Mallorca inkl. udflugt til Draggrotterne

Sidste chance!

Nyd en uges ferie på skønne Mallorca i den lille by, Santo Ponsa, som ligger smukt ved en bugt med hvide sandstrande. Rejsen er inkl. 7 overnatninger i lejlighed på Globales Verdemar (kat 3), udflugt til Dragegrotterne og fly fra BLL/CPH i marts/april.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det tager kun tre timer at flyve til Mallorca, men selv om flyvetiden er kort, er der meget at glæde sig til. Her finder I en ø, der for alvor rummer alle de elementer, vi drømmer om på en ferie. Langstrakte sandstrande, flot natur og masser af solskinstimer. Her finder I alt fra gode restauranter til hyggelige bjergbyer og storbyferie i Palma. Det er let at forstå, at mange har Mallorca som deres feriefavorit!

Rejsen inkluderer:

  • Flyrejse fra Billund eller København til Mallorca tur/retur.
  • 20 kg bagage og 5 kg håndbagage
  • 7 overnatninger på Lejligheder Globales Verdemar (kat 3).
  • Lejligheder med balkon/terrasse.
  • Udflugt til Dragegrotterne.
  • Udflugt til Mallorcas storslåede naturscener.
  • Dansktalende rejseleder.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund – 1 uge

Afrejse d. 16. marts: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejse d. 23. marts: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejse d.  30. marts: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejse d. 13. april: SPOTpris 4.998 kr.
Afrejse d. 20. april: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejse d. 27. april: SPOTpris 3.998 kr.

København – 1 uge
Afrejse d. 16. marts: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejse d. 30. marts: SPOTpris 3.998 kr.
Afrejse d. 13. april: SPOTpris 4.998 kr.
Afrejse d. 27. april: SPOTpris 3.998 kr.

Opredning barn (2-12 år) (ifølge med 2 fuldt betalende voksne pr. lejlighed): 3.298 kr.

Max 2 voksne og 1 barn pr. lejlighed.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 249 kr.
  • Mad om bord på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet – 180 kr.



Santa Ponsa

I Santo Ponsa bliver I mødt af en glad og hyggelig stemning. Den lille by ligger smukt i bunden af en af øens mange bugter med brede, hvide sandstrande til ren afslapning.

Den hyggelige marina
Santa Ponsa er på mange måder et komplet rejsemål med alle de ferieingredienser, man har brug for. Gå en tur på den hyggelige marina og lystbådehavn, der er Santa Ponsas hjerte. Her finder I også et bredt udvalg af restauranter, barer, små butikker og udendørs caféer.

Moderne lejligheder med spektakulær udsigt over havnebugten
Det nyligt renoverede Globales Verdemar har en naturskøn placering med udsigt direkte til Santa Ponsas majestætiske havnebugt. Lejlighederne er opbygget i en charmerende og strømlinet stil, som i sandhed afspejler middelhavets blå farver. Lejlighederne er indrettet med alt, hvad hjertet begærer og sætter dermed de ideelle rammer for både par og familier, der søger et komfortabelt sted at bo.

Santa Ponsas skønne sandstrand og livlige byområde ligger blot 400 meter fra hotellet. Her er der mulighed for at prøve mange forskellige vandsports- og fritidsaktiviteter. I nærheden finder I også tre golfbaner.

Globales Verdemar har deres eget underholdningsteam, som både tilbyder vandpolo og bueskydning om dagen. Om aftenen arrangerer de blandt andet quizzer og bingo.

Lejlighedsområdet har en pool og loungebar med en stor terrasse, som serverer snacks om dagen og forvandles til en a la carte restaurant om aftenen. Nyd fx solnedgangen over havnebugten, mens I spiser en traditionel paella.

Poolen på Globales Verdemar befinder sig ved havnekanten og giver jer en fantastisk panoramisk udsigt over Santa Ponsas spektakulære havnebugt. Områdets store pool har også et lavvandet område til de små, hvor de rigtigt kan boltre sig.

Hvis I føler for en dukkert i bugtens krystalklare vand, så har Globales Verdemar sin helt egen anløbsbro.

Udflugt:

Dragegrotterne
Dagen starter med et besøg på et af Mallorcas ældste markeder fra år 1306, nemlig Sineu Markedet. Vi går en tur gennem farverige boder, ser hvordan de lokale handler og hører lyden af gademusik, inden vi fortsætter mod byen Manacor.

Manacor er Mallorcas næststørste by, hvor vi finder en af Mallorcas skjulte skatte, nemlig Majorica-perlerne. De kunstige perler er fremstillet så godt, at selv eksperter kan have svært ved at skelne en kunstperle og en ægte perle fra hinanden. Fremstillingsmetoden er hemmelig, men vi får et lille indblik på de forskellige trin i processen.

I den smukke havneby Porto Cristo, bliver der mulighed for at købe lidt frokost og nyde de i hyggelige omgivelser. Vi fortsætter herefter over til de berømte drypstenshuler, nemlig Dragegrotterne, som ligger lige uden for byen. Her går vi ad smalle passager ned ad trapper, mens vi beundrer de oplyste drypstensformationer. Når vi er kommet 25 meter ned i grotten, kommer vi til Europas største underjordiske sø, Martell-søen. Her vil vi overvære en lille klassisk koncert, til synet af et meget smukt lysshow kaldet solopgang. Fortryllelsen brydes, når vi går ad de ca. 119 trappetrin op til virkeligheden igen.

På vejen hjemover vender vil tilbage til Manacor, hvor sidste stop bliver ved en lille keramik butik.

Mallorcas storslåede naturscener
Kom helt tæt på nogle af øens smukkeste områder! Tag med til den nordlige del af Sierra de Tramuntana-bjergkæden, mærk den friske vind på sejlturen ved Formentor og tag feriens flotteste billeder.

Vi besøger også to produktioner, som Mallorca er kendt for. I byen Inca kan vi gøre en god handel – byen er nemlig den absolut største læderproducent på alle De Baleariske Øer. I Polleca hører vi mere om øens unikke uldproduktion. Fra Port de Pollença sejler vi op langs den nordlige gren af Mallorca kaldet Cap de Formentor – det er virkelig smukt.

En smuk dag, hvor vi kommer tæt på Mallorcas mange forskellige indtryk.

Fly info:

Flytider Billund/JetTime 16/3+23/3+30/3:
Afgang fra Billund kl. 21.00
Ankomst til Mallorca kl. 23.55
Afgang fra Mallorca kl. 00.55
Ankomst til Billund kl. 03.50

Flytider Billund/JetTime 13/4+20/4+27/4:
Afgang fra Billund kl. 17.00
Ankomst til Mallorca kl. 19.55
Afgang fra Mallorca kl. 20.55
Ankomst til Billund kl. 23.50

Flytider København/Norwegian:
Afgang fra København kl. 08.25
Ankomst til Mallorca kl. 11.25
Afgang fra Mallorca kl. 12.10
Ankomst til København kl. 15.10

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

JetTime – www.jet-time.dk
JetTime er et dansk charterselskab. Flere af personerne bag det flyselskabet har baggrund i rejse- og flybranchen, og maskinerne er de velkendte Boeing 737 med plads til 148 gæster.
Alle personer fra 2 år må medbringe et stk. bagage af 20 kg til check-in inklusiv et stk. bagage af maks 5 kg. som håndbagage.

Norwegian www.norwegian.dk
Norwegian er et norsk flyselskab stiftet i 1993. Flåden består primært af flytypen boeing 737-800 og 737-300. Tilladt bagage er (pr. person over to år) 2x20 kg. fordelt i to kufferter samt et stk. håndbagage på makismalt 10 kg., der maksimalt måler 55 x 40 x 20 cm. Børn under to år må medbringe totalt 5 kg. bagagevægt til klapvogn og barnevogn. På flyvninger inden for Europa (og Kanarieøerne) er mad IKKE inkluderet i prisen, men kan købes om bord.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for en person.

Rejsen inkluderer:

  • 7 overnatninger på Lejligheder Globales Verdemar (kat 3).
  • 20 kg bagage og 5 kg håndbagage
  • Lejligheder med balkon/terrasse.
  • Udflugt til Dragegrotterne.
  • Udflugt til Mallorcas storslåede naturscener.
  • Dansktalende rejseleder.


Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
  • Årsrejseforsikring – 249 kr.
  • Mad om bord på flyet – 180 kr.
  • Transport til og fra hotellet – 180 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. januar 2019 kl. 23:59

1 uge til Mallorca