Sommerophold på eventyrlige Hindsgavl Slot

Sidste chance!

Nyd et rigtigt eventyrsophold med 2 overnatninger når sol og sommer hviler over vidunderlige Fyn. På Hindsgavl Slot venter jer intet mindre end spøgelser, smukke stuer og betagende natur. I får bl.a. 4-retters middag, kaffe, kage og morgenbuffet.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Oplev sommeren og bliv kongeligt forkælet med et ophold på Hindsgavl Slot på den vestlige spids af Fyn. En udsøgt 4-retters middag og 2 overnatninger i skønt slotsværelse er bare lidt af det, som opholdet byder på.

Når du bevæger dig omkring på Hindsgavl Slot, føles det næsten som en rejse til en anden tid, hvor prinser og prinsesser færdedes i de smukke, detaljerige stuer. Nyd den storslåede omkringliggende natur med kronhjorte, de smukke, gamle og detaljerige rum og den megen spændende historie, f.eks. om genfærdet 'Den hvide dame'. At være på Hindsgavl Slot er som at være med i et eventyr. 


Opholdet inkluderer:

Dag 1 (ankomst)

  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2

  • Morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier
  • Kaffe/te og hjemmebagte lækkerier
  • Guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave (kun lørdag) 
  • Valgfri drink serveret i Restaurant Louise i Laden
  • 4 retters menu - med afsæt i sæsonens råvarer serveres i Restaurant Louise i Laden
  • Aftenkaffe/te med sødt
  • Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3 (afrejse)

  • Morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

SPOTpris 1.425 kr pr. person. Normalpris 2.125 kr. Spar 32 %.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage i juni, juli og august 2018.

Tjek ind: Tidligst kl. 13.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Eneværelsestillæg: 400 kr. for ét ophold med to overnatninger. Betales direkte til Hindsgavl Slot.


Hindsgavl Slot
Hindsgavl Slots historie går også helt tilbage til det 12. århundrede. Allerede når du bevæger dig ned ad den smukke slotsallé, fornemmer du den historiske charme og den moderne luksus, der venter forude. Hindsgavl Slot er stedet, hvor nyt og gammelt mødes og forenes på bedste vis.

Fra gammel tid er der f.eks. slottets store terrasse og fra de mange udsigtspunkter i slotsparken fås det skønneste vue ud over Lillebælt. H.C. Andersen kaldte det i 1843 'den smukkeste Udsigt i Fyen, jeg troer næsten i Danmark'. Derudover er der slotsparken, der oprindeligt blev anlagt som barokhave, og som i 1814 blev omlagt i romantisk stil med lysthuse, vandløb, broer og bassiner. 

Slotsværelser og rustikke staldbygninger
I nyere tid er slottet blevet renoveret, og et hotel er kommet til. Under jeres ophold skal I  overnatte i et af slotsværelserne.

Der findes også værelser i staldene, som kan vælges mod et mindre tillæg. I staldværelserne er de bedste elementer fra den oprindelige staldbygnings arkitektur og konstruktion kombineret med en række nye og dristige løsninger, som byder på en anderledes og overraskende hoteloplevelse.

F.eks. har værelserne fritstående, cirkelrunde brusekabiner placeret nærmest midt på gulvet, og som modvægt til det rustikke og nøgne udtryk er de enkelte værelser forsynet med smukke stofbeklædte sengegavle og et hvidt hvælvet loft, der leder tanken hen på bølgende, hvide sejl. 

Egen køkkenhave
Slottet har fået to restauranter, som har deres egen 10.000 m2 køkken- og krydderurtehave i slotsparken, som forsyner slotskøkkenet med frisk frugt, grøntsager og krydderurter, når årstiden tillader det.

Under opholdet bliver I fyrsteligt forkælet med en menu sammensat af køkkenchefen. Middagen serveres i slottets nyrestaurerede ladebygning i Restaurant Louise - et imponerende bygningsværk med 15 meter til loftet, fritlagte bjælker og autentisk betongulv. 

Spøgelset på slottet
Hindsgavl Slot siges at være hjemsøgt af et spøgelse - Genfærdet ’Den hvide dame’. På slottes hjemmeside kan følgende fortælling læses: Som på en del andre slotte og herregårde får den dokumenterede historie følgeskab af mindre håndgribelige fortællinger.

Slottet har da også sit eget spøgelse! Hver aften ved midnatstid vandrer ’Den hvide dame’ rundt i parken. Hun fremstiller sig oftest kun for mænd for herefter at forsvinde med et suk. Sagnet fortæller, at hun er genfærdet af en ung brud, der skulle giftes med en herremand på Hindsgavl Slot. Hun kom kørende i en karet med fire heste, som pludselig blev skræmt. Kareten væltede i en dam, og den unge brud blev klemt fast og druknede. Det siges, at ringen, der var tiltænkt hendes finger, stadig findes et sted på slottet.

Se denne smukke video af slottet:

Slottet HD from Fingerspitz on Vimeo.

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Hindsgavl Slot på tlf.: 64 41 88 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

Medbring printet værdibevis til slottet når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det slottets afbestillingsregler, der gælder.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Ved spørgsmål kan Hindsgavl Slot kontaktes på tlf.: 64 41 88 00.

Opholdet kan benyttes alle ankomstdage i juni, juli og august 2018.

Én unik kode gælder for én person til ét ophold på Hindsgavl Slot.

Dag 1 (ankomst)
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 2
Morgenbuffet med hjemmelavede lækkerierKaffe/te og hjemmebagte lækkerier
Guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave (kun lørdag) 
Valgfri drink serveret i Restaurant Louise i Laden
4 retters menu - med afsæt i sæsonens råvarer serveres i Restaurant Louise i Laden
Aftenkaffe/te med sødt
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3 (afrejse)
Morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse.

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage i juni, juli og august 2018.

Tjek ind: Tidligst kl. 13.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

Eneværelsestillæg: 400 kr. for ét ophold med to overnatninger. Betales direkte til Hindsgavl Slot.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hindsgavl Slots officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Hindsgavl Slot. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart
Tlf.: 64 41 88 00 | CVR: 27511856 | hindsgavl@hindsgavl.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. juni 2018 kl. 23:59

Sommerophold på eventyrlige Hindsgavl Slot