Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Minikrydstogt i Middelhavet & 2 nætter i Barcelona

Tag på minikrydstogt i Middelhavet i oktober, hvor du starter med at opleve Barcelona. Rejsen er inkl. helpension på skibet, 5-nætters krydstogt, 2 nætter på hotel i Barcelona og fly fra CPH. Rejs d. 26. oktober 2019.

KRYDSTOGT MIDDELHAVET & BARCELONA - 5-nætters krydstogt og 2 nt. i Barcelona. Fly fra CPH 26. okt.

Pris 6.490

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

SPOTpris!

Brug en lille uge i slutningen af oktober til at opleve spændende byer om dagen og lade dig forkæle om aftenen. Du bor i lækre omgivelser og kan få alle måltider serveret ombord på krydstogtskibet. En perfekt mulighed for en lille efterårsferie eller til at afprøve det populære krydstogtkoncept.

Start din rejse med to nætter på et godt centralt beliggende hotel i den catalanske hovedstad Barcelona, tæt på Ramblaen og mange af byens seværdigheder. Du bor i godt værelse med eget bad og toilet.

Om mandagen kl. 19 stævner Costa Diadema ud fra Barcelona. Turen starter med en aften, der står på ren afslapning, hvor du kan nyde skibet, maden og de mange aktiviteter ombord som fitness, jacuzzi, kasino, teater og anden animation. Næste morgen ankommer du til Balearerne nemlig Mallorca.

Du kan udforske Palma by til fods og f.eks. starte og slutte på byens populære mødested, Plaça d’Espanya. Herfra kan du slentre ned mod havnen, hvor du finder både La Seu katedralen og kongeslottet Palau de l’Almudaina.
Blandt topseværdigheder på Mallorca er den mægtige katedral i havnen, ” La Seu”, der pryder Palma-bugten med sine gyldne sandsten og sin gotiske arkitektur.

Tæt på den mægtige katedral ligger den gamle bydel, Palmas hjerte, hvor du finder museer, paladser og smukke patioer i de snævre, atmosfærefyldte gader.

Sicilien er næste destination, hvor hovedstaden Palermo anløbes. Den charmerende barokby har rødder tilbage til det 8. århundrede, hvor Palermo var et betydningsfuldt kulturcentrum, og i dag præger historiske monumenter, arkitektur og middelalderbygninger fra tiderne med græsk, romersk og arabisk styre stadig byen.

Der er mange klassiske seværdigheder i Palermo. En af de ældste og helligste er byens imponerende katedral, der blev grundlagt i 1185. Her bevidner arkitekturen i de mange tilbygninger de forskellige kontraster og stilarter, som har præget byens historie. En anden markant seværdighed er kirken Sankt Johannes af Eremitterne fra 1142. De fem røde kupler er et minde om tiden under arabisk imperium, og kirkehaven er også et besøg værd med dens frodige appelsintræer og blomstrende buske, der snor sig op langs kirkemurerne. Ud over de mange seværdige bygninger i Palermo er det et must at smage på den skønne sicilienske mad.

Næste stop på turen er den gamle romeres vigtigste havneby, Civitavecchia, udenfor Rom. Dette er en hyggelig by med en velbevaret historisk bymidte, men du kan også tage en tur ind til den italienske hovedstad, der er et overflødighedshorn af store, historiske og arkitektoniske seværdigheder.

Fredag den 2. november anløber du Savona efter et par fantastiske dage fyldt med uforglemmelige oplevelser. Herfra er der transport til lufthavnen for hjemrejse.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona og Milano – København
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer fra skib til lufthavn i Milano
 • 2 nætter i Barcelona
 • 5 nætters krydstogt ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 360 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse d. 26. oktober 2019
Indvendig Kahyt Classic: SPOTpris 6.490 kr.
Indvendig Kahyt Premium: SPOTpris 6.990 kr.
Udvendig Kahyt Classic*: SPOTpris 7.590 kr.
Udvendig Kahyt Premium: SPOTpris 7.990 kr.
Balkon Kahyt Classic: SPOTpris 8.390 kr.
Balkon Kahyt Premium: SPOTpris 8.890 kr.

* Forbehold for begrænset udsigt grundet redningsudstyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer
 • Transport fra lufthavn til hotel og skib i Barcelona.

Kahytstyper Classic og Premium
I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.


Rejseplan

26.10: Fly til Barcelona
27.10: På egen hånd i Barcelona
28.10: Afgang kl. 19.00 fra Barcelona
29.10: Kl. 09.00 – 17.00 Palma De Mallorca
30.10: På havet
31.10: Kl. 08.00 – 16.00 Palermo, Sicilien
01.11: Kl. 08.00 – 19.00 Civitavecchia, Italien
02.11: Ankomst Savona kl. 08.00. Transfer til Milano for hjemrejse

Transport
Rejsen er inklusive flytransport.

26.10: Kl. 11.40 – 14.30 København – Barcelona
02.11: Kl. 17.00 – 19.05 Milano – København

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Transfer:
I prisen er inkluderet transfer fra skibet til lufthavnen fra Savona til Milano. Transfer i Barcelona fra lufthavn til hotel og skib er eksklusive. En taxa vej lufthavnen til skibet koster ca. 40 € per vej. Alternativt kan lufthavnsbussen (ca 6€ per vej) til Placa Catalunya i Barcelona centrum benyttes. Herfra koster en taxa til krydstogtsterminalen ca. 15 €. 

Skibet 
Livet ombord på Costa Diadema er et kapitel for sig. Skibet er stort og byder på underholdning for alle i de forskellige indrettede områder. Bl.a. skal nævnes lækker udendørs- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

Personalet ombord gør alt for at hygge omkring dig – og flere aftner vil der være underholdning med forskellige temaer – det kan f.eks. være ”white night”, hvor alle opfordres til at komme i hvidt (hvilket dog ikke er et krav) eller maskebal. Tag med og nyd en afslappet ferie i dejlige omgivelser med mulighed for at besøge nogle af de dejlige Middelhavsbyer, som oser af liv året rundt.

Hotel i Barcelona
Ferien starter med to nætter på et godt centralt beliggende hotel i Barcelona, tæt på Ramblaen og mange af byens seværdigheder. Du bor i godt værelse med eget bad og toilet.

Kahytsbilleder
1 = Indvendig kahyt
2 = Udvendig kahyt
3 = Balkon kahyt

Mad og drikke
Turen inkluderer alt mad ombord på skibet. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets restaurant, hvor du får dejlig mad serveret, bestilt ud fra et godt og varieret menukort. Du er også velkommen i buffeten fra tidlig morgen til sent. Her er altid en snack og en kop kaffe. I forbindelse med hovedmåltider bugner buffeten af lækkerier. 

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke (Piu Gusto) på denne tur. Denne omfatter drikke ad libitum i skibets udskænkningssteder. Det gælder for vin, øl, vand og diverse cocktails, drinks, likør m.m. ud fra udskænkningsstedets barkort. Visse premiummærker og minibaren er undtaget. Drikkepakken skal bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online eller ombord.

Børn u/18 år: 630 kr. (130 kr. pr. dag)
Voksne: 1.125 kr. (225 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 4.390  kr.
Voksne: 5.290  kr.

Enekahyt 
Tillæg for indvendig kahyt: 1500 kr.
Tillæg for udvendig kahyt 1900 kr.
Tillæg for kahyt med balkon: 2300 kr.
 
Begrænset antal pladser, så der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet. Tillægget betales direkte til Øster Lindet.

Udflugter
Ombord på skibet tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet telefon 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på 70 10 63 43.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona og Milano – København
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • Transfer fra skib til lufthavn i Milano
 • 2 nætter i Barcelona
 • 5-nætters krydstogt ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Obligatorisk service charge, som udgør 360 kr.
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer
 • Transport fra lufthavn til hotel og skib i Barcelona.

Vigtig information
Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, luftfartsselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

Du skal være opmærksom på, at du rejser i det sydlige Europa og dermed i en anderledes kultur, end du kender fra Danmark, og der kan derfor opstå episoder undervejs, der kræver lidt ekstra tålmodighed og forståelse – langt hen ad vejen går det hele dog glat, især ”med et smil”.

Du sejler med et grundlæggende italiensk ejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.
Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information.

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

Vi gør opmærksom på, at prisen er en særpris, og at der er begrænset kapacitet til denne pris. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. Rederiets priser tillægges Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Øster Lindet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 12. juni 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst