Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Italiensk smagekasse fra Vinolo

Italiensk smagekasse med 12 fl. fra Vinolo. Glæd dig bl.a. til 2 fl. økologisk Montefalco Rosso Riserva DOC 2012, der har fået hele 89 point fra Parker, og 2 fl. af den prisvindende, økologiske Macchione IGT 2011. Perfekt til grillaftenerne.

Italiensk smagekasse med rødvin, hvidvin og spumante fra Vinolo. Du får 12 fl. inkl. fragt.

Pris1.599

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
4 solgte

Værdi2.854

Rabat43

Spar1.255

Smagekassen indeholder:

 • 2 fl. Castello di Torre in Pietra - Lazio - Spumante brut (100% Vermentino)
 • 2 fl. Antonelli San Marco - Umbrien - Montefalco Rosso Riserva DOC 2012
 • 2 fl. Antonelli San Marco - Umbrien - Montefalco Grechetto 2017
 • 2 fl. Azienda Valdemone - Toscana - Poggio ai Bugni IGT 2.0 - 2015
 • 2 fl. Cantina Giubertoni - Tenuta Bardali - Veneto - Valpolicella DOC 2015
 • 2 fl. Relais La Torre - Toscana - Macchione IGT 2011.

SPOTpris 1.599 kr. Normalpris 2.854 kr. Spar 43 %

Prisen er inkl. fragt.

Smagekassen leveres til den indtastede adresse med Vingaloppen senest tre hverdage efter dit køb på SPOTdeal. Leveres i hele Danmark - dog ikke til Bornholm.

Du kan også selv hente smagekassen hos vineriaet Da Salvo på Gl. Kongevej 41. Den kan afhentes torsdag og fredag fra kl. 16 -22. Smagekassen skal afhentes senest to uger efter dit køb på SPOTdeal. Husk at medbringet printet værdibevis. Prisen er inkl. fragt. Vær opmærksom på, at du ikke får fragtprisen trukket fra, hvis du vælger at afhente smagekassen.


Castello di Torre in Pietra - Lazio
Castello di Torre in Pietra, som ligger et stykke uden for Rom mod kysten, kan dateres helt tilbage 1200-tallet. Slottet har igennem tiden været ejet af en lang række forskellige indflydelsesrige familier herunder Normanni Alberteschi og Pave Sixtus d. 5's nevø Prins Michael Peretti. Senere i 1900-tallet blev det ejet af Senator Luigi Albertini, som brugte en formue på at restaurere slottet og tilbagekøbe alt det landbrugsjord, der oprindeligt tilhørte slottet. Slottet råder over 150 hektar jord og producerer økologisk spumante, hvidvin og rødvin på godt 52 hektar.

Spumante brut (100 % vermentino)
Produceret først på ståltanke og siden på tryktanke (charmat-metoden), hvilket giver denne spumante en tydelig, varierede duftnuancer af bl.a. honning, hvide blomster og citrus. Spumanten er perfekt som aperitif og til Aperol Spritzer, men den kan bestemt også nydes som ledsager til fisk, skaldyr og østers.


Antonelli San Marco - Umbrien 
Antonelli San Marco er placeret i det naturskønne vinområde Montefalco DOCG ca. 140 km nord vest fra Rom ca. 350 m over havets overflade. Det fremgår af historieske dokumenter, at Antonelli San Marco blev grundlagt i middelalderen, og det var i bispedømmet Spoletos besiddelse fra det 13. århundrede og indtil 1881, hvor det blev købt af Francesco Antonelli. Francesco iværksatte en radikal modernisering af vinproduktionen, hvilket bl.a. indebar beplantning af ca. 5.000 nye stokke pr hektar på den del af jorden som bruges til vinproduktion. Antonelli begyndte at markedsføre og sælge sine vine i 1979.

Montefalco Rosso Riserva DOC 2012 økologisk
Håndplukkede druer der typisk høstes slut september til midt oktober. Vinen lagres først på træfade i 18 måneder, herefter på cementfade i 6 måneder og sidst på flaske i 12 måneder, inden vinen sættes til salg. Vinen har en intens rubinrød farve med en kompleks smagssammensætning bestående af frugt, fauna og krydderier, som er enestående vedholden og elegant struktureret. Passer rigtig godt til smagfulde forretter, grillet kød og hele stege samt hårde modne oste.

Alkohol 14,5 %
Druer: 70 % saggiovese, 15 % sagrantino, 15 % motepulciano
Ca 10.000 flasker produceret
Parker 89/100

Montefalco Grechetto 2017 
Druerne håndplukkes i tredje uge af september, og efter vinfremstillingen fermenteres og modnes vinen i tre måneder, hvorefter de opbevares på flaske i endnu tre måneder. Grechettodruen, som oprindeligt er en græsk drue, bruges normalt som blandingsdrue, men Antonelli San Marco har i særdelshed lykkedes med at producere en vin med en smuk strå gul farve med en elegant duft af frugt, citrus, fersken, mandel og tjørn med en god struktur og en behagelig frisk smag. Vinen er særdeles velegnet til forretter, gerne fiske og skaldyrs baseret, salami og friske oste.

Alkohol 12 %
100% grechetto
15.000 flasker produceret


Azienda Valdemone - Toscana
Azienda Valdemone ligger tæt på den smukke havneby Livorno ca. 30 km syd vest for Pisa. Vingården drives med stor passion og respekt for naturen og rene produkter. Lorenzo Brugali er anden generation af denne familieejede vingård, som producerer ca. 7.000 flasker fordelt på to rødvine og en hvidvin. Druerne, som Lorenzo bruger til sine vine, er de samme typer, som bruges til den verdensberømte Sassicaia der også produceres i samme område.

Poggio ai Bugni IGT 2.0 - 2015
Druerne håndplukkes, hvorefter de sorteres og udvælges manuelt. Fermentering i cirka en måned i cementtanke, hvorefter den fadlagres i cirka et år. Vinen ligger efterfølgende på flaske i cirka fire måneder. Vinen er rig på tanniner, men samtidig fyldig, blød og fortryllende med afstemte og ballancerede smagsnuancer. Vinen er god til rødt kød og oste.

Alkohol 14 %
Druer: 85 % merlot, 10 % cabernet sauvignon, 5 % syrah
Ca. 5.000 flasker produceret


Cantina Giubertoni - Tenuta Bardali - Veneto
Cantina Giubertoni har produceret vine i mere end seks generationer, og på trods af, at vinhuset producerer godt 150.000 flasker om året, betragtes det stadig som en relativ lille vingård. Angelo Giubertoni, kendt som "Il Bel Angelin" (den smukke lille engel) i slutningen af 1800-tallet, begyndte at sælge vin fra Oltrepo Mantovano i Verona-regionen. Mange historiske og velkendte begivenheder har haft indflydelse på virksomhedens udvikling både før og efter 2. verdenskrig. Vinen dyrkes med en biologisk filosofi, der respekterer det smukke område, hvor den ligger. Udover Bardolino er en lille produktion af Lugana, Valpolicella og Amarone præsenteret.

Valpolicella DOC 2015
Denne Valpolicella er elegant, og vinen har en karakter, der klogt afspejler sin oprindelse, der omfatter alle karakteristika ved et unikt territorium. Vinen er rubinrød med gule reflekser og med en typiske hint af moden frugt. Den er struktureret og robust med god vedholdenhed. Vinen er ideel til kødretter, antipasti og tapas.

Alkohol 13,5 %
Druer: 1/3 molinara - 1/3 rondinella - 1/3 corvina
4.000 produceret hvert år


Relais La Torre - Toscana
På La Torre dyrkes der primært sangiovese og merlot i en højde af 300-400 meter over havets overflade. Igennem de sidste 10 år har familien produceret med fuld respekt for organiske metoder, og flere af La Torres vine har fået både guld, sølv og bronche for deres fantastiske rødvine.

Macchione IGT 2011 økologisk
Navnet "Macchione" blev fundet på et gammelt kort, som man stødte på i "Torre-palæet", det angav tilstedeværelsen af et dybt tykt træ på gården, og derfor har vinen fået dette navn.

Vinen fremstilles af en blanding af sangiovese og merlot, som modnes 15 måneder i små franske tonneaux, derefter aftappes og lagres vinen vandret i kælderen i flere måneder. Ideel med grillet kød, vildt og kølige hårde oste. Netop denne årgang har modtaget Sølv i 2014 og Guld ved Mundus Vini i 2015, bronche i 2015 og Sølv i 2016 ved Decanter.

Alkohol 14 %
50 % merlot, 50 % sangiovese
Ca. 6.000 flasker produceret

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Smagekassen leveres til den indtastede adresse med Vingaloppen senest tre hverdage efter dit køb på SPOTdeal. Leveres i hele Danmark - dog ikke til Bornholm.

Du kan også selv hente smagekassen hos vineriaet Da Salvo på Gl. Kongevej 41. Den kan afhentes torsdag og fredag fra kl. 16 -22. Smagekassen skal afhentes senest to uger efter dit køb på SPOTdeal. Husk at medbringe printet værdibevis.

 

Én unik kode gælder for én smagekasse, der indeholder:

 • 2 fl. Castello di Torre in Pietra - Lazio - Spumante brut (100% Vermentino)
 • 2 fl. Antonelli San Marco - Umbrien - Montefalco Rosso Riserva DOC 2012
 • 2 fl. Antonelli San Marco - Umbrien - Montefalco Grechetto 2017
 • 2 fl. Azienda Valdemone - Toscana - Poggio ai Bugni IGT 2.0 - 2015
 • 2 fl. Cantina Giubertoni - Tenuta Bardali - Veneto - Valpolicella DOC 2015
 • 2 fl. Relais La Torre - Toscana - Macchione IGT 2011.


Prisen er inkl. fragt. Vær opmærksom på, at du ikke får fragtprisen trukket fra, hvis du vælger at afhente smagekassen.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende produktet rettes til Vinolo.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vinolo ApS

Vesterhavsvej 6, 2150 Nordhavn


Sidste chance: 24. juni 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst