


Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Vindrose Rejser.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar. 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund til Bergamo og København til Venedig t/r
 • 3 eller 4 overnatninger i Classic dobbeltværelse på 4* Villa Pace Park Hotel Bolognese.
 • En 4-retters Michelin-middag pr. person
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage – Opel Corsa eller lignende - inklusiv fri km og forsikringer.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Vi gør opmærksom på at der skal betales city tax på 1,8 € pr. person / dag. Dette betales kontakt direkte til hotellet.

Tilkøb (Bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

 • Ekstra bagage (betales ved online check-in) 20 kg - ca. 600 kr. pr. stk. t/r
 • Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.

Ønsker man badehåndklæder til swimmingpoolen koster dette 3 € pr. håndklæde.

 

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 Kbh V


Sidste chance: 22. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst