VINREJSE TIL GRÆKENLAND

Sidste chance!

Tag med Bravo Tours på en spændende vinrejse i Grækenland, der blandt andet inkluderer udflugt til 4 vingårde. Rejsen er desuden inkl. halvpension, fællesmiddag med græske specialiteter, dansktalende rejseledere og fly fra BLL eller CPH i maj el. august.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Glæd jer til en spændende rejse gennem Grækenlands blomstrende vinland. Engang var græske vine ikke noget, vi interesserede os for i Danmark, men gennem årene har vinene og vingårdene udviklet sig og fundet nye højder. Denne vinrejse tager dig med på fire spændende vinbesøg på Peloponnes.

På de fire vingårde bliver der både tid til at høre mere om stedet, dyrkningen og ikke mindst smage på nogle af de fine, græske vine. Der bliver tid til at få en god snak om den græske vin og høre mere om dens historie. På rejsen nyder vi også en god fællesmiddag, hvor vi smager græske specialiteter og flere gode vine.

Det er en rejse for livsnyderen og vinelskeren, der gerne vil opleve nye, spændende sider af den fabelagtige vinverden – og hvem ved, måske overbevises om, at Grækenland absolut også kan lave vine i særklasse.

Velkommen til Grækenlands spændende vinområder! 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra Billund eller København - Athen t/r.
  • 7 overnatninger på Hotel John & George (kat 3+).
  • Halvpension
  • Besøg på 4 spændende vingårde
  • Fællesmiddag med græske specialiteter
  • Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse:

Billund
Afrejsedato: 31. maj: SPOTpris 5.798 kr. 
Afrejsedato: 23. august: SPOTpris 5.798 kr. 

København
Afrejsedato: 31. maj: SPOTpris 5.798 kr. 
Afrejsedato: 23. august: SPOTpris 5.798 kr. 

Max 2 personer pr. dobbeltværelser.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):

  • Afbestillingsforsikring - 249 kr.
  • Årsrejseforsikring - 249 kr.
  • Mad på flyet - 180 kr.
  • Transport til og fra hotel - 180 kr.



Program
De er fire spændende oplevelser inkluderet. Vi besøger fire spændende vingårde på tre dage, og nyder også en god meze-middag. Der er to fridage på programmet, som I kan benytte, som I har lyst – enten til ren afslapning eller til at udforske området – enten på egen hånd eller med Bravo Tours’ dansktalende rejseledere.

Skouras Winery (www.skouras.gr)
Skouras er en af de største vingårde i Nemea-området. Der har en fantastisk beliggenhed og producerer samtidig fantastiske vine. Det er intet mindre end et besøg værd!

Selv i Danmark er Skouras-vinene kendt blandt de bedste fra Grækenland. Historisk var det stedets grundlægger, Giorgos Skouras, der inspirerede til at finde den rigtige blanding af druer.

Når vi besøger stedet, er et af højdepunkterne absolut den smukke kælder, der indeholder mere end 1.000 vintønder. Her er der mulighed for både at smage og købe helt frisk vine, ligesom der er vine, der har 20 år på bagen.

Palivos Winery (https://palivos.gr/en/)
Når vi besøger Palivos Vingården, bliver vi mødt af en gammel gård og et utal af vinstokke, der fortæller sin helt egen, traditionsrige historie. Området har dyrket vine i tusindvis år, og ikke engang familien selv husker, præcis hvordan det startede.

I 1995 blev den gamle gård afløst af en moderne vingård. I dag er vingården uden sammenligning en af de største og mest kendte i Nemea-området.

Det store område er hovedsagligt plantet med Agiorgitiki, men også Rodites, Malagousia, Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah. Vingården byder altså på mange kvalitetsvine.

Monemvasia Winery (http://www.malvasiawines.gr)
Egentligt startede Monvemvasia som et forskningsprojekt, hvor der gennem mere end et årti blev eksperimenteret med både produktionen og fremstilingen af vine. De (de forskellige partnere i projektet) fandt sammen frem til 14 druesorter, der blev optaget i regionen – og det er meget muligt, at nogle af disse sorter blev brugt til de kendte Malvasia-vine.

I dag er flere af de søde vine, der er lavet af soltørrede druer, klassificeret og beskyttet. Vingården har nemlig formået at producere og eksperimentere sig frem til exceptionelt gode vine i denne kategori.  

Ancient Mantineia Winery (https://www.domainspiropoulos.com/)
Fra første øjeblik opdager man vingårdens hjerte – nemlig det høje, traditionelle stentårn, der dominerer den moderne bygning. På fineste vis forener det gammelt og nyt – præcis ligesom gårdens vine er kendt for en perfekt kombination af traditioner og teknologi.

Alle vingårdens hvide og mousserende vine produceres her på vingården. I området, der er beskyttet, dyrker de mere end 88 hektar med vine – hovedsagligt Moschofilero-vinstokke. Derudover dyrker de også andre kendte druer bl.a. Syrah, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Chardonnay og Sauvignon Blanc. Alle deres vinmarker dyrkes organisk.

Fly information 

Flytider Billund:
Afgang fra Billund kl. 07.00
Ankomst til Athen kl. 11.20
Afgang fra Athen kl. 22.00
Ankomst til Billund kl. 00.15

Flytider København:
Afgang fra København kl. 06.30
Ankomst til Athen kl. 10.45
Afgang fra Athen kl. 11.45
Ankomst til København kl. 14.05

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

Primera Air www.primeraair.com
Primera Air flyver primært med Boeing 737-800, alle med plads til 189 gæster. Den gennemsnitlige alder på vores seks fly i Primera Air er cirka fem år.
På Primera Air må der maksimalt medbringes 1 kuffert pr. person max. vægt 23 kg ind checket bagage. Desuden må der medbringes maks. 10 kg. håndbagage. Dette gælder for alle rejsende over 2 år.

BEMÆRK! 1 kuffert må max. veje 23 kg, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt ”sammen” i én kuffert.

Vi gør opmærksom på, at flyvninger til alle ikke EU lande er ”non-cash flights” dette betyder at man på disse flyvninger ikke kan betale kontant – men kun med credit cards. Dette gælder såvel drikkevarer som toldfrie varer.
Det er muligt at købe en pakke med et tæppe samt en pude ombord, efter flyrejsen må man tage dette med.  

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours.

Én unik kode gælder for én person.

Rejsen inkluderer:
Fly fra Billund eller København - Athen t/r.
7 overnatninger på Hotel John & George (kat 3+).
Halvpension
Besøg på 4 spændende vingårde
Fællesmiddag med græske specialiteter
Dansktalende rejseledere.

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse: 

Max 2 personer pr. dobbeltværelser.

Valgfrie tilkøb (tilkøbes direkte hos Bravo Tours):
Afbestillingsforsikring - 249 kr.
Årsrejseforsikring - 249 kr.
Mad på flyet - 180 kr.
Transport til og fra hotel - 180 kr.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.
Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Bravo Tours.
Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours A/S*

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 21148180 | fha@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. januar 2018 kl. 23:59

VINREJSE TIL GRÆKENLAND