Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 33 47 18 18
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Påskeophold på Gl. Brydegaard

Skynd dig!

Kun 3 tilbage

Gør lidt ekstra ud af påsken og oplev sydfynsk idyl, hvor naturen viser sig fra sin smukkeste side nær bøgeskov, strand og vand. Opholdet på Gl. Brydegaard byder bl.a. på kaffe m. chokolade, 3-retters gastronomimiddag og dejlig morgenbuffet.

GL. BRYDEGAARD på Sydvestfyn - påskeophold m. kaffe & chokolade, gastronomimiddag og morgenbuffet

Pris995

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
118 solgte

Værdi1.815

Rabat45

Spar820

Et besøg på den sydvestfynske perle, Gl. Brydegaard, lægger op til hygge, velvære og ro i sin fineste form. Stedet og den omkringliggende natur inviterer til lange gåture på Feddet eller langs stranden, hvorfra I kan betragte den smukke udsigt over Lillebælt. 

Allerede når I nærmer jer stedet, får I en oplevelse af at være en del af et fantastisk scenarie, hvor naturen udfolder sig i al sin pragt. Den firlængede gård er i sig selv en smuk, historisk bygning med stor tilhørende have, der har været destination for sommerpensionat helt tilbage til 1940.

Ønsker I harmoniske omgivelser og afslappende, smukke rammer, så er dette det helt rigtige sted. På Gl. Brydegaard hylder de det moderne, men respekterer historien. 

Gl. Brydegaard optræder desuden i restaurantguiden White Guide 2016.


Fantastisk påskeophold for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse med eget bad
  • Kaffe med Sommerbird Chokolade serveres ml. 15-16.30 
  • 3-retters gastronomisk menu
  • Skøn morgenbuffet.

SPOTpris 995 kr. for 2 personer. Normalpris 1.815 kr. Spar 45 %

Opholdet kan benyttes med ankomst hele påsken fra d. 23.03 til og med 01.04 2018

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00


Lokale råvarer og harmonisk hygge
Når appetitten er oparbejdet efter en dag i naturen, stilles sulten i stedets restaurant, hvor maden laves fra bunden med stort fokus på økologi og dyrevelfærd – og det kan smages. Når det er muligt, skaffes råvarer og ingredienser fra lokale producenter og friske urter plukkes i skov og på strand.

De dygtige kokke sammensætter dagens menu, og hvis vejret tillader det, dækkes der op på terrassen. Er stemningen til det, tændes bål i bålfade og rensdyrskind findes frem ved skumringstid, så I sidder lunt i tusmørket, mens I nyder oplevelsen og maden fra det gode køkken.

Grib chancen for at opleve et enestående ophold med en du holder af; hør fuglene synge, havet, der bruser, ilden, der knitrer, se stjernene blinke og mærk roen sænke sig. 

Optaget i White Guide
Gl. Brydegaard er optaget i White Guide 2016, som er en guide med de bedste danske restauranter i Danmark. I anmeldelsen har de bl.a. fået ordene "Enkel, ærlig og smagfuld mad i skønne rammer."

På det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk  får stedet mange positive tilkendegivelser. Bl.a. skriver folk: "Afslappende stemning i skøn natur", "Dejligt ophold i smuk natur” og "en enkelt overnatning, men vender garanteret tilbage for flere".

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Du reserverer opholdet hos Gl. Brydegaard på tlf.: 64771475 eller info@gammelbrydegaard.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

Ved spørgsmål kan Gl. Brydegaard kontaktes på tlf.: 64771475.

Opholdet kan benyttes med ankomst hele påsken fra d. 23.03 til og med 01.04 2018.

Fantastisk påskeophold for 2 personer inkluderer:

1 overnatning i dejligt dobbeltværelse med eget bad
Kaffe med Sommerbird Chokolade serveres ml. 15-16.30 
3-retters gastronomisk menu
Skøn morgenbuffet.

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på hotelles officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOT kun er formidler af dette ophold. SPOTdeal har kun et begrænset antal værelser til salg pr. dag.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar

Gl. Brydegaard

Helnæsvej 4 Brydegaard, 5683 Hårby


Sidste chance: 27. marts 2018 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst