Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Eventyrlige Venedig m. dansk/venetiansk rejseleder

Tag til smukke Venedig og oplev byen med dansk-venetiansk rejseleder, fly t/r, guidede ture, gastronomi, vin, bådtransport under hele opholdet og logi på skønt hotel m/morgenmad. Krydr evt. oplevelsen med sea-cruise og operaforestillingen La Traviata.

VENEDIG – 6 dage m. guidede ture, bådtransport og gastronomiske oplevelser. Fly fra CPH i sep.

Pris5.390

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
10 solgte

Værdi8.193

Rabat34

Spar2.803

På denne rejse har GG Tours sammensat et seks-dages program, hvor I kommer bag om Venedigs historie og kultur samt naturligvis gastronomi og vine i det Nordøstlige Italien. Der er ligeledes sørget for transportkort, så man frit og gratis kan rejse med båd i hele Venedig under hele opholdet.

På rejsen bliver der også mulighed for deltage i lagoon sea-cruise samt opleve La Traviata på La Fenice Opera

Venedig kan dateres helt tilbage til det 5. århundrede, hvor de første indbyggere slog sig ned i Lagunen i kølvandet på Romerrigets opløsning og startede verdens nok mest krævende byggeri – en hel by på pæle. Byen står på over 100 millioner egetræspæle, som blev transporteret fra de store skove i Norditalien, Slovenien og Kroatien. Venedig består af over 118 øer, 150 kanaler og 446 broer og strækker sig over 46 km. Gamle Venedig har kun ca. 60.000 indbyggere, men har flere end 20 millioner turister om året, og er derved uden sammenligning verdens mest besøgte by pr. indbygger.

Venedig var Europas rigeste nation i flere århundreder og var en supermagt indenfor såvel statskundskab, arkitektur, kunst og handel og kunne prale af Europas stærkeste flåde. Man fornemmer storhedstiden med de karakteristiske byzantinske og gotiske paladser og kirker, førende kunstnere som Giorgione, Tizian, Canaletto, Europas største barokkompostnister som Vivaldi og Albinoni og handelsfolk som Marco Polo. Romantikken omfavner de poetiske kanaler, hvor Casanova fortryllede sine kvindelige ofre.

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Venedig t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r (bådtransfer)
 • 5 overnatninger på Hotel Byron
 • Morgenmad alle dage
 • Billet til gratis transport i hele Venedig under opholdet
 • En venetiansk 3-retters frokost m/vin og kaffe
 • Dansk-venetiansk rejseleder på alle guidede ture (ifølge programmet)

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Afrejse fra København d. 15/9 - 20/9 - SPOTpris 5.390 kr. Normalpris 8.193 kr. Spar 34%

Begrænset antal til salg.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

 • Ekstra bagage 20 kg. - 425 kr. t/r
 • Eneværelsestillæg - 1550 kr. for hele opholdet
 • Afbestillingsforsikring - 390 kr.

Udflugter og koncertbilletter (bestilles og betales direkte til GG Tours):

 • La Traviata på La Fenice opera billetpriser fra 650- 1550 kr.
 • Venezian Lagoon Sea-Cruise 975 kr pr, person inkl. Privat motorbåd, dansk Veneziansk guide, luksusmiddag m.m. vin, afhentning på hotellet– læs mere om hele programmet under dag 4.

Afrejse fra København (direkte flyvning med Easyjet)
Afrejse fra København kl. 19.40 - Ankomst Venedig kl. 21.40
Afrejse fra Venedig kl. 13.50 - Ankomst København kl. 15.50

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne samt flyselskab.


Verdens største flåde og Europas rigeste by
På rejsen indgår der guidede ture til bl.a. båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”. I Venedigs storhedstid i det 13-14. århundrede var der flere end 16.000 ansatte i Arsenalet og de producerede en galej om dagen og fungerede som verdens største arbejdsplads på daværende tidsunikt.

Endvidere besøger vi naturligvis de klassiske highlights i Venedig herunder naturligvis Markuspladsen og Dogepaladset, kunstakademiet, Guggenheim m.m, og besøger hele 3 distrikter i gamle Venedig. Turene gennemføres af dansktalende guide med venezianske rødder.  

Lagoon sea cruise og La Traviata på La Fenice Opera
Som noget helt særligt er der mulighed for at deltage i Lagoon sea-cruise med privatbåd til øerne, Murano, Burano og Torcello med luksus frokost på high-end restaurant og guidede oplevelser – læs mere under tilkøb af sea-cruise.

La Fenice opera er anerkendt som et af verdens smukkeste og bedste operahuse. Under opholdet er der mulighed for at opleve PVerdis La Traviata.

Om hotellet
Hotel Byron er en klassisk perle af en palæbygning fra århundredeskiftet, som ligger smukt placeret i et roligt og grønt område af Lidoen ikke langt fra hovedgaden, stranden og Vaparettoen til Markuspladsen. Hotellet er indrettet med smukke rum i forskellige farver, og møbler som typisk kendetegner denne epoke. Til hotellet tilhører en gårdhave med drinkservering fra den amerikanske bar. Alle rum er naturligvis med eget bad og wc og enkelte værelser har udsigt over Adriaterhavet.

Rejseprogram

Dag 1 - Ankomst fra Billund 16:05, Kastrup 21:40 , transfer til Lidoen og indlogering.

I bliver modtaget i Venedigs lufthavn og der er sørget for transport til Lidoen og hotel Byron, herefter ind-checking.

Dag 2 - Lidoen, Giardini - kunstbiennalen, Arsenalet og lækker stor frokost m/vin

10:00 Kort guidet tur på Lidoen, hvorefter vi tager båden til i Giardini og Arsenal området. blot to bådstop fra Lidoen i, hvor Venedigs kunstbiennale finder sted.hver andet år Vi starter med en guidet tur iområdet og bevæger os til fods mod båd-arsenalet ”l’arsenale” fra det 8. århundrede, hvor Venedig producerede deres krigsflåde, ikke kun til eget brug, men til alle korstogene til ”det hellige land”. I Venedigs storhedstid i det 13-15. århundrede var der mere end 16.000 ansatte i Arsenalet og de producerede en galej om dagen. Vi slutter af med en lækker stor frokost m/vin og kaffe kl.12:30-13:00. Efter frokost er der tid på egen hånd.

Dag 3 – guidet tur historie og arkitektur i gamle Venedig 09:30 – 13:30 - om aftenen er der mulighed for at opleve La Traviata på La Fenice opera.

Vi starter kl. 09:30 med en guidet tur i gamle Venedig med fokus på historie, arkitektur og kultur. Vi starter ved Markuspladsen, kigger på Dogepaladset, Markuskirken, det gamle bibliotek, det berømte ur – ”Orogio di Venezia” og de mange smukke Palladio kirker ude i Lagunen. Turen går videre mod kunstakademiet ”l’Accademia”, Venedigs kunstmuseum for klassisk kunst. Her finder I den største samling af malerkunst fra Venedig spændende fra den byzantinske periode over til gotik, renæssance og barok repræsenteret gennem kunstnere som Bellini, Carpaccio, Giorgione, Veronese, Tintoretto, Tiziano, Tiepolo og Tintoretto m.fl., som alle har haft afgørende indflydelse på hele den europæiske kunstskole. På vejen stopper vi La Fenice Operaen også kaldet verdens flotteste opera, hvor La Traviata opføres om aftenen. Vi bevæger os videre til fods mod Dorsoduro distriktet – det gamle tolddistrikt med rolige gader smukke gader, den største koncentration af kunstgallerier og en forrygende udsigt over den sydlige del af lagunen. Vi kommer forbi Guggenheim museet og slutter af ved barokkirken Santa Maria Della Salute; en af Venedigs absolut flotteste kirker med malerier af Tizian. Turen slutter kl. ca. 13:30.

Om aftenen er der mulighed for at opleve opera når det er bedst med La Traviata på La Fenice opera, anerkendt som et af verdens smukkeste og bedste operahuse.

Dag 4 - Mulighed for Lagoon Sea Cruise -  en af de helt store klassikere! 09:00 - 17:00

Mulighed for at deltage i en af GG Tours helt store klassikere ”Venezian Lagoon Sea cruise, som er en heldagstur i den smukke og sagnomspundne lagune, helt eksklusivt i privatbåd kun for jeres gruppe. I besøger de smukke øer; Torcello, den ældste af de venezianske øer grundlagt af bosættere tilbage i det 5. århundrede med en af Europas ældste Byzantinske kirker – Hemingways favoritsted, Murano, kendt for sin fantastiske glaskunst og Burano med sit autentiske fiskerleje, kunsthåndværk og smukke huse i regnbuens farver. Der er arrangeret luksusfrokost på Restaurant Ponte del Diavlo en ægte high-end restaurant med udsøgt gastronomi, vine og en fortryllende have. Der bydes på de bedste venetianske specialiteter og vine. Turen starter kl. 09:30 og vi er tilbage på Lidoen kl. ca. 17:30. (BEMÆRK! Lagoon Sea Cruise er en tilkøbsmulighed - se mere under "Mulige tilkøb").

Dag 5 - Tid på egen hånd

Hele dagen er på egen hånd eksempelvis at besøge Guggenheim Museet, Markuskirken, Doge Paladset, Giudecca, den jødiske ghetto eller San Giorgio Maggiore og meget mere eller blot nyde det tidlige efterår i den fantastiske by.

Dag 6– Morgenmad, udcheckning og hjemrejse til København og Billund

Efter morgenmad ca. 09:30 udcheckning og transfer fra Lidoen til lufthavnen herefter kurs mod København og Billund

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset skal du indløse din rejse indenfor 48 timer ved at sende en mail til GG Tours på mailadressen info@ggtours.dk.

I forbindelse med indløsningen bedes du oplyses følgende:

* Fulde navne på alle rejsende som i passet
* Fødselsdato på alle rejsende
* Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under opholdet
* Eventuelle tilkøb (se under tilkøb)

Alle tilkøb skal foretages i forbindelse med indløsning af rejsen hos GG Tours. Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på skrift, vil du umiddelbart herefter modtage en bekræftelse på mail.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt GG Tours på telefon: 26 24 49 35.

Rejsen inkluderer:

Fly fra København – Venedig t/r
10 kg håndbagage
Transport fra lufthavnen til hotellet t/r (bådtransfer)
5 overnatninger på Hotel Byron
Morgenmad alle dage
Billet til gratis transport i hele Venedig under opholdet
En venetiansk 3-retters frokost m/vin og kaffe
Dansk-venetiansk rejseleder på alle guidede ture (ifølge programmet)
Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til GG Tours):

Ekstra bagage 20 kg. - 425 kr. t/r
Eneværelsestillæg - 1550 kr. for hele opholdet
Afbestillingsforsikring - 390 kr.


Udflugter og koncertbilletter (bestilles og betales direkte til GG Tours):

La Traviata på La Fenice opera billetpriser fra 650- 1550 kr.
Venezian Lagoon Sea-Cruise 975 kr pr, person inkl. Privat motorbåd, dansk Veneziansk guide, luksusmiddag m.m. vin, afhentning på hotellet– læs mere om hele programmet under dag 4.
Afrejse fra København (direkte flyvning med Easyjet)
Afrejse fra København kl. 19.40 - Ankomst Venedig kl. 21.40
Afrejse fra Venedig kl. 13.50 - Ankomst København kl. 15.50

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på GG Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til GG Tours.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar 

GG Tours ApS

Refshalevej 163 A, 1 th , 1432 København K


Sidste chance: 21. august 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst