Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Oplev smukke og sprudlende Krakow

Tag til smukke og sprudlende Krakow, der er fuld af liv, stemning og historie. Rejsen er inkl. 2-4 nætter på centralt 3* hotel med morgenmad og fly fra København fra august til december. Pris fra 1.790 kr.

KRAKOW - 2-4 nætter på centralt 3* hotel med morgenmad. Inkl. fly fra CPH fra august til december.

Pris1.790

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
36 solgte

Særpris!

Krakow er uden sammenligning Polens smukkeste by og her er masser af liv og historie, som skaber en helt speciel stemning. På denne rejse er der god mulighed for at nyde det hele. Du bor nemlig i hjertet af Krakow på Aparthotel Yarden. Hotellet har en skøn central beliggenhed få minutter fra Krakows gamle bydel og det store hovedtorv.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København til Krakow t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Ophold på 3* Yarden Aparthotel i centrum af Krakow
 • Morgenmad på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Der er 17 km fra Krakow lufthavn til centrum. En taxi koster ca. 85-90 Zloty, hvilket svarer til ca. 150 kr.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

 • Eneværelsestillæg: 400 kr. pr. nat - ikke muligt på alle datoer
 • Ekstra bagage fra København (20 kg) t/r: 230 kr.
 • Transfer fra lufthavn til hotel: 200 kr. (min. 2 personer)
 • Opgradering til Premium værelse som vender mod haven (nogle med balkon): 320 kr. pr vær. pr nat
 • Børnepriser (2-11 år) - 30 % rabat ifølge 2 fuldtbetalende voksne (max 2 børn pr. værelse - forbeholdt ledige værelser).

Krakow
I modsætning til andre polske byer undgik Krakow 2. verdenskrigs mange ødelæggelser, og den fremstår i dag som en sprudlende farverig by i skarp kontrast til Østeuropas mange øvrige byer.

Byen emmer af nostalgi og romantik. De små hyggelige gader og de gotiske tårne og slotte i Krakow venter kun på at blive opdaget. Den charmerende gamle middelalderby er en stor positiv overraskelse. Markedspladsen midt i Krakows gamle bydel byder på masser af billig krystal og andre gode tilbud. Her finder du er et konstant leben med travle forretningsfolk og turister, gademusikanter, koncerter og udstillinger, som kan betragtes fra en af de utallige fortovsrestauranter. Krakow byder samtidig på noggle af Polens måske mest trendy cafe´ér og restauranter.

Krakow blev efter 2. verdenskrig befriet af den røde hær den 18. januar 1945, og det er grunden til, at den ikke blev sønderbombet af tyskerne som så mange andre. I dag er Krakow en af Europas mest velbevarede kulturskatte. Hele Krakow er UNESCO-fredet.

3* Yarden Aparthotel
Bo i hjertet af Krakow! Aparthotel Yarden har en skøn central beliggenhed få minutter fra Krakows gamle bydel og det store hovedtorv. I dette område finder I masser af stemningfulde og interessante spisesteder. Samtidig er der heller ikke langt til byens mere moderne del med bl.a. shoppingcentre. 

Selve hotellet er indrettet i to gamle 1900-tals bygninger, som er adskilt af med en skøn lille have/gårdmiljø mellem sig. Her hersker en dejlig fred og ro i en lille oase. I godt vejr kan man bl.a nyde sin morgenmad her. På hotellet er der gratis WiFi overalt. Samtlige værelser på Yarden er smagfuldt og klassisk indrettede. De har alle fladskærms-tv med satellitkanaler, telefon, skrivebord og sengeborde. Der er eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og gratis toiletartikler. Standardværelserne har udsigt over byen, men mod tillæg kan man få værelse mod haven. Disse er større, mere rolige, og nogle af dem har balkon (kan ikke garanteres). Der er gratis te, kaffe og mineralvand på samtlige værelser. Der serveres morgenbuffet hver dag, og hotellet har en dejlig a la carte-restaurant. Haven på Aparthotel Yarden er det ideelle sted til en picnic. Der tilbydes også massagebehandlinger og et udvalg af udflugter. Hotellet har en skøn atmosfære og god service. Af andre faciliteter er der døgnåben reception, cykeludlejning, turistinformation, værdibokse, opbevaring af bagage samt transport. Max 4 pers. pr. vær. 

Læs mere om hotellet her 

Det siger andre om hotellet

Julemarked fra 27. november
Fra 27. november slår Krakow dørene op for byens fantastiske julemarked, der er kåret som verdens bedste af Politikens læsere. Byen er smukt pyntet op og hele byens hovedtorv Rynek er omdannet til et juleland med utallige små kunsthåndværks boder og lækre madsteder. Rundt på pladsen er der koncerter, krybespil og anden optræden. Er du på udkig efter julegaver, har Krakow et veludviklet forretningsliv med internationale kæde forretninger og spændende special butikker. Overalt er der hygge og vaskeægte julestemning - og det til priser væsentlig under de danske.

Udflugter i Krakow
Uanset hvilket hotel I bor på, kan der lokalt købes udflugter på hotellet. Europas anbefaler særligt to ture:

KZ lejr Auschwitz-Bikenau
Auschwitz-Birkenau var Nazitysklands største KZ og udryddelseslejr. En rundvisning i koncentrationslejren er en dannelsesrejse til helvede og retur. Det er forståeligt, hvis man ikke har lyst til at besøge Auschwitz, men det er alligevel en stor oplevelse og vigtig lærdom for alle uanset alder. Mere 1,3 mio. mennesker menes at have været i Auschwitz - heraf omkom 1,1 mio. Lejrene er som et museum - Flere barakker er åbne for publikum, og tallene taler et indiskutabelt og tydeligt sprog. Her får man historiens realiteter helt ind under huden. At gå gennem den verdenskendte port til lejren, får det til at løbe koldt ned af ryggen, men efter besøget er du også med til, at noget sådan aldrig glemmes. Turen er er fra ca. kl. 09.00 til kl. 15.00. Engelsk guide - Pris ca. 200 pr. person.

Wieliczka Saltminerne
Den 700 år gamle Wieliczka saltmine ligger 15 km fra Kraków. Her kommer I med elevator 50 etager under jorden. Den stadig aktive mine har mere end 200 km labyrintagtige gange og er med på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv.  På den guidede rundvisning ser I bl.a. alle kapellerne, statuerne og ikke mindst kirken, der er mere end 50 m lang og 12 m høj. I de hulrum, der er opstået efter, at man har fjernet saltet, er der opstillet kunstværker, som fortæller saltets historie, hugget ud i saltkrystaller eller granitten. I et af de største rum er indrettet et kirkerum, og et andet stort rum er indrettet som koncertsal, hvorfra der er tv-transmiterede koncerter. Der ligger også en 8 m dyb underjordisk sø, som man har brugt til at smelte saltkrystallerne i. Efter et besøg i cafeteriet, og et kig i "gaden" med souvenierbutikker, går turen med elevator 100 m op til dagens lys igen. Turen er fra ca. kl. 09.30 til kl. 15.00. Engelsk guide. Pris ca 225 pr. person.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77 eller mail info@europas.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne som i passet, fødselsdato, pasnummer, udløbsdato på passet, samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Europas.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer

 • Fly fra København til Krakow t/r
 • 10 kg håndbagage
 • Ophold på 3* Yarden Aparthotel i centrum af Krakow
 • Morgenmad på hotellet.

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Europas):

 • Eneværelsestillæg: 400 kr. pr. nat - ikke muligt på alle datoer
 • Ekstra bagage fra København (20 kg) t/r: 230 kr.
 • Transfer fra lufthavn til hotel: 200 kr. (min. 2 personer)
 • Opgradering til Premium værelse som vender mod haven (nogle med balkon): 320 kr. pr vær. pr nat
 • Børnepriser (2-11 år) - 30 % rabat ifølge 2 fuldtbetalende voksne (max 2 børn pr. værelse - forbeholdt ledige værelser).


Der tages forbehold for udsolgte datoer og for ændringer af flytiderne.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Europas for afhjælpning af problemet.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Europas

Sønder Allé 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 29. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst