Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

NYHED! Kanalrundfart med Hanne Fabricius

NYHED! Glæd jer til at opleve den populære kanalrundfart med den tv-kendte forfatter og arkæolog Hanne Fabricius, der fortæller fabelagtige, fantastiske og finurlige historier om middelalderens og renæssancens havneområder.

Tag med på en spændende kanalrundfart med forfatter Hanne Fabricius på udvalgte datoer i juni.

Pris 140

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
416 solgte

Værdi285

Rabat50

Spar145

Normalt fortæller guiderne om alt det, du ser, når I sejler gennem Københavns inderhavn og kanaler, men det gør Hanne Fabricius ikke. I stedet skal I høre fabelagtige, fantastiske og finurlige historier om middelalderens og renæssancens havneområder, og I skal forbi tre gamle orlogshavne.

I mødes Ved Stranden ved Canal Tours mole 4 eller 5. Her ligge en båd og venter på jer. Og jo hurtigere I kommer i båden, jo hurtigere kommer I af sted, da vi kun har båden i præcist en time.

I sejler forbi Holmens Kirke og Børsen, som begge tilskrives Christian den 4. Holmens Kirke blev dog allerede opført i 1562-63 af hans far Frederik den 2. som ankersmedje til Bremerholm skibsværft.

Ved øen Bremerholm samlede Kong Hans den danske orlogsflåde fra 1510, og her lå orlogsskibene frem til begyndelsen af 1600-tallet, hvor de flyttede over i Christian den 4.s nye Tøjhushavn.

I sejler forbi Nyhavnskanalen, men kommer desværre ikke ind. I fortsætter over mod Operaen, hvor man under udgravningerne til Operahuset fandt tre skibe, der tolkes som resterne af en skibsspærring fra 1428.

I fortsætter gennem Holmen (Nyholm), som efterhånden overtog orlogsflåden og dens funktioner fra hhv. Bremerholm og Tøjhushavnen.

Det er ikke muligt at fortælle hele Holmens historie, da det er forbudt at sige noget, mens I sejler igennem et stykke af Holmen med de nye boliger.

Efter Holmen går turen tilbage til københavnersiden mod Kastellet og Toldboden, der er en del af Christian den 4.s Ny-København.


Mødested: Ved Stranden: Canal Tours mole 4 eller 5

Mødetid: Senest kl. 18:45

Vi sejler, når båden er fyldt op og senest præcist kl. 19.00, da vi ikke venter på nogen.

Vælg mellem følgende datoer: 

  • Tirsdag den 4. juni kl. 19-20
  • Onsdag den 5. juni kl. 19-20
  • Torsdag den 6. juni kl. 19-20
  • Tirsdag den 11. juni kl. 19-20
  • Onsdag den 12. juni kl. 19-20
  • Torsdag den 13. juni kl. 19-20

Læs mere om turen HER 


Og turen fortsætter...

I 1628 flyttede Christian den 4. toldboden fra Knippelsbro og ud til det nuværende toldbodsområde og gik i gang med at etablere en ny bydel. Det betød mindst en tidobling af inderhavnens areal og en fordobling af selve København.

Så krydser vi havnen igen og sejler gennem Christianshavns Kanal, hvor blandt andet det berygtede fængsel Tugt, Rasp og Forbedringshuset lå. Også her er der en stillezone pga. de nye boliger ikke ønsker at kanalbådene larmer, når de sejler forbi.

Hvis ikke Frederiksholms Kanal er lukket, sejler vi gennem kanalerne, men ellers tager vi turen tilbage til Ved Stranden gennem havnen.

Undervejs passerer I Christian den 4.s hemmelige krigshavn ”Tøjhushavnen”, der i dag kan ses i Det kongelige Biblioteks Have. Tøjhushavnen overtog funktionen fra Bremerholm, hvorefter orlogsskibene blev ekviperet fra Tøjhuset og Proviantgården, indtil funktionen fra 1690´erne flyttede over til Ny Holm.


 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du køber blot dit SPOTdeal-værdibevis til den ønskede tur og møder op ved båden SENEST 18.45.

Kanalrundfarten aflyses IKKE pga. regnvej, da bådene er overdækket. Dvs. 104 pladser ud af 150. 

Kommer man for sent til kanalturen, og er båden sejlet, anses værdibeviset som indløst.

Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

Én unik kode gælder for 1 person til 1 x kanalrundfart. 

Mødested: Ved Stranden ved Canal Tours mole 4 eller 5, SENEST kl. 18.45

Værdibeviset gælder til en kanalrundfart med Hanne Fabricius på den nævnte dato.

Du kan også se mødestedet under beskrivelsen af kanalturen på SPOTdeal eller på Hanne Fabricius' hjemmeside: www.tyra.dk

Kanalrundfarten tager ca. 1 time.

Kanalrundfarten aflyses IKKE pga. regnvej, da bådene er overdækket. Dvs. 104 pladser ud af 150. 

Kommer man for sent til kanalturen, og båden er sejlet, anses værdibeviset som indløst.

Læs mere under SPOTdeal-beskrivelsen på Hanne Fabricius' hjemmeside: www.tyra.dk

Værdibeviset kan kun indløses til den købte dato, hvis ikke andet aftales med Hanne Fabricius på hanne@tyra.dk

Ved udeblivelse anses værdibeviset som indløst.

Afbud skal meddeles senest 24 timer før kanalrundfarten, ellers vil værdibeviset blive anset for brugt og kan ikke byttes til en anden dato, hvis der er ledige pladser.

Ved afbud refunderes billetterne ikke, men de kan eventuelt byttes til en anden dato, dog kun hvis der er ledige pladser. Ellers anses beviset for indløst.

Der er kun et vist antal pladser til rådighed pr. dato, derfor kan beviserne kun byttes til andre datoer, efter aftale med Hanne, og hvis der ikke er udsolgt.

Beviserne kan KUN byttes til andre datoer inden for samme deal og ikke til andre deals.

Hver dato kræver et min. antal deltagere på 75 personer for at denne gennemføres. Der vil være mulighed for at flytte til en af de andre datoer, hvis den valgte dato ikke har nok deltagere. Dette aftales direkte med Hanne Fabricius, Tyra Byvandring på hanne@tyra.dk

Der er plads til max 150 personer på hver dato.

Vær opmærksom på at køb af billetterne falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

Hvis en kanalrundfart pga. manglende deltagere ikke bliver til noget, så bliver I kontaktet i tide.

Cykler, kørestole, barnevogne, klapvogne etc. kan ikke medbringes på kanalturen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hanne Fabricius. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

 

Hanne Fabricius

Sidste chance: 20. maj 2019 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst