Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Rundrejse på Balkan med dansk rejseleder

Tag med på en 12 dages rundrejse, og oplev bl.a. UNESCO-seværdighederne Dubrovnik, Studenica-klosteret og Kotor-bugten i selskab med den dygtige, danske rejseleder fra Over Alle Bjerge. Afrejse fra København d. 1. september 2019.

BALKAN - 7 lande og 6 hovedstæder på 12 dage med dansk rejseleder. Afrejse fra CPH d. 1. september.

Pris 13.995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
2 solgte

SPOTpris!

Tag med Over Alle Bjerge på en fantastisk rejse Balkan rundt - en forrygende, flot og fascinerende oplevelse gennem tid og sted. I kommer tæt på kulturen, historien, nationalparker og bådture i det kludetæppe af små særprægede nationer, vi engang kaldte Jugoslavien. Glæd jer også til at dykke ned i den gamle tid omkring osmannerne, koldkrigstiden og socialismen for til sidst at møde folk i nutiden, som kan fortælle stolte historier om deres gamle land og traditioner.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Beograd med Swiss Air
 • Fly hjem fra Sarajevo - København med Austrian Airlines
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 12-dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor)
 • 5 UNESCO-steder (Byerne Dubrovnik, Ohrid og Mostar samt Studenica-klostret og Kotor-bugten)
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • Overnatninger på 4-stjernede hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Dansk rejseleder, Mads Nielsen, er med på hele rejsen
 • Lokalguide i de enkelte lande.

Afrejse fra København d. 01. - 12. september 2019
Dobbeltværelse: SPOTpris 13.995 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Eneværelse: SPOTpris 15.995 kr. pr. person.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr.

Flytider fra København d. 01. september 2019 (flyvninger med Swiss Air/Austrian Airlines):
Afrejse fra København d. 01. september kl. 09.35 - Ankomst til Zürich d. 01. september kl. 11.30
Afrejse fra Zürich d. 01. september kl. 12.25 - Ankomst til Beograd d. 01. september kl. 14.05

Afrejse fra Sarajevo d. 12. september kl. 15.05 - Ankomst til Wien d. 12. september kl. 16.25
Afrejse fra Wien d. 12. september kl. 17.35 - Ankomst til Købehavn d. 12. september kl. 19.20

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Highlights:

 • 7 lande og 6 hovedstæder på 12 dage
 • 5 UNESCO-steder (Byerne Dubrovnik, Ohrid, Mostar samt Studenica klostret og Kotor bugten
 • Sammenlagt 1550 km forrygende roadtrip med gennemsnitlig 2,5 timers kørsel dagligt
 • Daglige udflugter med besøg på alle de spændende steder
 • 4-stjernede hoteller og i Ohrid ved den smukke sø
 • Dansk rejseleder Mads Nielsen med som guide hele vejen
 • Lokale guider i de enkelte lande
 • Korte flyvninger
 • Og selvfølgelig alt hvad der skal være med på en rejse herunder entrébilletter...

Program

Dag 1. Starten på et Balkan-eventyr.
Her starter vores store rundrejse i regionen med ankomsten til Serbiens hovedstad Beograd, hvor vi kører til hotellet. Beograd har i dag godt 1 million indbyggere og var det tidligere Jugoslaviens hovedstad fra 1918 til 2003. Endnu tidligere var det Serbiens hovedstad i 600 år og med en historie på 7000 år er det en af Europas ældste byer. Beograd betyder den skønne hvide by, og den ligger smukt ved bredderne af floderne Sava og Donau, der løber sammen under Kalemegdan fortet midt i byen.

Dag 2. Beograd – den gamle hovedstad i Jugoslavien.
Dagen er afsat til at udforske denne spændende by på en heldagstur. Beograd har i næsten 1000 år været et magtcentrum på Balkan, og det har affødt store bygningsværker, vi kan nyde den dag i dag. Vi skal se det gamle bycentrum, Republik pladsen, Saint Sava Katedralen, og vi skal gå en tur ved Beograds fort med en imponerende udsigt over byen. Herfra kan man bl.a. se floderne Sava og Donau. Her i Jugoslaviens gamle hovedstad ligger også landsfaderen Tito til hvile, og vi ser hans mausoleum.  

Dag 3. Til Europas yngste land.
Efter morgenmaden kører vi fra hovedstaden og ud på landet. I det sydvestlige Serbien skal vi se det gamle Studenica kloster fra 1190, som er en af de største og rigeste Serbisk-ortodokse klostre. Indenfor klostrets befæstede mure ligger to kirker, som begge blev bygget i hvidt marmor. Historien og skønheden har givet det en plads på UNESCOS liste over fredet kulturarv. Senere kører vi mod Kosovo og landets hovedstad Pristina, hvor vi overnatter. Landet udgør bare ¼ del af Danmarks areal og huser ca. 2 millioner indbyggere.

Dag 4. Langs solsortesletten mod Nordmakedonien.
Vi ser nærmere på Kosovos hovedstad med det pulserende bycentrum med gågader. Her finder vi bl.a. Skanderbeg pladsen med en statue, der hylder den albanske folkehelt. Kosovo består hovedsageligt af etniske albanere, hvorfor deres kultur er udbredt. Vi ser ”New Born monumentet”, der hylder det faktum, at Kosovo blev erklæret uafhængigt af Serbien i 2008 og dermed er den yngste stat på Balkan (og Europa). Vi ser det arkitektonisk specielle bibliotek, som deler meninger fra genialt til grimt. Historiens vingesus mærkes, når vi kører ud af Pristina mod Syd, og vi kan se Solsortesletten langs vejen. Stedet hvor et af Europas skelsættende slag fandt sted i 1389. Her forsøgte den serbiske prins Lazar at forsvare Europa mod en fremstormende osmannisk hær.

Eftermiddagen tilbringer vi i Skopje, som er hovedstaden i Nordmakedonien. Her vil vi se de mest berømte steder herunder den gamle bydel, stenbroen og Moder Theresas hus. Sidst på eftermiddagen kører vi til den smukke by Ohrid, hvor vi skal bo på hotel ved Ohrid søen i de næste 3 nætter.

Dag 5. Balkans Jerusalem.
Vi er kommet til et af Nordmakedoniens smukkeste områder, og I dag skal vi ud og se den gamle by ved den billedskønne sø Ohrid. Søen ligger smukt omgivet af bjergkæderne Mokra og Jablanica på albansk side og Galicica på makedonsk side. Søen er en af verdens ældste og har et unikt økosystem med mere end 200 endemiske arter. Vi skal gå i de gamle smalle gader og se på lave huse og byens 365 kirker. En for hver dag, hvilket gav byen tilnavnet Balkans Jerusalem. Der er en utrolig charmerende by med mange motiver et postkort værdigt. Vi skal også på en lille sejltur med båd på Ohrid søen for at se byen fra søsiden. Der vil også være tid til at udforske byen på egen hånd om eftermiddagen.

Dag 6. Afslapning ved Ohrid-søen.
Vi er nået halvvejs på rundrejsen og har derfor afsat en hel dag på egen hånd til at komme ned i tempo. Man kan læse en god bog ved søens bred, gå en tur i de gamle gader eller bade i det behagelige klare vand. Måske også tid for at smage på Balkans gode vin, mens man ser solens bløde stråler ramme byens tage og kirkespir.

Dag 7. Ohrid til Tirana
Vi forlader smukke Ohrid og kører mod Albaniens hovedstad Tirana. Her vil vi tage på en byrundtur og se de største seværdigheder. Vi ser den imponerende boulevard, Moder Theresa pladsen, National galleriet og ”Bunk Art”, som er et gigantisk hemmeligt bunker net bygget under det socialistiske regime. Vi ser ”førerbunkeren” og Enver Hoxhas private gemakker samt mange andre funktionsrum og gange under jorden. Under det kommunistiske styre blev der i alt bygget 173.000 bunkere spredt rundt i landskabet, noget vi kan se, når vi kører rundt i Albanien den dag i dag.

Dag 8. Illyriens gamle hovedstad
Vores rejse tager os videre til Shkodra, der ligger i det Nordlige Albanien. Det er både navnet på Balkans største sø og en gammel by af samme navn. Shkodra er en af Europas ældste byer og var hovedstad for det sagnomspundne Illyrien, inden den blev erobret af romerne i 168 fvt. Vi ser det gamle bycentrum, Ebu Bekr moskeen og Rozafa borgen, der ligger højt over byen. Stedet var for 2000 år tilbage en Illyrisk højborg og har senere været skueplads for flere afgørende slag bl.a. den osmanniske belejring af Shkrodra i 1478. Om eftermiddagen forlader vi Albanien til fordel for Montenegro, hvor vi kører til hovedstaden Podgorica. Det er Montenegros største by og i den Jugoslaviske æra var den kendt som Titograd.

Dag 9. Adriaterhavets betagende kyster
Efter at have begivet os rundt i Balkans indland så kommer vi nu ud til de smukke kyster og bugter. Vi kører til Budva, som er en smuk lille by, der ligger på en halvø i Adriaterhavet. Her bruger vi formiddagen til at gå rundt i de gamle gader. Med en historie på 2500 år er det et af de ældst beboede områder på Adriaterhavskysten. Vi kører videre langs kysten til et af områdets mest berømte steder Kotor bugten. Byen ligger ved Europas sydligste fjord og er kommet på UNESCOS fine liste pga. den smukke beliggenhed med også den utroligt charmerende gamle by. Vi går en tur i den gamle by og ser bymure, kirker og det gamle klokketårn. Vi overnatter i Trebinje.

Dag 10. Dubrovnik
Dubrovnik har en lang og glorværdig historie som en af Adriaterhavets vigtigste byer. Efter korstogene kom Dubrovnik under Venedigs domæne og blev rig på maritim handel. Siden blev det en del af Østrig Ungarn og har op igennem historien bevaret sin store betydning, hvilket har resulteret i en by der er en charmerende blanding af rigt udsmykket kirker, renæssance arkitektur og hyggelige bytorv. Om eftermiddagen kører vi ind i Bosnien-Herzegovina og videre gennem smukke bjerge og kløfter til Mostar.

Dag 11. Mostars smukke bro og Sarajevos dramatiske historie
I Mostar skal vi først og fremmest se den smukke og berømte Osmanniske stenbro, som blev bombet under borgerkrigen. Broen stod brækket på midten i årevis, men er nu genopbygget som et smukt symbol på et helende sår. Siden kører vi til hovedstaden Sarajevo, der er en af Balkans mest spændende byer. Vi ser bl.a. stedet, hvor Prins Ferdinand blev skudt, hvilket startede at 1. verdenskrig startede. Vi ser også ”Tunnel of life” og får den triste fortælling om Sarajevos blodige belejring i nyere tid. Tunnelen var Sarajevos livslinje og blev brugt til at smugle forsyninger ind i den belejrede by.

Dag 12. Fritid i den gamle Bazar                    
Vi har formiddagen fri til at gå en tur i en af Balkan mest charmerende og livlige basarer. I denne er det også muligt at besøge Gazi Husrev-beg moskeen, som er en af de mest berømte bygninger fra den Ottomaniske periode og centrum for det religiøse liv i Bosnien-Herzegovina. Vi samles igen og flyver hjem om eftermiddagen. Et uforglemmeligt eventyr er ved at være slut, og vi kommer hjem med en masse oplevelser i bagagen og klogere på det kludetæppe af kulturer, folk, historie og religioner, der udgør området, vi kalder Balkan.


Hoteller
4* Hotel Holiday Inn Express, Beograd / Serbien - 2 overnatninger
4* Hotel Parlament, Pristina / Kosovo - 1 overnatning
4* Hotel Park Golden View, Ohrid søen / Makedonien - 3 overnatninger
4* Hotel Sky 2, Tirana / Albanien - 1 overnatning
4* Hotel Kosta’s, Podgorica / Montenegro - 1 overnatning
4* Hotel Leotar, Trebinje / Bosnien Herzegovina - 1 overnatning
4* City Hotel Mostar, Mostar / Bosnien Herzegovina - 1 overnatning
4* Hotel IBIS Styles Sarajevo, Sarajevo / Bosnien Herzegovina - 1 overnatning

Der tages forbehold for ændring af hoteller - dog altid til samme standard.


Om rejselederen - Mads Nielsen.
Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har gennem de sidste 10 år boet i udlandet. Mads' udlængsel har bragt ham så forskellige steder som Caribien, Mellemøsten og Asien. Når Mads er rejseleder på en rundrejse, holder han af at sætte seværdighederne i historisk perspektiv, men gør samtidig en dyd ud af at fortælle om dagligdagen og aktuelle begivenheder.

Mads har tidligere haft en karriere i forsvaret, og i uddannelsen som instruktør fandt han sin passion for formidling. Mads formår at forene den levende fortælling med præcis formidling af information, som skaber fundamentet for en god rejse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer hos Over Alle Bjerge på mail kasper@overallebjerge.dk 

I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:
- Fulde navne ifølge pas
- Pasnumre
- Fødselsdato og år
- Nationalitet
- Køn.

Når kampagnen er slut, vil du modtage en reservation per mail (til den mail, du har opgivet til SPOTdeal) Her vil der også informeres om evt. visum. 1 – 2 uger inden afrejse får du desuden tilsendt en flybillet (E-billet). Hvis du mod forventning ikke modtager dette, skal du kontakte Over Alle Bjerge – kasper@overallebjerge.dk

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra København – Beograd med Swiss Air
Fly hjem fra Sarajevo - København med Austrian Airlines
23 kg bagage og 8 kg håndbagage
12-dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor)
5 UNESCO-steder (Byerne Dubrovnik, Ohrid og Mostar samt Studenica klostret og Kotor bugten)
Entré på alle nævnte udflugter
Overnatninger på 4-stjernede hoteller
Morgenmad alle dage
Dansk rejseleder Mads Nielsen er med på hele rejsen
Lokalguide i de enkelte lande.

Begrænset antal pladser til salg.

Ikke inkluderet i rejsen:
Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
Øvrige måltider
Drikkevarer til måltiderne
Drikkepenge - beregn ca. 250 kr.

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne samt hoteller med samme standard.

Flytider fra København d. 01. september 2019 (flyvninger med Swiss Air/Austrian Airlines):
Afrejse fra København d. 01. september kl. 14.50 - Ankomst til Zürich d. 01. september kl. 16.35
Afrejse fra Zürich d. 01. september kl. 17.15 - Ankomst til Beograd d. 01. september kl. 19.00

Afrejse fra Sarajevo d. 12. september kl. 15.05 - Ankomst til Wien d. 12. september kl. 16.25
Afrejse fra Wien d. 12. september kl. 17.35 - Ankomst til Købehavn d. 12. september kl. 19.20


Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Over Alle Bjerge. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Over Alle Bjerge er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29, 2200 12339577


Sidste chance: 27. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst