Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Prisvindende spahotel Falkenberg Strandbad

Kør et smut over broen og nyd et spaophold med én du holder af på et af Sveriges bedste badehoteller. Hotellet vandt i september sidste år den prestigefyldte World Luxury Spa Award som det bedste spahotel i hele Europa! Her venter forkælelse i særklasse.

FALKENBERG STRANDBAD i Sydsverige - ophold for 2 i luksuriøse rammer med overnatning og morgenmad.

Pris1.249

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
87 solgte

Værdi2.117

Rabat41

Spar868

Falkenberg Strandbad ligger i udkanten af Falkenberg, på den svenske vestkyst, 120 km nord for Helsingborg. Det vil sige blot 2 timers kørsel fra København. 

Falkenberg Strandbad er rost af gæster og har vundet priser gennem årene. Det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk har givet det et udmærkelsescertifikat, og senest har hotellet fået prisen Best Luxury Resort Spa 2016 i Sverige til World Luxury Spa Awards.

Nyt og lækkert spaområde
I maj åbnede hotellet en helt ny spaafdeling med 1.700 m2 ren nydelse, der bl.a. består af varm pool med udsigt over havet, sauna og en stor stor poollounge med bar og restaurant.

Tip! Hvis I ønsker en ekstra lækker spa-oplevelse, kan I købe adgang til hotellets Ivory Spa, hvor man kan prøve sparitualer fra hele verden - bl.a. hamam, rasul og isskrub.  

Pakken kan tilkøbes for bare 595,- SEK pr. person. Dette skal bestilles på forhånd, og vi anbefaler at dette bookes i god tid, da det er en populær oplevelse - læs mere her

Stil & stemning
Hotellet har siden 1930’erne været ’tilflugtssted’ for den svenske overklasse, som nød at komme ud til kysten og tilbringe lange sommerdage ved havet og blive underholdt med musik om aftenen på hotellet. 

Falkenberg Strandbads historie er således tæt forbundet med svenske befolknings trang til at holde ferier ved havet og leve det gode liv på tilværelsens ’solside’.

Hotellet er stadig et af de fineste hoteller på vestkysten med en vidunderlig sandstrand. Så sent som i 2011 gennemgik hotellet en totalrenovering og er i dag et hotel, der er moderne og lækkert, men samtidig har den gammeldags og charmerende svenske badehotelsstil.


Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • Adgang til hotellets helt nye spaafdeling (The Retreat Club) med pool, varm pool og sauna.
  • Morgenmadsbuffet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering.

Ankomst i april til juni:
Ankomst søndag - torsdag: 1 overnatning for 2 personer: SPOTpris: 1.249 kr. Normalpris: 2.117 kr. Spar 41%.
Ankomst fredag - lørdag: 1 overnatning for 2 personer: SPOTpris: 1.449 kr. Normalpris: 2.268 kr. Spar 36%.

Ankomst i juli:
Ankomst alle ugens dage: 1 overnatning for 2 personer: SPOTpris: 1.449 kr. Normalpris: 2.268 kr. Spar 36%.

Ønskes flere overnatninger kan du købe flere værdibevis og benytte i forlængelse af hinanden.

Opholdet kan benyttes i perioden d. 9. april - 31. juli 2018.

Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d. 24. april 2018. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledige datoer i bookingkalenderen HER. Blå betyder, at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først.

Vær opmærksom på, at man skal være 16 år for at bruge spaafdelingen.

Bemærk adgang til Ivory Spa er ikke inkluderet i prisen. Pakken kan tilkøbes for bare 595,- SEK pr. person. Dette skal bestilles på forhånd, og vi anbefaler at dette bookes i god tid, da det er en populær oplevelse - læs mere her

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):

  • Dyr - det er tilladt at medbringe hunde og katte og koster 195 SEK pr. værelse (kontakt hotellet og forhør til muligheden)

Max 2 personer pr. værelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00


Værelse & restaurant
På Falkenberg Strandbad bliver I indlogeret på et af hotellets flotte, moderne værelser, der er indrettet lidt som den amerikansk inspirerede Newport-stil. Samtlige værelser er udrustet med minibar, bad, toilet og tv.

På Falkenberg Strandbad findes der et imponerende udbud af madoplevelser. Besøg et af stedets mange spisesteder, og oplev den gode mad, fine stemning og eventuelt live musik. Du kan læse meget mere om spiseoplevelserne her

Vi anbefaler også her at I booker i god tid, da der er stor efterspørgsel. 

Placeringen
Det er noget helt særligt at tage på badehotel. Også om foråret - hvor det er skønt at træde ud i det friske vejr og bare mærke stilheden, der kun brydes af havets brusen og skrigene fra mågerne.

På disse kanter er naturen vidunderlig smuk. Mødet med havet og det spirrende grønne gør indtryk på de fleste gæster. Gå en tur langs havet og tilbage på hotellet kan I nyde en kop ’afternoon tea’, mens tusmørket falder på.

Det er som at befinde sig i en tidslomme. Hvor man med sindsro kan give sig hen til selvforkælelse, afslapning og velvære. Uden sammenligning den bedste måde at få tanket ny energi og fornyet overskud i den mørke vintertid.

Rejsetip!
På vejen fra Danmark til Falkenberg kommer I forbi Halmstad, hvor I kan gøre stop og besøge Halmstad Slot, der blev bygget som lystslot af den danske Kong Christian IV. Halmstad er lidt som at besøge Skagen eller Hornbæk i Nordsjælland, og det kan helt sikkert anbefales at gøre et stop og opleve den hyggelige by.

Se video fra Falkenberg Strandbad nedenfor: 

 

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Betterbooqr er annoncør af dette tilbud. Du bestiller dit ophold hos Betterbooqr. Benyt nedenstående link og læs venligst vejledningen grundig igennem inden din bestilling.

Opholdet kan benyttes i perioden d. 9. april - 31. juli 2018.

Opholdet skal være booket hos Betterbooqr senest d. 24. april 2018. Du kan se hvordan under fanen 'Sådan køber du'.

Se, om hotellet har ledige værelser på dine ønskede dage: Du kan tjekke for ledig dato i bookingkalenderen HER (mørkeblå betyder, at du kan ankomme denne dag - husk at markere antal nætter først).

Sådan bestiller du dit ophold:

* Klik på linket https://betterbooqr.com/dk/deals/c1007-1116/calendar 
* Klik på "indløs købt værdibevis"
* Tast værdibeviskode (som du har modtaget fra SPOTdeal)
* Vælg måned
* Vælg ankomstdag (mørkeblå betyder, at du kan ankomme denne dag)
* Ved køb af mere end 1 værelse skal du vælge antal værelser og taste alle værdibeviskoder i felterne
* Tast personlige oplysninger og bekræft booking
* OBS! ønsker du at booke flere ophold i forlængelse af hinanden, skal du foretage bookingerne efter hinanden
* Når din booking er accepteret, vil du modtage en bekræftelse fra bookingsystemet betterbooqr via e-mail.

Bekræftelsen skal du medbringe til hotellet sammen med dit værdibevis. Har du ikke modtaget en bekræftelse, er det en god ide at tjekke dit spamfilter. Ved eventuelle spørgsmål kontakt Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontraktes på dansk).

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret, fra købet er gennemført. Når opholdet er booket hos Betterbooqr er købet bindende og din fortrydelsesret bortfalder. Der gøres endvidere opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

Spørgsmål vedrørende din booking eller opholdet generelt, kontakt venligst Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Én unik kode gælder for 2 personer og inkluderer:

1 overnatning i standard dobbeltværelse
Adgang til hotellets helt nye spaafdeling (The Retreat Club) med pool, varm pool og sauna.
Morgenmadsbuffet
Gratis wi-fi
Gratis parkering.

Ønskes flere overnatninger kan du købe flere værdibevis og benytte i forlængelse af hinanden.

Vær opmærksom på, at man skal være 16 år for at bruge spaafdelingen.

Bemærk adgang til Ivory Spa er ikke inkluderet i prisen. Pakken kan tilkøbes for bare 595,- SEK pr. person. Dette skal bestilles på forhånd, og vi anbefaler at dette bookes i god tid, da det er en populær oplevelse - læs mere her

Tilkøb (bestilles hos Betterbooqr):
Dyr - det er tilladt at medbringe hunde og katte og koster 195 SEK pr. værelse (kontakt hotellet og forhør til muligheden)
Max 2 personer pr. værelse.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 11.00

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Falkenberg Strandbad´s officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Betterbooqr på help@betterbooqr.com (kan kontaktes på dansk).

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Betterbooqr // Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A, 311 42 Falkenberg, Sverige

Sidste chance: 23. april 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst