Sejltur i Aarhusbugten

Sidste chance!

Oplev Aarhus fra vandsiden i nogle timer sammen med dem eller den du holder af. Her får I en helt ny måde at opleve byen, og ikke mindst hinanden, på. Turen varer 2-4 timer. Prisen er pr. person.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Tag på en romantisk udflugt, når Aarhus Vandsport inviterer på hyggelig sejlads i Aarhusbugten. Her får I rig mulighed for at nyde hinanden og se byen fra vandsiden, mens I slapper af. Turen varer 2-4 timer, så hvis der skal skrues ekstra op for romantikken, er det oplagt at medbringe en flaske bobler og evt. lidt til den søde tand. Vil I have en spændende, romantisk og anderledes oplevelse er denne tur lige noget for jer.

Turen er også oplagt til familie og venner, der søger en sjov og hyggelig måde at være sammen på. 

Sejltur 2-4 timer. Pris pr. person: SPOTpris 249 kr. Normalpris 500 kr. Spar 50 % 

Der vil være masser at se og opleve undervejs. Afhængig af ruten kan der bl.a. være mulighed for at opleve den smukke kuperede kystlinje, de unikke byggerier ved Aarhus Havn, Isbjerget og lighthouse, samt området ved Marselisborg, den gamle Lystbådshavn, Stranden ved Riiskov, Kaløvig, stranden langs Skæring og Egå, Knebel Vig og Skødshoved. Har I specifikke ønsker til rute, eller steder I vil se, tager kaptajnen gerne imod forslag og lægger en rute sammen med jer. Der tages dog forbehold for vind og vejr.

Værdibeviset er gyldigt i hele 2017. Højsæsonen er fra maj til oktober, men det er også muligt at komme ud at sejle i månederne før og efter dette. Dette afhænger dog af tilgængelighed og aftales direkte med Aarhus Vandsportscenter.

Du booker på hjemmesiden: http://www.leschley.dk/ 
- Vælg "Udlejning"
- Vælg den deal, du har købt
- Tryk på "Book nu"
- Vælg dato
- Vælg den deal du har købt
- Udfyld navn + kontaktoplysninger
- Vælg "Har du værdibevis" og indtast din kode.

Se den præcise beliggenhed for Aarhus Vandsportscenter her: http://leschley.dk/om_os 

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Værdibeviset er gyldigt i hele 2017. Højsæsonen er fra maj til oktober, men det er også muligt at komme ud at sejle i månederne før og efter dette. Dette afhænger dog af tilgængelighed og aftales direkte med Aarhus Vandsportscenter.

Ruten kan variere. Har I specifikke ønsker til rute, eller steder I vil se, tager kaptajnen gerne imod forslag og lægger en rute sammen med jer. Der tages dog forbehold for vind og vejr.

Sejlturen er ikke egnet til kørestolsbrugere.

Det er muligt at parkere på parkeringspladsen ved marinaen.

Der kan max købes 5 værdibeviser per booking.

Er I en gruppe, der ønsker at sejle sammen (eksempelvis en familie), kan I købe flere værdibeviser og bestille sejladsen samlet ved at kontakte Aarhus Vandsportscenter.

Båden afgår som udgangspunkt fra Aarhus Lystbådehavn, men det endelige mødested aftales med Aarhus Vandsportscenter.

BEMÆRK, at I selv er ansvarlig for at være dækket af en forsikring, før I påbegynder sejladsen.

Sejladsen kan finde sted både morgen, middag og aften alt efter tilgængelighed, og dette aftales direkte med Aarhus Vandsportscenter.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vandsportcenter

Studstrup Strandvej 21, Studstrup, 8541 Skødstrup
Tlf.: 23 24 41 71 | CVR: 12679440 | lonekit@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. juli 2017 kl. 23:59

Sejltur i Aarhusbugten