Vinfestival med tyske vine i JP/Politikens Hus

Sidste chance!

Er du også nysgerrig på tyske vine? Så vær med når JP/Politikens Hus inviterer til tysk vinfestival. Her får du en unik mulighed for at smage på flere end 150 tyske vine og prøve alt fra det nyeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tyske vine vinder mere og mere inpas på det europæiske vinmarked, og det med god grund - for de tyske vine er absolut et bekendtskab værd. Smag på de tyske dråber i PRESSEN i JP/Politikens Hus torsdag den 23. maj fra kl. 14 til 16.30. 

Tilbuddet inkluderer: 

  • 1 billet til Tysk Vinfestival - Torsdag den 23. maj 2019 kl. 14.00-16.30 

SPOTpris 135 kr. Normalpris 270 kr. Spar 50 %

Værdibeviset gælder kun til torsdag den 23. maj 2019 kl. 14.00-16.30

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.


Tysk vinfestival
I dag har markedet ændret sig. Der er større efterspørgsel efter tørre hvidvine og ikke mindst kvalitet frem for kvantitet. Riesling er stadig den største og mest kendte drue. Men hvor hvidvine normalt bør drikkes unge, udvikler de tyske riesling-vine sig ved lagring og bliver flotte, nærmest mineralske efter 10-15 år.

Derudover er flere og flere efterhånden begyndt at få øjnene op for de fremragende pinot blanc-vine (Weiss burgunder), sylvanere og pinot noir-vine (spätburgunder), som vores sydlige naboer producerer. Det er alle spændende vine, som er meget anderledes fra især de oversøiske vine. Tyskland er den tredjestørste producent af pinot noir i verden.

De tyske vine er kølige i stilen og med en lavere alkoholprocent, noget der er ved at vinde indpas som modpol til de kraftige, alkoholtunge vine, som har domineret det seneste årti. Tyskland er altså ved at finde sin helt egen niche i den lette ende af vinspektret - dog ikke hvad kvalitet angår, her danser man med de tunge drenge.

Nu får du en unik mulighed for at smage på flere end 150 vine fra Tyskland og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa. Det er tredje år, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med Wines of Germany afholder en festival for tysk vin i Pressen.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten samt et flot smageglas fra Spiegelau, som du må tage med hjem. Der er godt brød til at nulstille smagsløgene. Det anbefales at købe billet til Tysk Vinfestival 2019 i forsalg, da der forventes udsolgt.

En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst, og listen opdateres løbende.

Du kan blandt andet møde følgende leverandører:
Bagsværd Vinhandel, Carlsen Vin, Vinoble, Hørning Huset, Crime Wine, Wine Traveller, Nur Wein, Vinomani, Vinveto, Barrique Vin, Otto Suenson, Juuls, L’Esprit du Vin. Flere følger.

Dit SPOTdeal værdibevis er din adgangsbillet.

Husk at medbringe det printede værdibevis på dagen.

Værdibeviset gælder kun til torsdag den 23. maj 2019 kl. 14.00-16.30

Købet kan ikke fortrydes jf. Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2.

Én unik kode gælder for én billet Tysk Vinfestival - Torsdag 23. maj 2019 kl. 14.00-16.30

Festivalen bliver holdt i JP/Politikens Hus i PRESSEN, som er det gamle trykkerilokale under Rådhuspladsen i København.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ekstra Bladet.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ekstra Bladet

Rådhuspladsen 37, 1785 København V
Tlf.: 00 00 00 00 | CVR: 26933676 | Mette.Schultz@eb.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 17. maj 2019 kl. 23:59

Tysk vinfestival i JP/Politikens Hus