Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev skønne Madeira

Madeira byder på naturskønne vandrestier, kuperet natur, farverig blomsterpragt og et dejligt klima. Oplev øen med denne rejse, der inkluderer 7 overnatninger på 4* hotel med morgenmad, fly og en heldagsudflugt med guide. Afrejse CPH fra nov.-feb.

MADEIRA - 7 nætter på 4* hotel med morgenmad inkl. heldagsudflugt med guide. Fly CPH fra nov.-feb.

Pris3.690

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
8 solgte

SPOTpris!

Madeira er ”in” som aldrig før! Øen er blevet støvet godt og grundigt af. Fra at være kendt som ”mormor-øen” for det grå guld, er det et faktum, at Madeira de seneste år har oplevet en stigende tilstrømning af yngre gæster, der ønsker at gå på opdagelse i den grønne øs fantastiske natur.

Og Madeira er et rent postkortmotiv med naturskønne vandrestier, kuperet natur, farverig blomsterpragt og et klima, som vi misunder dem lidt. Øen er indbegrebet af fred og idyl. Alligevel er det også et glimrende sted til en mere aktiv ferie. Og uanset – så forgyldes man med noget af det smukkeste natur i verden.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Madeira t/r (med Norwegian)
 • 10 kg håndbagage
 • 7 overnatninger på 4* Quinta de Estreito
 • Heldagsudflugt med engelsktalende guide*
 • Morgenbuffet på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Afrejse d. 05/11 - 12/11: SPOTpris 4.690 kr.
Afrejse d. 12/11 - 19/11: SPOTpris 4.490 kr.
Afrejse d. 19/11 - 26/11: SPOTpris 3.990 kr.
Afrejse d. 26/11 - 03/12: SPOTpris 3.890 kr.
Afrejse d. 03/12 - 10/12: SPOTpris 3.790 kr.
Afrejse d. 10/12 - 17/12: SPOTpris 3.690 kr.
Afrejse d. 07/01 - 14/01: SPOTpris 3.890 kr.
Afrejse d. 14/01 - 21/01: SPOTpris 3.890 kr.
Afrejse d. 28/01 - 04/02: SPOTpris 4.090 kr.
Afrejse d. 18/02 - 25/02: SPOTpris 4.290 kr.

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat. Betales direkte på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Transfer - 290 kr. t/r pr. person
 • Udflugt: Camara De Lobos – tilkøb 275 kr.*
 • Bagage 20 kg – 490 kr.
 • Eneværelsestillæg 910 kr. pr. uge
 • Værelse med havudsigt - tillæg 300 kr. pr. værelse pr. uge.

* Ved udflugter skal der lokalt betales en afgift på 5 euro pr. pers. til chaufføren


Madeira
I Madeiras grønne bjerge findes der flere hundrede kilometer med vandingskanaler, såkaldte lavadaer. Du kan vandre langs dem gennem fortryllende vegetation, forbi små vandfald og på bjergskråninger med udsigt over dalenes byer. Fra Eira do Serrado ovenfor den berømte Nonnernes Dal eller de naturlige havvandspools i Porto Moniz er blot et par enestående forslag.

Hovedstaden Funchal udmærker sig ved sin unikke beliggenhed på en skråning direkte ved Atlanterhavet. Det er en levende og mangfoldig havneby, hvor Cristiano Ronaldo-museet er en af de nyeste seværdigheder. Du kan nyde den gamle markedshals dufte og tage svævebanen op til bjergbyen Monte med sin paladshave. I Blandy's Wine Lodge kan du købe langtidslagret Madeiravin. Ved havnen og langs strandpromenaden ligger der et utal af restauranter med alt fra skaldyr til traditionelle grillspyd på menuen. Vidste du, at særligt i Funchal kan livsnydere blive forkælet med moderne cocktailbarer og elegante restauranter.

Og når I nu alligevel er der – gå ikke glip af Madeiras lokale gastronomi og vin. Det er overraskende godt. Madeiras gastronomi er nært beslægtet med Middelhavskøkkenet, men med et eksostisk anstrøg. Madeiras placering i Atlanterhavet gør, at mange af de kulinariske oplevelser på øen forbundet med fisk og alt godt fra havet. ”Mista de peixes” og ”Mista de mariscos” er henholdsvis et fad med forskellige lækre fisk eller skaldyrs-retter. Udsøgte tun-bøffer marineret med hvidvin, løg, laurbær, hvidløg, oregano, og stegt i olivenolie med stegte majs til er en anden lækker Madeira-ret. Er du mere til oksekød er espetada en oplagt mulighed. Den består af rødt oksekød grillet på spyd med laurbærblade. Dette hele skylles ned med en ægte Madeiravin. der evt. er forsmagt på en af de mange vingårde på øen.

Madeira er et besøg værd året rundt


Udflugt: Heldagsudflugt til Porto Moniz (inkluderet i prisen)
Fantastisk heldagsudflugt til Nord og Vest Madeira. Dyk ned i øens spektakulære landskaber på en udforskende og udfordrende tur. Ledsaget af jeres guide går det gennem sceneri med enestående naturskønhed og uforglemmelige sights som Paul da Serra og Porto do Moniz. Gå dybt ind i den mystiske skov på en guidet vandretur, få et indblik i portugisisk kultur og, hvis vejret tillader det, sænk tæerne i den silkebløde sand på den sorte sandstrand i Seixal. En dag i naturens tegn, hvor I kommer væk og oplever udsigter, som man ikke selv finder. Afgang fra hotellet mellem 08.30 og 09.00. I er tilbage omkring kl. 16.30 – 17.00. Varighed ca. 8 timer. Turen er i 4x4 med plads til 2-8 personer. Chaufføren er jeres guide og turen er på engelsk. Der er frokoststop undervejs (ekskl.).

Vær opmærksom på, at der lokalt skal betales en afgift på 5 euro pr. pers. til chaufføren. 

Udflugt: Camara De Lobos – tilkøb 275 kr.
Jeres hotel ligger i flotte naturomgivelser – og på en halvdagstur kan I opleve nogle ret unikke naturoplevelser. Har I lejet bil er der mulighed for at tage på denne tur på egen hånd. Besøg Boca dos Namorados udsigtspunkt, betragt det uforglemmelige landskab ved Jardim de Serra, hør den interessante historie i Nonnernes dal og overvind din højdeskræk på glasbalkonen ved Cabo Girao. Afgang mandage og onsdage mellem kl. 08.30 og 09.00. Varighed ca. 4 timer. Chaufføren er jeres guide, og turen er på engelsk. Alle seværdigheder max 25 km fra jeres hotel i et bjergrigt område.

Vær opmærksom på, at der lokalt skal betales en afgift på 5 euro pr. pers. til chaufføren.


Hotellet - 4* Quinta do Estreito Vitage HouseHotel Quinta do Estraito er et unikt Madeirahotel, som ligger i hjertet af de maleriske bakker 10 km udenfor Funchal. Her i 400 m højde i et lækkert og indbydende naturområde er der masser af ro for sjælen på den gamle ombyggede vingård. Der er 5 minutters gang til lokal busstoppested for busser til Funchal. Quinta do Estreito er elegant dekoreret og smagfuldt udstyret i varme farver med udsøgt smag og stor sans for detaljer. Hotellet er en del af kæden ”Charming hotel”. Hovedbygningen er nyrestaureret. Haveanlægget er stort med dejlig poolområde som på kolde dage kan overdækkes (kan være lukket i nogle vinterperioder).

Der er flere gode muligheder for at fylde maven. Restaurant Bacchus er hovedrestauranten med et kreativt menukort. Vinterhaven er lys og luftig og åben til aftensmaden. Restaurant Adega da Quinta serverer primært Maderiske retter – og lige i nærheden ligger den originale vinkælder med bl.a. Madeiravin. Tilbage er Cypress-baren ved poolen (åben når poolen er åben) og Vintage baren, som ligger øverst oppe i det gamle herregårdshus. Er man til wellness er der fri afbenyttelse af Vimala Chandra Spa (jacuzzi, sauna og tyrkisk bad etc) på søsterhotellet Quina das Vistas Palace garden i Funchal. I haven findes også en olivenlund, en fransk have, tropiske planter og økologisk landbrug. I øvrigt et godt udgangspunkt for vandreture i området og til den lokale landsby Camara de Lobos. Golfspillere får 30% rabat på Palheiro Golf Course and Santo da Serra Golf Course.

Hotellet har hyggelige værelser på ca. 17-18m2. De er indrettet i lyse farver og med en stor vinduesfacade. Her er tv, telefon, safebox, aircondition. På badeværelset er der hårføn og regnvandsbruser. Alle 46 værelser har stor balkon med 2 stole og et lille bord – og ikke mindst en fantastisk udsigt. Opholdet er med dejlig morgenbuffet. Gratis parkering.


Klima
Hvordan er vejret på Madeira? Et af de ofte stillede spørgsmål. Klimaet på Madeira er subtropisk kystklima. Her er aldrig for koldt, aldrig for varmt og med gennemsnitlige 18-24 grader året rundt, er temperaturen behagelig. Omkring hovedstaden Funchal er det mest solrige hjørne af øen. Temperaturer på Madeira kan skifte så meget, at der kan sne på toppen af bjergene, mens solen skinner i Funchal.

Transfer
Der er knap 30 km fra lufthavnen til hotellet og turen tager ca. 30 min. En transfer koster 290 kr. t/r pr. person. En taxi koster ca. 30 euro pr vej.

Billeje
Madeira er en fantastisk smuk ø og velegnet til at komme rundt på i lejebil.
Priserne for billeje varierer, men niveauet er forholdsvis billigt. Den mindste bil – Fiat Panda – koster knap 1.500 kr. for en uge inkl. forsikringer.
Her får i bilen i lufthavnen ved ankomst og afleverer samme sted ved afrejse.
Se mere http://www.funchalcarhire.net  

Flytider - direkte
Fra København kl. 06.00 – Ankomst Madeira kl. 09.50
Fra Madeira kl. 10.40 – Ankomst København kl. 16.20

Der er 1 times tidsforskel på Danmark og Madeira.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Øster Lindet på telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato og oplysninger om eventuelle tilkøb.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Madeira t/r (med Norwegian)
 • 10 kg håndbagage
 • 7 overnatninger på 4* Quinta de Estreito
 • Heldagsudflugt med engelsktalende guide*
 • Morgenbuffet på hotellet.


Bemærk, at der skal betales lokal turistskat. Betales direkte på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • Transfer - 290 kr. t/r pr. person
 • Udflugt: Camara De Lobos – tilkøb 275 kr.*
 • Bagage 20 kg – 490 kr.
 • Eneværelsestillæg 910 kr. pr. uge
 • Værelse med havudsigt - tillæg 300 kr. pr. værelse pr. uge.

* Obs: Ved udflugter skal der lokalt betales en afgift på 5 euro pr. pers. til chaufføren

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Øster Lindet for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Øster Lindets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 13. august 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst